• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

70 küsür geldim ama şöyle bir itirazım var hem regliyim hem iftarlara davetliyim hem oruç tutmuyorum hem iki gündür dengesizce 9 da iftar yemekleri yiyorum.
Bu hafta Fatmam ve Krizantemimden başka kimseden ses yok mu yani.....
Kızlar giderek daha az yazıyor ve yalnızlaşıyoruz sanki lakin bunu ramazan ayının vehametine bağlıyorum, açlık susuzluk vs..

Geçen Hafta 69.3
Bu Hafta 70.8

1.5 kilooo :skandal:
Ama tez normale döneceğim inanın!!!

Kızlar selam Ramazan bizi baya bi etkiledi bakıyorum ben bir haftadır yatağa çakıldım resmen belimden bırakın hareketi afedersiniz wc ye bile gidemedim Çelik korselerle duruyorum bugün bir nebze iyiyim tartılamadım bile yememe de dikkat ettim denemez yenmiyor zaten de hani özen göstermedim eşim ne yaptıysa
Kraliçem ev daha inşaat canım kışa inşallah taşınma dediğin gibi şu an nereye neyi nasıl yaptırsak derdindeyiz zevkli ama bir o kadar da zor ve telaşlı işlermiş gerçekten bir de maddiyata dayalı herşey malum

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben açkarna 63.7 geliyorum yemekten sonra 64 küsüre çıkıyorum
vayy fatmam beni geçmişin kızz :KK49::spor::temizlik: çok çalışmam gerek yakalayayım seniii
Ay valla bilemedim ki be kadar doğru en az 10 kere tartıldım ama yeri değişince tartı kafayı yedi bence. Panik yaptırma kız beni.ben verdiklerini cabuk alıyorum dun esim ye ge götürdü. Bugün de iftara davetliyim asil ben seni yakalarım merak etme :)

70 küsür geldim ama şöyle bir itirazım var hem regliyim hem iftarlara davetliyim hem oruç tutmuyorum hem iki gündür dengesizce 9 da iftar yemekleri yiyorum.
Bu hafta Fatmam ve Krizantemimden başka kimseden ses yok mu yani.....
Kızlar giderek daha az yazıyor ve yalnızlaşıyoruz sanki lakin bunu ramazan ayının vehametine bağlıyorum, açlık susuzluk vs..

Geçen Hafta 69.3
Bu Hafta 70.8

1.5 kilooo :skandal:
Ama tez normale döneceğim inanın!!!
Oruca başka düzelir hic merak etme 9 da yemek çok etkiliyor biz ki 7.30 dan sonra lokma koymuyorduk ağzımıza normal yani üzme kendini

Kızlar selam Ramazan bizi baya bi etkiledi bakıyorum ben bir haftadır yatağa çakıldım resmen belimden bırakın hareketi afedersiniz wc ye bile gidemedim Çelik korselerle duruyorum bugün bir nebze iyiyim tartılamadım bile yememe de dikkat ettim denemez yenmiyor zaten de hani özen göstermedim eşim ne yaptıysa
Kraliçem ev daha inşaat canım kışa inşallah taşınma dediğin gibi şu an nereye neyi nasıl yaptırsak derdindeyiz zevkli ama bir o kadar da zor ve telaşlı işlermiş gerçekten bir de maddiyata dayalı herşey malum
Canım çok çok geçmiş olsun sen sağlığını düşün önce kilo hallolur. Evin inşallah gönlüne gore olur.

Valla ramazan da halsizlik hepimizde var. Bayram temizliği de var yapacak insan yok. Önceki gün zor zahmet sil süpür yaptım iftarda yemeği yiyecek halim yoktu normal yani. goldenheart goldenheart ramazan bitince aktif hale geliriz bence yine bayramı bi atlatalım:KK66:

Fatmam tüm yazdıklarını okudum sağol cancağzım.. Dediğin gibi bayram sonrası tempoya devam son hızla.
Serrazım çok geçmiş olsun kuzum.

Merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın uzun süredir yazamadım
goldenheart goldenheart hakkını helal et :KK74:hayatımda yolunda. Gitmeyen şeyler oldu daha sonra da Adana'ya geldim ordan oraya şimdi de ablam doğum yaptı bir hafta önce bebeğimiz kuvezdeydi bugün çıkardık şükür günler okadar yoğun geçiyor ki ayrıca esimin tayini çıktı Diyarbakır'a ben mı gider toplanır gelirim tekrar yoksa o biraz yanımıza gelir tekrardan gider toplanır gelir ne olacak belli değil su aralar hep bı belirsizlik var hayatımda ne zaman düzene girer yerleşiriz bilmiyorum siz hâlâ buralarda olursanız mutlaka bir gün dönerim bu arada tebrik ederim çok güzel eksiler görmüşsünuz bende farklı yerlerde tartildigim için emin olmamakla birlikte sabit gibi gibiyim görüşmek üzere herkese bol şans:KK36:

Merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın uzun süredir yazamadım
goldenheart goldenheart hakkını helal et :KK74:hayatımda yolunda. Gitmeyen şeyler oldu daha sonra da Adana'ya geldim ordan oraya şimdi de ablam doğum yaptı bir hafta önce bebeğimiz kuvezdeydi bugün çıkardık şükür günler okadar yoğun geçiyor ki ayrıca esimin tayini çıktı Diyarbakır'a ben mı gider toplanır gelirim tekrar yoksa o biraz yanımıza gelir tekrardan gider toplanır gelir ne olacak belli değil su aralar hep bı belirsizlik var hayatımda ne zaman düzene girer yerleşiriz bilmiyorum siz hâlâ buralarda olursanız mutlaka bir gün dönerim bu arada tebrik ederim çok güzel eksiler görmüşsünuz bende farklı yerlerde tartildigim için emin olmamakla birlikte sabit gibi gibiyim görüşmek üzere herkese bol şans:KK36:
Canım inşallah buralarda oluruz. Her şey gönlünce olsun.. hak ne demek! Varsa helal olsun. Gelirsin yine görüşürüz elbet.

Hu huuu kııızlaaaar :)
Nasıl gidiyor hayat?

Cuma bildirimlerimizi yazmadım farkettiniz mi?

Yazacağım tez vakitte ;)

günaydın kızlar

serrazcım çok geçmiş olsun

melekcim hoşgeldin emniyette mi eşin bu aralar şark olayları var

fatmacımm bayramdan sonra yarışırız kız senle

ve kraliçemmmmm benimde gözümde büyüor temizlik bakalım ben dip köşeyi bayramdan önce yapmıştım camlarada kadın gelecek bakalım

ve ramazanıda bitirdik sayılır kurban olduğum oruçlarımızı kabul etsin

Canlarım vallahi acaip yoğun.
Yazacak zaman bulamıyorum.

Ramazan ayını 69 kiloda kapatabilmeyi ümidediyorum. Akşama kadar aç olunca insan kendini çok fazla koruyamıyor.
Lütfen takipte olalım.

Kızlar nasılsınız ben aynıyım belim de az düzelme var ama geçmedi yarın kadar kısmetse tatile çıkıyoruz benim ailem eşimin ailesi derken 1ay buralarda yokum ara ara uğramaya çalışırım herkese iyi bayramlar şimdiden hepinizi öpüyorum ha bi de döndüğümde inşallah herkes eksilerde olur

Back