• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Merhaba kızlar görüyorum ki hepiniz de bir eksiler bir eksiler çok sevindim inşallah böyle devam edelim.
serraz serraz hayırlı olsun evinizde ağız tadıyla oturun inşallah canım
goldenheart goldenheart herkes çok güze kilo vermiş ama sen 6lı rakamlara düşmüşsün canım çok tebrik ederim senii.
sitme krhn sitme krhn hoşgeldin canim inşallah dilediğin kiloya sağlıklıca düşersin.

Bana gelirsek oruç tutamıyorum 5 gündür. Bu sırada da davet ettim eşi dostu. Normalde bir çeşit yaparken çeşitler 7-8e çıktı. Ben de kaçırdım tabi bu ara. Adet olduğum için tartilmadim bu hafta ben de kilo bildirimi yaparım inşallah.

Merhaba kızlar görüyorum ki hepiniz de bir eksiler bir eksiler çok sevindim inşallah böyle devam edelim.
serraz serraz hayırlı olsun evinizde ağız tadıyla oturun inşallah canım
goldenheart goldenheart herkes çok güze kilo vermiş ama sen 6lı rakamlara düşmüşsün canım çok tebrik ederim senii.
sitme krhn sitme krhn hoşgeldin canim inşallah dilediğin kiloya sağlıklıca düşersin.

Bana gelirsek oruç tutamıyorum 5 gündür. Bu sırada da davet ettim eşi dostu. Normalde bir çeşit yaparken çeşitler 7-8e çıktı. Ben de kaçırdım tabi bu ara. Adet olduğum için tartilmadim bu hafta ben de kilo bildirimi yaparım inşallah.
hoş bulduk canım bende regil dönemi 4 gündür bende tartılmayım o zaman tatlı krizlerim tavan resmen ya :(

Emel'im sitme ciğim sidelyam çok teşekkürler benim de bitmedi adet mübarek şu ara acayip bel ve boyun ağrım var kızlar hele bugün dayanılacak gibi değil bugün baya bir cıss şeylerden yedim iftarda yemedim bir de su içmeyi bıraktım yaa çok kızıyorum kendime

Günaydın kızlaaar!
Teşekkürler s i d e l y a s i d e l y a cığım gerçekten de çok mutluyum 6'lı rakamları gördüğüm için.

Canlarım Perşembe iftar öncesi mi tartılıyoruz Muttapa7555 Muttapa7555 ne diyorsunuz?
Gerçi herkes regli olmuş :KK45:
tartı günü ve zamanı için bana yol gösterin.

BENİM ÖNERİM
Regli olanlar istedikleri saatte tartılsın VE CUMA SABAHI
Fatma ve Ben ise Perşembe akşam iftar öncesi tartılalım mı?

M Melek1450 tatlı meleğimiz nerelerdesin?

Slm kızlar naber misafir ağırladım o yüzden fırsat bulup giremedim. Napiyorsunuz benim çok kotu gidiyor naparim bilmem ramazanı kilo almadan bitirebilirsem ona dua edeceğim. Spor zaten yok ama iftar da kaçıyor ipin ucu:KK43: Perşembe iftar öncesi tartılırım goldenheart goldenheart ben. Bana her türlüsü uyar iftar sonrası olmasın da:KK48:

Ah ah herkes benim gibi sanırım sofraya oturana kadar az yiyeceğim diyorum ama orucu açınca iştahım da açılıyor benim:KK70: ben henüz kilo almadim ama veremiyorum da hayırlısı olsun diyelim :KK17:

Valla ben de yiyorum kızlar! Ama artık 69 kiloyum :halay:

Akşam yiyorum salata yapmaya üşeniyorum ama misafirlikteysem bol salata yiyorum.

Bir de uzun açlık yüzünden çok çabuk doyuluyor bence, aşırı yediğim ve içtiğim için sahura zor kalkıyorum. Çoğu sahurda 1 tostu zor yiyorum, bu 13 günde hep ya tost ya 1 muz yedim. Daha fazlasını yiyemiyorum, su içmeye fırsat ve midede yer kalmıyor aksi takdirde.

Siz de yine de avantaja çevirin!
Ben üşenmesem ahhh.. kaldı son 15 gün bari soslu moslu güzel salatalar ve yoğurt olsa, ya da mis gibi bir cacık, valla önce onları yiyince de çabuk doyup kolay kilo verilir eminim.

Ben de spor yapmıyorum ama orucum diye de oturup kalmıyorum, her fırsatta yürüyorum.

Ay kendime kızıyorum degerlendiremedim ramazan da vermem gerekirken aldım resmen her gün az yiyecegim diyorum ama resmen şişiyorum çok yemekten ya :(

Back