• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Slm kızlar ne kadar gerçekçi bilemiyorum malum açlık ve susuzluk var. Tartı sonucum
P_20170608_180919.jpg

Gerçekten 60 a dayandın Fatmam tebrikler.
Sağol canım hedefe 9 kilo kaldı senin daha az sanırım malum aradaki boy farkı var aranız da baya bu kez olacak inşallah başaracağız. Bu arada ramazan boyunca diyetisyene gitmemeye karar verdim çünkü verdiği listeye uyabileceğimi zannetmiyorum. Çünkü sahur yapamıyorum ve senin gibi salatayla iftarı kapatamıyorum malesef.

İyi geceler kızlar. Ben de 58.2 çıktım iftardan önce. Halbuki ne de güzel gidiyordum başlarda. Oruca ara vermek hiç iyi gelmedi bana ve de misafir almak :KK43:
Umarım bundan sonra iyi olur
Canım hic üzülme kalıcı bi artış değildir oruç tutup ara verdiğin için oluyor malum bide misafir ağırlamak ne kadar az yesen de saat 9u buluyor yemek onun da etkisi vardır tekrar oruca başlayınca düzelir. Adet döneminde benimde ayni oldu 68i gördüm ama oruca başlayınca 1 günde normale döndü bozma moralini halledersin

İyi geceler kızlar. Ben de 58.2 çıktım iftardan önce. Halbuki ne de güzel gidiyordum başlarda. Oruca ara vermek hiç iyi gelmedi bana ve de misafir almak :KK43:
Umarım bundan sonra iyi olur

Canım Muttapa7555 Muttapa7555 de ne güzel anlatmış, sorun değil, kilon çok güzel ve takip ediyorsun kendini ona göre önlem alıp oruca da başlayınca hemen normale dönersin.

Eveeet gelelim kritik yapmayaaa

BENDENİZ@kralicem77
13 Ocak: 74.9
09 Haziran 69.3
5,6 kilo ARTIK İNSANLAR ZAYIFLADIN diyorlar bana ;)

@fatma7454
03 Şubat 73.2
09 Haziran 64.3

9 kilo! Dile kolay tam 9 kilo gitti.. Şekil değiştirmiş olmalısın! @fatma7454 TEBRİKLER!

EMELinEMELi EMELinEMELi
03 Şubat 95.5
14 Nisan 89.0 /
CANIM HAYDİ BEKLİYORUZ SENİ..

@Melek1450
10 Şubat 74.2
12 Mayıs 73.3
Melekciğim nerelerdesin sen?

@serraz
10 Mart 72.7
02 Haziran 71.4 /
@serraz canımmm hiç kilo almadığın için mutlu ol sen de, Şimdi 71'sin üstelik. Takip ve azim olmasaydı belki kilon artacaktı.

@Sidelya95
10 Mart 62.7
09 Haziran 58.2
Aslında Sidelya 57 kilosun birtanem, harika bir şey! Ne olur bu güzelliği koru.

@krizantem3
24 Şubat 68
09 Haziran 64.4
Vayyy arkidişşşş öyle böyle 4 kiloyu atmışsın vallahi tebrikler.

goldenheart goldenheart canim hakkını helal et tek trk uğraşıyorsun sonuçlarla. Ben bahsettiğim pantalona girebiliyorum artik 57 kilo iken almıştım giyememiştim hic. Oturduğumda gobegimi sıkıyor biraz o kadar. Artik cekemeyenler bile zayıfladın demek zorunda kalıyor çünkü belli oluyor. Tek sorun karin bölgem hamilelikler nedeniyle bi tuhaf malum o da toparlanirsa şeklim idare eder:KK70:

Back