Sil Baştan Başlamak İsteyenler

İnşallah canım ya bilmiyorum ki nadıl olacak bugünü de böyle atlatalım bakalım spora devam. Sonuç nasıl çıkar hiç bilmiyorum

Günaydın kızlar ben kilo almışım inşallah pili tak çıkar tartı şaşırmıştır hemen indim zaten yarın inşallah aynı şeyi görmem zira çok üzülürüm ben kilo vermeyi ümit ederken çok kotu olur biraz tembelim gün içinde uyuyorum ondanda olabilir mi acaba

Yazmıyorum nedense menüye ama gün içinde bir kez Yeşilçay tüketiyorum akşamda tekrar Yeşilçay yanına kayısı yada kiraz sapı falan bir cay daha tüketiyorum

Ispanağın sadeceyeşil kısmını ve kıymasını yedim suyu kaldı yani tabağın yarısını yemiş oldum, çatalladım kaşıklamadım.
Salatama da 1 küçük kutu ton balığı ekledim. Gayet lezzetli ve güzeldi.
roxen2303 canım hem de proteini bozmadığıma inanıyorum.

Selam kizlar buralar canlanmis iradeniz ve eksileriniz bol olsun insallah
Ben saglik sorunlari nedeniyle diyete konsantre olamadim o yuzden yazamadim canlar.
Bir sure kilomu yazmadan sadece verdigim gr. lara konsantre olmak istiyorum.
Olculerimide aldim.
Sporada basladim.
Insallah ise yarar.
Hepinize bool eksiler

mrblar kilo çizelgesi yapmaya calişiyorum olmuyor.bilginiz vzrmı

canım yaaaa benim ilk sayfaya baksana
tabii ki berbat çünkü ben de bilmiyorum Kazen anlatmaya çalıştı ama sanki hiç bişey anlayamadım ve tabii yapamadım da.
Acaba ilkokul çocuğuna gösterircesine basit bir çizelge yapımı anlatımı var mıııı? :)

Akşam 8.00 yemek işi bitti.
Düdüklüde z.yağda soğan ve kırmızı kapya biber ile karnıbahar pişirdim 1 çay bard su koydum sadece içine..
Karnıbahar ve bolll sarımsaklı yoğurtla.. misssss....
Yarın için herkese güzel sonuçlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…