Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Vallahi süper iki gün için haftaya inşallah 69 u tekrar gorursun
İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.

Zaten bir hafta eksi bir hafta sabit kalsam bile coook yol alırım benim sorunum ver haftaya tekrar al istikrar gerek haftaya cumaya 74 u görmek istiyorum
Az ye bol su iç bol hareketet..
Beraberce bunu yapacağız,
gidecek bu kilolar!

Lahana sardım sabahtan hazır şükür yemeğim bugün temizlik ve mutfak alışverişi var en azından hareket olur
Ohhh miss, afiyet olsun Melekciğim. Kolay gelsin.

Kızlar dün akşam 7'den sonra birşey yememekle birlikte gün boyu genellikle sağlıklı seçim yaptım tabii ki.
Akşam kendime kocaman bir salata hazırladım. Çocuklara yaptığım pizzadan eskiden bir tabak yiyorsam yarım tabak yedim. Ama yedim, mahrum kalmadım hem de bi doydum ki elhamdülillah!
Menüm
Yeşil mercimek çorba
Bol salata
İki avuç büyüklüğünde ev yapımı pizza.

Salata hiç yapmazdım.. salata bol olduğu sürece doymak ve kilo vermek kaçınılmaz!
Bir 9'lu bitki çayı içtim mutfağımı topladım ve.. Erkenden yatış....

Kraliçem sağol canım anlayışın için. Bu gün diyet günlüğüne başladım kızlar buraya yazıyorum iyi oluyor ama kalem kalem deftere de yazıyorum. Yanlışlarımı net göreyim diye. Spora da tekrar başladım çok şükür sağolun kızlar çok destek alıyorum motive oluyorum sizinle

Bugunku menum

Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan cay

Ara 11.30
3 ad. Murdum erigi
Tarcinli beyaz cay

Ogle 13.30
2 kepce corba
5 ad kofte

Ara 16.00
15 ad. Cekirdekli kuru uzum
Az sutle turk kahvesi

Aksam 17.30
Ton balikli salata
5 ad. parmak galeta

Ara 20.00
Beyaz cay

Su ...2 litre
Spor... 3 mil leslie

Menü spor harika galeta yerine etimek de tercih edebilirsin değişiklik olması açısından. Su az gibi geldi 25 kilo başına 1 litre şeklinde ayarlamak gerekiyormuş diyetisyen öyle demişti bana. Nacizane fikrimi söylemek istedim

İyi akşamlar menumu vereyim biraz düzensiz suda pek icemedim saymadım gerçi de

Kahvaltı
2 dilim kepekli arası yağsız tost kızartma yaparken birazda patates asirmis olabilirim

Yarım şeftali

Öğlen 13.30
10 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt

3 kare bitter
Küçük tabak karpuz 17 falandır galiba

18 de 1 bardak ayran 6 7 fındık

Çok düzenli doyurucu ama hiç abartısız bir menü olmuş sporda var harika

Oglen sarma gozume fazla geldi ama aksam yemeyerek dengelemissin afiyet olsun canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…