- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.381
Melekcim bende sarmadan bahsedecektim ama nehir dikkatini çekmiş zaten sende farkındasın 6 sarma 1 öğün yerine geçiyor. Ama akşam dengelemişsin. Özellikle ayran olması çok iyi ben akşam tüketilen süt ürünlerinin kilo vermede yardımcı olduğuna inanıyorum.İyi akşamlar menumu vereyim biraz düzensiz suda pek icemedim saymadım gerçi de
Kahvaltı
2 dilim kepekli arası yağsız tost kızartma yaparken birazda patates asirmis olabilirim
Yarım şeftali
Öğlen 13.30
10 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
3 kare bitter
Küçük tabak karpuz 17 falandır galiba
18 de 1 bardak ayran 6 7 fındık
Ayyy canım yanlış anlamamana sevindim. Ukalalık mı ettim diye çok düşündüm yazdıktan sonra. Bende 75le başladım ve 3 litre içiyordum başta çok zorlandım ama alışıyorsun zamanlaTesekkur ederim canim suyu 3 litre ye cikartayim o zaman :))
Aslında ben günleri şaşırdım evde olunca sürekli okullarda açılmadı daha ya bende gün kavramı yokBen tahmin ettim zaten unuttuğunu zaten iki gün sonra tekrar bildirim var
Çiğ köfte 3 ad. yemişsin canım üzülme gayet güzel bence menün afiyet olsun :))Menüm
Sabah 10.00- 1 bardak kefir 5 hurma
Öğle13.00 - 1 dilim ekmek roka domates 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı salça ve çay
Ara16.00- bitki çayı 2 bisküvi (benim küçük zorla tıktı ağzıma yemeyince ağladı yemek zorunda kaldım.)
Akşam18.00- 3 tane çiğköfte marul 1 bardak ayran
Ara bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45dk eliptik bisiklet
Çiğ köfte olmayaydı iyiydi ama malesef zayıf yönlerimden biri çiğ köfte diğeri de haşlanmış mısır
Fatma ben baya az buldum menunu çiğ köfte çok az zaten ara öğün olarak bile yenebilir sporun on numaraMenüm
Sabah 10.00- 1 bardak kefir 5 hurma
Öğle13.00 - 1 dilim ekmek roka domates 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı salça ve çay
Ara16.00- bitki çayı 2 bisküvi (benim küçük zorla tıktı ağzıma yemeyince ağladı yemek zorunda kaldım.)
Akşam18.00- 3 tane çiğköfte marul 1 bardak ayran
Ara bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45dk eliptik bisiklet
Çiğ köfte olmayaydı iyiydi ama malesef zayıf yönlerimden biri çiğ köfte diğeri de haşlanmış mısır
Merhaba sbedencim iyiyim canim cok sükür sagolasin beni unutmamana sevindimhikayeyi bosver canim unut gitsin klasik zayiflama hikayesi iste gecmise sünger cektim ben sıfırdan basladım tekrardan.
Sen nasilsin canim kizin büyümüstür.
Benim oglan bu sene krese basliycak kizimda teoga girecek. zaman nede cabuk geciyor rabbim saglik sihhat versin hersey duzelir.
Seninde canini sıkan ne ise tez vakitte hersey yoluna girer musmutlu olursun insallah canim benim
Bu arada gruba tekrardan benide kaydedersen sevinirim. Dort koldan verelim su kilolari artik hayatimizda kilo sorunu olmasin insallah.
Sende kabul edersen 3 grupta olucambirde kendi gunlugum 4
Teşekkür ederim"Sende kabul edersen 3 grupta olucambirde kendi gunlugum 4 "
NEHIR34 ve kızlar ne olacak ki? ben çok çok sağolsun sbeden i de çok pozitif bir arkadaş olarak görüyorum. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. emek, çaba.. hırsımız kilolarımızla. Benim günlük çok ıssız sesiz kalınca Muttapa7555 ile motivasyonumuz azalmasın diye haftalık kilo verme yarışmasına katıldık, biribirimizle tanıştık ne güzel işte..
İnsan dürüst olduktan sonra, bir de ötelemeyip vakit ayırdıktan sonra her gruba özgürce yazabilir.
Belki çok yakın hissedip bir tarafı tercih edersin zamanla belli olur o da, içinden gelen sese kulak ver :)
Yeter ki dürüst olalım, yazamiycaksak foto atamiycak bildirim yapamayacaksak insanları bekletmenin anlamı yok.
Bugunku menum
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan cay
Ara 11.30
3 ad. Murdum erigi
Tarcinli beyaz cay
Ogle 13.30
2 kepce corba
5 ad kofte
Ara 16.00
15 ad. Cekirdekli kuru uzum
Az sutle turk kahvesi
Aksam 17.30
Ton balikli salata
5 ad. parmak galeta
Ara 20.00
Beyaz cay
Su ...2 litre
Spor... 3 mil leslie
Tesekkur ederim canim suyu 3 litre ye cikartayim o zaman :))
günaydın arkadaşlar
grubu ben açayım bugün
camları açayım içerisi bi havalansın kahveyi yapayım içerisi mis gibi kahve koksunn
buyrun gelinnn
Teşekkür ederim
Eskiden daha civil civil, mutlu ve aktiftim. Kotu zamanima denk geldin.
Umarim hep beraber daha mutlu olur ve mutlulugumuzu paylasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?