Sil Baştan Başlamak İsteyenler

EMELinEMELi EMELinEMELi ayrıca eşinin yardımcı olması ne güzel işlerde benim ki ben yaparım ama arkamdan gezme diyo ben de onu yapamıyorum o da bırakıyor:KK70::KK70:

Amanııın bende o da yok gülüm... benim eşim hep gececi Allahtan, yoksa yer bitirirdim ya onu ya kendimi.. gece geldiği için garibime sataşmıyorum ama elinden hiç iş gelmez:KK12::KK61: iyi tarafı bana da karışmaz :KK66:

... MENUM...
SABAH (10.30)
1 dlm peynirli borek
2 yk kozlenmis patlican (yazdan dolaba attim valla tadi cok guzeldi)
5y.zeytin

ÖĞLE (15.00)
4 yk testi kebabi
5 yk sebzeli bulgur pilavi
1 dlm trilice
Salata

AKSAM
½ kase cacik
SU 2

Kacamak var :KK43:
Ah canım ya aslında sabahın bayıldım öğlen vakti olduğu içinde trilice sorun olmaz di ama akşam kötü olmuş acaba cacık yerine sebze yoğurt mu yapsaydin acikinca mi kontrol edemedin kendini

merababenbalik merababenbalik M Melek1450 kızlar sizi de yarın eklerim bana şu an veya iki gün önce kaç kilo olduğunuzu yazar mısınız?
Cuma günü mü başlamak istersiniz yoksa şimdi eski kilonuzu yazalım cumaya karşılaştırma ve takip etme mi yaparız?
Ben bugün tartıldım :)
Boy: 168
kilo:67,2
yaşım:23
zayıflama sürecinde de o hesaplamalarla atıciiim :)

Canım o anladığım kadarıyla bilgisayar is yerinde o yüzden hafta içinde daha aktif yani benim tahminim sen yaz yine de

Yine aynenn diycem bana kızcaksınız .. evde ödev yapan kızımdan 5 dakika istedim bilgisayarı yarım saat oldu anne kalk diyip duruyor evimi daha yeni temizliycem.

hakikaten msjlar çoook okuyorum dikkatle.. sağolun kızlar çok tatlısınız hepiniz de.

Ah canım ya aslında sabahın bayıldım öğlen vakti olduğu içinde trilice sorun olmaz di ama akşam kötü olmuş acaba cacık yerine sebze yoğurt mu yapsaydin acikinca mi kontrol edemedin kendini
Aksam cok hafif ki zaten cacik salatalik ve yogurttan oluyor acaba yanlis mi anladin ogle haklisin yani tatli hic olmadi

Kızlar ilk kez c.tesi-pazar' ı da kazasız atlatıyorum. Motivasyonum çok iyi. Ama tabii ki mutluluğu cuma günü tartısıyla yaşayacağım inşallah. Umarım sizlerin de güzel geçmiştir. Yarın görüşürüz.

Sabah ılık elma sirkeli büyük bardak su
9.30 yarım muz

12.00 sandviç kepek ekmeğe peynir roka kırmızı biber koyup yedim 6 zeytin ile

13.30 sütlü nescafe

14.30-17.00 arasında bir adet bol fıstıklı ama mini baklava ve iki mini kurabiye.

19.00 da mercimek çorba ve 6 adet lahana dolma.

Su 2 lt olur ancak..
Akşam kaçamağı yok.. 7-8 gündür akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum.
Güzel menun bende lahana saricam balkonda bekliyor beni 2 gün daha bekler

Tekrar merhabaaa. Ben 3 gün kadar kendi kendime detoks yapmaya karar verdim. Bir süredir çok yemeye döndüm yine midem biraz rahatlasın diye azıcık da küçülsün :) genel hatlarıyla yoğurt ve çorba tüketimi üzerine. Bugün ilk günüm iyi geçti. Yogurt ve arada meyve sonrasında çorba içtim. yaklaşık 3 litre su ve birazdan bir tane maden suyu tuketeceğim hepinize bal akşamlar.

Bugünün menüsü
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 1 turp 1 yaprak marul 1 ceviz 4 zeytin yeşilçay
Öğle 5 kaşık patlıcan yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara 1 muz 1 cay bardagı süt6 tane leblebi
Akşam 3 köfte 1 kasık bezelye 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 dilim patates
Ara 3 kaşık yoğurt 3 kuru kayısı
Su 2.5 olur
Spor 3 mil leslie 14 dk kondisyon
Bugün 6 leblebi 1 kasık bezelye ve 1 dilim patates kaçak oldu:kızgın: dayanamadım yedim offff

Bugünün menüsü
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 1 turp 1 yaprak marul 1 ceviz 4 zeytin yeşilçay
Öğle 5 kaşık patlıcan yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara 1 muz 1 cay bardagı süt6 tane leblebi
Akşam 3 köfte 1 kasık bezelye 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 dilim patates
Ara 3 kaşık yoğurt 3 kuru kayısı
Su 2.5 olur
Spor 3 mil leslie 14 dk kondisyon
Bugün 6 leblebi 1 kasık bezelye ve 1 dilim patates kaçak oldu:kızgın: dayanamadım yedim offff
Ben menunu çok beğendim sabah çok az öğle de zaten kalorisi düşük bi yemek ara muz süt doyurucu güzel akşam bende yedim patates ama hiç takilmamistim sen liste ye göre yapıyorsun galiba ondan üzüldün listende öğle sebze akşam protein mi var nasıl yani listen

X