• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

28 Ekim 2017 Cuma.jpg

Kızlar ben iyiyim hem reglim bitti hem bu haftayı iyi geçirdim.
İyi beslendim.. çok spor yapamadım ama hareketsiz de kalmadım.

Pazartesi sabahı 71.7
Cuma sabahı 69.7

2 Kilo.. çılgınca ama regli etkisi de var.

Günaydın kızlar benim spruç hüsran ötesi 67.2 o kadar şaşkınım ki anlatamam:KK57::KK57:

Hüsran yok!
Devam etmek var! Sen ki zaten azminle takır takır verdin 7-8 kiloyu!
Napıcanı biliyorsun..
Aman Fatmam aman! Ne olur devam edelim yol arkadaşım.

Al benden de o kadar 74.7 zaten ben pazartesi 74.8 dim ve hergun sporda yaptım şuan çöktum

Çökmek yok Meleğim..
Daha ne kadar devam ettik ki, 2 ay devam edelim bakalım hedefimize ulaşıyor muyuz ulaşmıyor muyuz? ;)

Muttapa7555 Muttapa7555 Fatmam ip üstündeki cambazlar gibiyim o_O sen de biliyorsun, bir bırakır bir salarsam "aman bişey olmaz yiyim bunu da" mantalitesine bir girersem bir daha çıkabileceğimi sanmıyorum. 70'ler bana bıkkınlık verdi. Eğer tekrardan yok şöyle oldu yok böyleydi regliydim deyip de 70 olursam benim için iyi olmaz. Bunu hissediyorum. Benim artık hızla roketlenmişçesine 70'den uzaklaşmaya çok ihtiyacım var.

Valla ne yalan söyleyeyim moralim çok bozuk kızlar. goldenheart goldenheart tebrik ederim canım. Direnci kırdın ha gayret
Moral bozacak birşey var mı?
Bence yok! 2 kilo oynamak gayet insansıl ve normal.. bu ter ve çaban olmasaydı ve ya 69 çıksaydın sınır kilo...
Şükredelim, o üstündeki fazla 2'yi devam edersen hemen atarsın bunu biliyorsun.
Çabamız devam edecek.

Menüm
Sabah9.30
1 dilim tam buğday
1 dilim peynir 10 yeşil zeytin çay yeşillik domates salatalık
Öğle 13.00
2 tane köz patlıcan
1 dilim tam buğday
1 kase salata
Ara 16.00
1 çay bardağı kefir 1 cennet hurması
Akşam 19.00
5yk kuru fasulye
1 kase salata
1 dilim tam buğday
Ara 21.30
3 kaşık yoğurt baharatlı (zencefil zerdeçal pul biber)
Su 2.5 olur
Spor yapmadım yapınca yazarım

Sabah peynir 10 zeytin yarım dilim ekmek 1 domates 1 yeşil biber.
Ara yok
Öğlen tavuk ve salata.. (tavuk biraz yağlı idi)
Ara16.00 bir hurma 8 fıstık yarım elma

Akşam yine bol yoğurtlu karnıbahar.

krizantem3 krizantem3 canımmm tşk. asıl mutluluğu p.tesi yaşarım yine böyle çıkarsam.

kendi uyguladığım ve 10 günde 3 kilo vermemi sağlayan bir beslenme düzeni var biraz ondan bahsedeyim , bu düzenin esas unsuru greyfurt.Greyfurtun yağ yakma özelliğinden faydalandığım bir süreçti tabiki yine protein ağırlıklı ..

sabah : yarım greyfurt , 2 haşlanmış yumurta , salatalık domates nane maydanoz ( ben greyfurt hariç hepsini salata yapar gibi doğrayıp üzerine nar ekşisi döktüm öyle tadı güzel oldu çünkü haşlanmış yumurta sevmem )

öğlen : et , tavuk , hindi , balık herhangi biri salata ve 1 dilim ekmek

akşam : kesinlikle yoğurt , salata , sebze yemeği ( haşlama , sote , ızgara )

ve gün içinde 1 bardak süt içiyordum
su , spor onları yazmıyorum.

faydalanmak isteyen var ise buraya bırakıyorum , güne yarım greyfurt ile başlayıp sonra kalan kahvaltı menüsünü yiyoruz:kk77:

bende menü yazayım özendim:KK48:
sabah :
2 yumurta ile omlet
1 dl peynir
4 yaprak kıvırcık
2 dl salam
5 zeytin
1 dl ekmek tb

öğlen :
marul salatalık kırmızı biber ile salata
1porsiyon bulgur pilavı

akşam :