• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

3. Gün kendi mi halsiz hissediyorum kızlar umarım bunca emek boşa gitmez ben sabahları minik dilim ekmek yiyorum mecbur umarım tüm çaba çöp olmuyordur. Spor durumları bacak kaslarım fena ağrıyor öyle ki yürürken zorluk çekiyorum. Umarım işe yarıyordur

Halsizliğin sebebi başkadır..
Çünkü ben baya enerjik hissediyorum. Acaba spor ve terleme mi düşürdü enerjini?
Sporda dinlendirme günü de yapıyorsun değil mi? Sen zaten bilinçlisindir buna eminim.

Minik dilim ekmek asla emeğini heba etmez lütfen üzülme..
Cumaya göreceğiz durumumuzu ;)

Halsizliğin sebebi başkadır..
Çünkü ben baya enerjik hissediyorum. Acaba spor ve terleme mi düşürdü enerjini?
Sporda dinlendirme günü de yapıyorsun değil mi? Sen zaten bilinçlisindir buna eminim.

Minik dilim ekmek asla emeğini heba etmez lütfen üzülme..
Cumaya göreceğiz durumumuzu :KK66:
İnşallah canım ya halsizliğimin nedeni uykusuzluk da olabilir gece eşimi bekliyorum o yüzden 2 yi geçiyor yatmam sabah da 7 de kalkıyorum okul için :110:

Kahvaltı 1 yumurta peynir yeşil zeytin yeşillik çay 1 küçük dilim ekmek. Domates salatalık.
Öğle yoğurt 5 kaşık ve salata
Akşam ızgara köfte ve salata 1 bardak da ayran olur dışarıya yemeğe gidiyoruz geniş aile modunda o yüzden yer değiştirdim öğle ve akşamı
Su 2.5 olur
Spor 25dk lık video ve 20 dk eliptik bisiklet de çalıştım

şu dört gün bitsede sonuçları görsek:rolleyes:

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ;)

İnşallah canım ya halsizliğimin nedeni uykusuzluk da olabilir gece eşimi bekliyorum o yüzden 2 yi geçiyor yatmam sabah da 7 de kalkıyorum okul için :110:

Olabilir canım, ben de aşırı uyuyorum bunu engellemeye çalışıyorum. Biliyor musun, benim eşim de 12 veya 1 de geliyor çoğu zaman ama ben maalesef daha hiç onu beklemedim :KK43:o_O Şu süreçte uyku düzeni de çok önemli sen de biliyorsun, belki bir ayarlama yaparsın, veya gündüz 1-2 saat uyuyabilsen belki vücut dinlenir.

Kahvaltı 1 yumurta peynir yeşil zeytin yeşillik çay 1 küçük dilim ekmek. Domates salatalık.
Öğle yoğurt 5 kaşık ve salata
Akşam ızgara köfte ve salata 1 bardak da ayran olur dışarıya yemeğe gidiyoruz geniş aile modunda o yüzden yer değiştirdim öğle ve akşamı
Su 2.5 olur
Spor 25dk lık video ve 20 dk eliptik bisiklet de çalıştım

Bence gayet güzel, cumaya güzel sonuçlarımız olacak inşallah.
Ben de bugün muz yemedim.
1 bardak sütlü nescafe ve 6 tane çiğ badem yedim.

Akşam ne yerim bilmiyorum, salata yapmaya çalışacağım. Çok yorgun gidiyorum eve, küçüğün okulu kurstan dolayı 7'de bitiyor. Belki bir kase çorba + 1 büyük bardak ayran olur.

Bugün iştahım fazlasıyla açık kendimi durdurmakta çok zorlanıyorum , sporda boş günüm olduğu için onuda yapmadım biri beni durdursun:KK14:
aman sakın cıs bizi örgütleyen sensin bu 4 gün içinde. Şahane gidiyorsun bizim ufak tefek sapıtmalarımıza uyma sen:KK39:

Kahvaltı 2 yumurta 1 kaşık lor 5 zeytin

2 hurma kahve şekersiz

Öğle 4 köfte yoğurt domates salatasi
1 avuç tuzsuz fıstık belki daha fazla :kızgın:

Akşam salata yoğurt üstüne chia pulbiber

2.5 lt su
25 dk zumba
300 ip
20 ser kol hareketi
20 mekik

Kahvaltı 2 yumurta 1 kaşık lor 5 zeytin

2 hurma kahve şekersiz

Öğle 4 köfte yoğurt domates salatasi
1 avuç tuzsuz fıstık belki daha fazla :kızgın:

Akşam salata yoğurt üstüne chia pulbiber

2.5 lt su
25 dk zumba
300 ip
20 ser kol hareketi
20 mekik

canım istemiyor ... şu kiraz sapı çayını araştırdım bugün ne lazımsa:KK53: canımın istediği şeyleri yazsam beni kovalarsınız:sopa::KK34:
Kiraz saplı ödemi engelliyor diye biliyorum özellikle regl döneminde vücud su topladığı için içince etki yapıyor gerçekten ben haftada iki üç kez içiyorum kendim yaptım zaten yazın kirazlari reçel yaptım saplarını da kuruttum

Kiraz saplı ödemi engelliyor diye biliyorum özellikle regl döneminde vücud su topladığı için içince etki yapıyor gerçekten ben haftada iki üç kez içiyorum kendim yaptım zaten yazın kirazlari reçel yaptım saplarını da kuruttum
ne güzel yapmışsın bende marketten alayım diye düşündüm ama katkı maddesi var diye vazgeçtim

Kızlar iş yerinde biraz yoğunuz. Foto çekip yüklemek zaman alıyor epeyce..
Bugün de omletimi yapıcam ama tek yumurtalı olur zira yiyemiyorum fazla geliyor.
Öğlen salata ve kıymalı ıspanak çıkacak yemekte o yüzden tavuk haşlamiycam. Zaten bu 4. gün adam gibi yiyeyim yeter vücut da şaşırsın bir parça.
Bugün ben de terlemeye çalışcam.. 1 saati tamamlarım sporda.. dün yürürken epey ısındım.. spor mutluluk veriyor kesinlikle.
M Melek1450 canım sık sık yaz.. sen de güzel başladın devamını getirelim. Kiraz sapı da iyi.. bence bu tür şeyler azmimizi tetikliyor. Yoksa yeşil çayı kiraz sapı ya da limonlu zencefilli suyu aynı amaca hizmet ediyor.
Kızlar maaşallah sporunuz çook güzel gidiyor. Ben daha başlamadım videolara ama takipteyim. Fatmacığım Muttapa7555 Muttapa7555 bu sefer bu çaba devam ederse mutlaka 60 olacaksın :nazar:

Back