- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.361
Vallahi süper iki gün için haftaya inşallah 69 u tekrar gorursun
Zaten bir hafta eksi bir hafta sabit kalsam bile coook yol alırım benim sorunum ver haftaya tekrar al istikrar gerek haftaya cumaya 74 u görmek istiyorumOlsun artık 76 diilsiiin!
Önemli olan hep geriye gidebilmek.
İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.Vallahi süper iki gün için haftaya inşallah 69 u tekrar gorursun
Az ye bol su iç bol hareketet..Zaten bir hafta eksi bir hafta sabit kalsam bile coook yol alırım benim sorunum ver haftaya tekrar al istikrar gerek haftaya cumaya 74 u görmek istiyorum
Ohhh miss, afiyet olsun Melekciğim. Kolay gelsin.Lahana sardım sabahtan hazır şükür yemeğim bugün temizlik ve mutfak alışverişi var en azından hareket olur
Kralicem cim supersin canim masallah
Kralicem cim supersin canim masallah
Bu hafta sonuda irademizi konusturduk mu bu is tamamdir. En azindan moral olarak iyi hissederiz hafta sonu diyetimize devam edersek pazartesi tarti sonucu bizi mutlu eder.
Emeklerimizin boşa gitmesini istemiyorsak bunu başarmak zorundayiz canim.evet tamamen katılıyorum.
Hedefimiz haftasonunu başarıyla geçirmek.
Menü spor harika galeta yerine etimek de tercih edebilirsin değişiklik olması açısından. Su az gibi geldi 25 kilo başına 1 litre şeklinde ayarlamak gerekiyormuş diyetisyen öyle demişti bana. Nacizane fikrimi söylemek istedimBugunku menum
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan cay
Ara 11.30
3 ad. Murdum erigi
Tarcinli beyaz cay
Ogle 13.30
2 kepce corba
5 ad kofte
Ara 16.00
15 ad. Cekirdekli kuru uzum
Az sutle turk kahvesi
Aksam 17.30
Ton balikli salata
5 ad. parmak galeta
Ara 20.00
Beyaz cay
Su ...2 litre
Spor... 3 mil leslie
Çok düzenli doyurucu ama hiç abartısız bir menü olmuş sporda var harikaBugunku menum
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan cay
Ara 11.30
3 ad. Murdum erigi
Tarcinli beyaz cay
Ogle 13.30
2 kepce corba
5 ad kofte
Ara 16.00
15 ad. Cekirdekli kuru uzum
Az sutle turk kahvesi
Aksam 17.30
Ton balikli salata
5 ad. parmak galeta
Ara 20.00
Beyaz cay
Su ...2 litre
Spor... 3 mil leslie
Ben tahmin ettim zaten unuttuğunu zaten iki gün sonra tekrar bildirim varTebrik ederim kızlar hepinizi ben tartışmayı unuttum malesef foto yarın yüklesem olur mu acaba kahvaltı su falan derken kiloyu bilmiyorum yani
Tesekkur ederim canim suyu 3 litre ye cikartayim o zaman :))Menü spor harika galeta yerine etimek de tercih edebilirsin değişiklik olması açısından. Su az gibi geldi 25 kilo başına 1 litre şeklinde ayarlamak gerekiyormuş diyetisyen öyle demişti bana. Nacizane fikrimi söylemek istedim
İyi akşamlar menumu vereyim biraz düzensiz suda pek icemedim saymadım gerçi de
Kahvaltı
2 dilim kepekli arası yağsız tost kızartma yaparken birazda patates asirmis olabilirim
Yarım şeftali
Öğlen 13.30
10 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
3 kare bitter
Küçük tabak karpuz 17 falandır galiba
18 de 1 bardak ayran 6 7 fındık
Evet gerçekten fazla oldu aslında yanına sebze birşey yapacaktım vakit olmadı inşallah dengelenmiştirOglen sarma gozume fazla geldi ama aksam yemeyerek dengelemissin afiyet olsun canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?