- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.681
3. Gün kendi mi halsiz hissediyorum kızlar umarım bunca emek boşa gitmez ben sabahları minik dilim ekmek yiyorum mecbur umarım tüm çaba çöp olmuyordur. Spor durumları bacak kaslarım fena ağrıyor öyle ki yürürken zorluk çekiyorum. Umarım işe yarıyordur
İnşallah canım ya halsizliğimin nedeni uykusuzluk da olabilir gece eşimi bekliyorum o yüzden 2 yi geçiyor yatmam sabah da 7 de kalkıyorum okul içinHalsizliğin sebebi başkadır..
Çünkü ben baya enerjik hissediyorum. Acaba spor ve terleme mi düşürdü enerjini?
Sporda dinlendirme günü de yapıyorsun değil mi? Sen zaten bilinçlisindir buna eminim.
Minik dilim ekmek asla emeğini heba etmez lütfen üzülme..
Cumaya göreceğiz durumumuzu
şu dört gün bitsede sonuçları görsek
İnşallah canım ya halsizliğimin nedeni uykusuzluk da olabilir gece eşimi bekliyorum o yüzden 2 yi geçiyor yatmam sabah da 7 de kalkıyorum okul için
Kahvaltı 1 yumurta peynir yeşil zeytin yeşillik çay 1 küçük dilim ekmek. Domates salatalık.
Öğle yoğurt 5 kaşık ve salata
Akşam ızgara köfte ve salata 1 bardak da ayran olur dışarıya yemeğe gidiyoruz geniş aile modunda o yüzden yer değiştirdim öğle ve akşamı
Su 2.5 olur
Spor 25dk lık video ve 20 dk eliptik bisiklet de çalıştım
aman sakın cıs bizi örgütleyen sensin bu 4 gün içinde. Şahane gidiyorsun bizim ufak tefek sapıtmalarımıza uyma senBugün iştahım fazlasıyla açık kendimi durdurmakta çok zorlanıyorum , sporda boş günüm olduğu için onuda yapmadım biri beni durdursun
Gidemde azıcık su içem bugün 5 lt olacak herhaldeaman sakın cıs bizi örgütleyen sensin bu 4 gün içinde. Şahane gidiyorsun bizim ufak tefek sapıtmalarımıza uyma sen
İç iç hatta bitki çayı iç sıcak sıcak iyi gelirGidemde azıcık su içem bugün 5 lt olacak herhalde
canım istemiyor ... şu kiraz sapı çayını araştırdım bugün ne lazımsaİç iç hatta bitki çayı iç sıcak sıcak iyi gelir
Valla ne bilim yoğurt süt bişey ye bari tabi açsan ama yok canın atıştırmak istiyorsa damacanaya devamzaman geçsin diye bdv okuyorum
koltuğa yanıma oturtacağım damacanayıValla ne bilim yoğurt süt bişey ye bari tabi açsan ama yok canın atıştırmak istiyorsa damacanaya devam
Kiraz saplı ödemi engelliyor diye biliyorum özellikle regl döneminde vücud su topladığı için içince etki yapıyor gerçekten ben haftada iki üç kez içiyorum kendim yaptım zaten yazın kirazlari reçel yaptım saplarını da kuruttumcanım istemiyor ... şu kiraz sapı çayını araştırdım bugün ne lazımsacanımın istediği şeyleri yazsam beni kovalarsınız
ne güzel yapmışsın bende marketten alayım diye düşündüm ama katkı maddesi var diye vazgeçtimKiraz saplı ödemi engelliyor diye biliyorum özellikle regl döneminde vücud su topladığı için içince etki yapıyor gerçekten ben haftada iki üç kez içiyorum kendim yaptım zaten yazın kirazlari reçel yaptım saplarını da kuruttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?