- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.701
İnşallah canım ya bilmiyorum ki nadıl olacak bugünü de böyle atlatalım bakalım spora devam. Sonuç nasıl çıkar hiç bilmiyorumKızlar iş yerinde biraz yoğunuz. Foto çekip yüklemek zaman alıyor epeyce..
Bugün de omletimi yapıcam ama tek yumurtalı olur zira yiyemiyorum fazla geliyor.
Öğlen salata ve kıymalı ıspanak çıkacak yemekte o yüzden tavuk haşlamiycam. Zaten bu 4. gün adam gibi yiyeyim yeter vücut da şaşırsın bir parça.
Bugün ben de terlemeye çalışcam.. 1 saati tamamlarım sporda.. dün yürürken epey ısındım.. spor mutluluk veriyor kesinlikle.
M Melek1450 canım sık sık yaz.. sen de güzel başladın devamını getirelim. Kiraz sapı da iyi.. bence bu tür şeyler azmimizi tetikliyor. Yoksa yeşil çayı kiraz sapı ya da limonlu zencefilli suyu aynı amaca hizmet ediyor.
Kızlar maaşallah sporunuz çook güzel gidiyor. Ben daha başlamadım videolara ama takipteyim. FatmacığımMuttapa7555 bu sefer bu çaba devam ederse mutlaka 60 olacaksın
Biz elimizden gelenin en iyisini yapalım da.. en azından 1 kilo 1 kilo versek o bile müthiş olur.İnşallah canım ya bilmiyorum ki nadıl olacak bugünü de böyle atlatalım bakalım spora devam. Sonuç nasıl çıkar hiç bilmiyorum
Yazmıyorum nedense menüye ama gün içinde bir kez Yeşilçay tüketiyorum akşamda tekrar Yeşilçay yanına kayısı yada kiraz sapı falan bir cay daha tüketiyorumKızlar iş yerinde biraz yoğunuz. Foto çekip yüklemek zaman alıyor epeyce..
Bugün de omletimi yapıcam ama tek yumurtalı olur zira yiyemiyorum fazla geliyor.
Öğlen salata ve kıymalı ıspanak çıkacak yemekte o yüzden tavuk haşlamiycam. Zaten bu 4. gün adam gibi yiyeyim yeter vücut da şaşırsın bir parça.
Bugün ben de terlemeye çalışcam.. 1 saati tamamlarım sporda.. dün yürürken epey ısındım.. spor mutluluk veriyor kesinlikle.
M Melek1450 canım sık sık yaz.. sen de güzel başladın devamını getirelim. Kiraz sapı da iyi.. bence bu tür şeyler azmimizi tetikliyor. Yoksa yeşil çayı kiraz sapı ya da limonlu zencefilli suyu aynı amaca hizmet ediyor.
Kızlar maaşallah sporunuz çook güzel gidiyor. Ben daha başlamadım videolara ama takipteyim. FatmacığımMuttapa7555 bu sefer bu çaba devam ederse mutlaka 60 olacaksın
Canımmmm..Yazmıyorum nedense menüye ama gün içinde bir kez Yeşilçay tüketiyorum akşamda tekrar Yeşilçay yanına kayısı yada kiraz sapı falan bir cay daha tüketiyorum
Bende inanıyorum :)Ispanağın sadeceyeşil kısmını ve kıymasını yedim suyu kaldı yani tabağın yarısını yemiş oldum, çatalladım kaşıklamadım.
Salatama da 1 küçük kutu ton balığı ekledim. Gayet lezzetli ve güzeldi.
roxen2303 canım hem de proteini bozmadığıma inanıyorum.
mrblar kilo çizelgesi yapmaya calişiyorum olmuyor.bilginiz vzrmı
Ne demekslm kızlarrr inanın çok sevindim aktifleşmişiniz
roxene teşekkür ederim.
Günaydın kızlar benim spruç hüsran ötesi 67.2 o kadar şaşkınım ki anlatamam
Al benden de o kadar 74.7 zaten ben pazartesi 74.8 dim ve hergun sporda yaptım şuan çöktumGünaydın kızlar benim spruç hüsran ötesi 67.2 o kadar şaşkınım ki anlatamam
Kaç kiloydun ve regl dönemin yakın mı ödemde olabilirGünaydın kızlar benim spruç hüsran ötesi 67.2 o kadar şaşkınım ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?