• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar günaydın. Fotoğraf yükleyemiyorum. Ancak artık 69 kiloyum. İnşallah bu durumu koruyarak eksilmeye devam edebilirim. Kendimize bir rota çizelim.

Kimler burada?
Tartılmadaki eksiklikleri aşalım ve bu cumadan itibaren ister iyi ister kötü bildirimlerimize devam edelim.
Ramazanda uykusuzluk bir yandan yoğun iş temposu bir yandan akşam iftardan sonra hep uyudum eğer davet veya misafir yoksa.. çok yorucu geçti. Ama toparlanma zamanı!

Günaydın kızlar..
Öğretmen olanlara iyi tatiller.

Haydi bakalım, ramazan ayının vermiş olduğu ister istemeziftar saatinde insanda yarattığı herşeyi yeme isteği ve kısıtlamaya fazla gidememek, bir de uykusuzluk ve sporu fazla yapamama dönemi geçti, çok şükür ki oruçlarımızı tuttuk.
Kendi adıma ramazan ayında kilo almadım tersine verdim, şimdi tam gaz yola devam!

Slm kızlar bayram telaşı bitti sayılır çok şükür ve ben düzensiz beslenme nedeniyle +1.5 kiloyla geri geldim. Çok mu yedin derseniz tam tersi az yedim ama evimde değildim ve 2 öğün beslendim. Bu da benim kilo almam demek neyse sağlık olsun deyip yeniden başlıyorum . İnşallah düzenimi sağlarım tekrar

Merhaba canlar..
Ben spora tam gaz başladım, oruç nedeni ile epeyce uzak kalmışım ve özlemişim de spor yapmayı.

Dün akşam da sürpriz AOÇ ye gittik onca yürüyüşten sonra bişi yemiycektim ama saat 11 de gidince gece ister istemez çeyrek ekmek sucuk ve bir dilim maraş dondurmayı yedim o saatte :(

Yarın tartılıyoruz!
Kaldığımız yerden daha da aizm ve hırsla devam ediyoruz!

Kızlar geçen haftalarda 71'dim galiba,
Ama Ramazan ayının getirdiği aşırı açlık, uzun açlık bi 69.3 oldum bi 70 - 71 oldum.

Bayramda bir lokma tatlı yemişimdir! BİR lokmacık!
Dikkat etmeye çalıştım ve bu hafta toparladım çok şükür.
Eksilmeye devam!

30 Haziran 2017 yani Bu Cuma Kilom: : 69.4
Ha gayret az kaldı 68'e!
ŞU 70'li rakamlardan son sürat uzaklaşasım var!

Eklentiler

• 20170630_073359.jpg
    20170630_073359.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 23
günaydın kızlar hadi bakalım sil baştan başlıyoruzz biraz fazla katılımda bulunalım da moral motivasyonumuz yükselsinnnnn

Canım yaaa tam sonuca varamamaktan yoruldum bıktım!
Senin arkadaşların ne güzel mezun olmuş, sen de inşallah 60 a az kaldı başaracaksın.

Bu hakikaten son silbaştan olsun inşallah! (Amiiiin!)

Slm kızlar kilom +900 le P_20170630_093101.jpg memlekete gideceğim 1 ay kadar kalmaya o yüzden evde isler çok menü paylaşamıyorum kusura bakmayın

Fatmacığım tebrikler.
+900 iyi geldi bana, fazla +'lanmadan dönmeye çalış memleketten.
:KK200::KK36:
İnşallah canım - olmayı planlıyorum Allah izin verirse sadece tartılamam orda onu haber vermek istedim. Bence senin sonucun harika çok şükür 70lerden kurtuldun valla tebrik ederim

krizantem3 krizantem3 canımmm tamam haftaya tartıl geçen haftalarda ben de öyleydim. Çarçabuk geçer inşallah hafifler normale dönersin.

Muttapa7555 Muttapa7555 bıçak sırtında hissediyorum her an 70 olurum benim de Allahın izniyle 65 64 leri görmem lazım. Sana güveniyorum eksiyle dön canım arkadaşum.

Bir yiyor bir dur diyorum, dur dediğim günlerin ard arda gelmesi gerek!
Bu cuma için ve tatil planlarım için 65 olmam lazım.

Gün itibariyle 69'um 03 Temmuz 2017
Olmak İstediğim Kilo 65
Son Tarihim 28 Temmuz Cuma

07 Temmuz, 14 Temmuz 21 Temmuz ve 28 Temmuz'da 1'er kilo giderse 65'i görürüm!

KARARLIYIM! HAYDİ YÜRÜYÜŞEEEEE!

Dün akşam üşenmedim markete gittim domates patlıcan semizotu aldım, akşam yoğurtlu semizotu salatası ve patlıcanı közledim salata yaptım onları yedim biraz da tavuk döner yedim. sonradan açlık olmasın diye 1 dilim ekmek iki adet üçgen peynir ile akşam yemeğini tamamladım.

1 bardak sütlü nescafe ve su ile akşamı bitirdim.

Sporum yarım yamalak oldu kendime ev için spor ayakkabı alacağım sürekli halıyı toplamak sonra viledalamak zor geliyor.

Back