- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.341
Selam nehir hoşgeldin aynı kilodayiz bende 68 i görmüştüm şimdi 76 oldum ve tekrar almak gerçekten can skci bir yıldır konsantre olmiyorum eski kıyafetlere giremez hâle gelmişim inşallah bu son olurTesekkurler canim :))
Evet @sbeden in grubuna daha once bende katilmistim 76 dan 68 e kadar dusmustum hatta ama daha sonra tasindim il degistirdim derken stresten tekrar aldim kilolari. Yarismak tabiki daha motive ediyo.
Bende sen cevap yazmayinca baska bi gruba girdim ama burayada yazarim birlikte motive olur fazla kilolarimizdan kurtuluruz insallah :)
Aksam 7 den sonra yememek cok onemli.
Aksamlari kacirinca butun gun cop oluyo.
Gunu guzel gecirince yastigada basini koydugunda huzurla uykuya daliyoruz tabii mide gurultusundan uyuyabilirsek:))
Surecim uzun canim al ver lerle dolu((
Ama artik butun engellere gogus germeye hazirim.
3 sene once oglum 1 yasindayken en tavan kilomu 92 i gorunce arayis icine girdim ve 1 senede 68 leri gordum. Toplamda 24 kilo gitti ama dedigim gibi tasindiktan sonra bocaladim biraz. Bulundugum ilde diyetisyene gittim onuda biraktim anladimki hersey bahane bu is beyinde bitiyor.
Yasim 37
Boyum 163
Kilom 76.00
Selam canim allah bagislasin kizlarini masallah:))NEHIR34 ben de 39 yaşındayım 7 ve 13 yaşlarında iki kızım var.
Dikkate ede ede 84 kilodan 68'e kadar düştüm.
Son 5 senedir 69-74 arasında kalmayı çabalarımla başardım. Ama artık ben de bıktım! 65 olmak sonra 65'de kalmak sonra 60 olmak istiyorum.
Hosbuldum canim :))Selam nehir hoşgeldin aynı kilodayiz bende 68 i görmüştüm şimdi 76 oldum ve tekrar almak gerçekten can skci bir yıldır konsantre olmiyorum eski kıyafetlere giremez hâle gelmişim inşallah bu son olur
Hosbuldum krizantemcim :))hoşgeldin nehir
Daha ne olsun canım afiyet olsun gayet güzel 2 öğün erken saat akşam protein tam yerinde olmuşMenüm
sabah 1 dilim ekmek roka 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates yarım bardak kefir yeşilçay
Öğle bitki çayı 3 hurma
Akşam 5 ızgara köfte salata yarım bardak ayran çeyrek dilim ekmek. Dışarda yedik o yüzden böyle oldu kötünün iyisi.
En azından 6 da yedim sonrası bitki çayı ve su
Spor malesef
Aslında ben akşam paylasacaktim baktım kimse paylasmamis herksin başka grupları da var ya acaba burda artık sadece bildirim mı yapılacak diye düşündüm ama Fatma paylasim yapmış şimdi gördüm zaten bız once menü bildirim şeklinde ilerliyordukKizlar kimse menu paylasmiyor
Menu paylasinca daha disiplinli oluruz motive eder bizi. Buraya menu yazicaz diye kacamak yapmayiz boylece ne dersiniz.
NEHIR34 hoşgeldin
Menüm
sabah 1 dilim ekmek roka 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates yarım bardak kefir yeşilçay
Öğle bitki çayı 3 hurma
Akşam 5 ızgara köfte salata yarım bardak ayran çeyrek dilim ekmek. Dışarda yedik o yüzden böyle oldu kötünün iyisi.
En azından 6 da yedim sonrası bitki çayı ve su
Spor malesef
Eksi olsunda canim 500 gr. Vermissin 2 gunde gayet guzel 2 paket margarin gitmis az degil damlaya damlaya bi bakmisin 7 8 kilolar gitmis yeterki pes etmeyelim:))Eki Görüntüle 2044892 şükür eksi var mı var bir kaç gündür sislik vardı gerçi regl etkisiymis regl başlayınca da eksi görmüş olabilrim
Selam canim allah bagislasin kizlarini masallah:))
Zoru basarmissin canim hedefine 6 kilo kalmis. En fazla 2 ayda verirsin sonra bir sure korumaya gecersin daha sonra 60 a kadar pes etmeden devam insallah sabirla ve azimle gitsin kilolar :))
Canim benim sen istersen cabalarsan emeginin karsiligini mutlaka alirsin yeterki diyetini ve sporunu duzenli yap gerisi gelir mutlakaAğzından bal damlıyor Nehir'cim, haydi bakalım, inşallah iki ayda veriririm, bu öngörünü doğru çıkartmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 2044892 şükür eksi var mı var bir kaç gündür sislik vardı gerçi regl etkisiymis regl başlayınca da eksi görmüş olabilrim
Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar :))
8 eylul 76.200 kg
13 eylul 76.000 kg.
15 eylul 75.600 kg.
Giden 600 gr.
Eki Görüntüle 2044905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?