- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.201
kraliçem bu aralar hep yemekler üstüste geldi ramazandan sonra iştahım acayip açıldı benimde dur demem gerek yedikçe de yiyorum
başım meyvelerle dertte en sevdiğim meyve mevsimi yazz
ablam 69 lu sayıları gördüm ilk sayfada inşallah geriside gelecekroxen2303 im güzelimmm.. kışun spora da gittim beraberdik hatta biliyosun.. uğraşıyorum kuzum ya.. 75 e fırlamıştım. Çaresizce bu günlüğü açtım Muttapa7555 EMELinEMELi serraz Sidelya krizantem3 'im M Melek1450 sayelerinde 5 kiloyu attım. Spora kendi imkanlarımla evde yeniden başladım salona gitmiyorum. İnsanlar inceldin küçüldün diyor hamdolsun. Ama hala yerimde sayıyorum be kuzum
ablam 69 lu sayıları gördüm ilk sayfada inşallah geriside geleceksen kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloya kadar durmak yok yola devam
Selam kızlar memleketteyim bu hafta tatil modu haftaya spora basliyorum. Koșucam annem ufaklığa bakacak. Diyet yapamiyorum ama aksam yemeğini atlayıp geti kalanlarda ne pişerse yiyorum. Aksam kefir yoğurt sut geçiyor 1 ay sonra görüşürüz
ablacım ben kilo olarak 59 lardayım şimdi spora devam etmeye calışıyorum , yaz tatili olduğu için tatildeyim iş yok bütün gülerim benzer geçiyor aslındaEvet eevet!
Azimliyim kararlıyım birtanem
Desteğine çok ama çok teşekkür ederim.
Senden de haber etsene, neler yapıyorsun benim içtenlikli samimi güzel arkadaşım.
ablacım ben kilo olarak 59 lardayım şimdi spora devam etmeye calışıyorum , yaz tatili olduğu için tatildeyim iş yok bütün gülerim benzer geçiyor aslında
Günaydın kızlar saat 5.59 ve ben yarim saattir yuruyorum.Tam ama tam da aklımdan geçeni uygulamaya koymuşsun Fatmam. Akşam yemeği olmasın diyorum ben de, aynen kefir yoğurt süt ile yetineyim derken sen de aynısını yapmaya başlamışsın
Şaşan düzeni toparla ve tam gaz devam canım 4 aydır geriye doğru gitmiyorsun ama dikkat etmesen 74 bile geçilirdi bu acıdan bak duruma. Ha gayret başaracağız. Ben tartılamıyorum malesef.14 Nisandan beri 70.8 70.7 ennn düşük 69.3 olmuşum 69-70 kilo arasında TAM 4 aydır dolanıyorum.
Demek ki azmetmiyorum demek ki bu kilo bana yetiyor!
Ramazan ayı ve bayram derken dengeler şaştı.
Ama bir tesellim var ki 74.9 - 70.7 = eskiye göre 4,2 kilo daha zayıfım.
Bu günlük olmasaydı bunu başaramazdım.
HEDEFİME 2 HAFTA VAR. Görelim bakalım ne olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?