• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bugün menüsü belli yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
1.5 litre su
İftar
3 köfte 1 kase salata 1 bardak ayran
1 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum iftar sonrası halim olursa

Diyetisyenle görüşmedim daha kafama gore takiliyorum simdilik listemin boyle olduğuna bakmayın hastalık döneminde hic dikkat etmedim. Tatlı da yedim pide de yedim mantı da yedim yedim de yedim yani. Evde menüler eşime gore belirleniyor o da oruç olunca neler istiyor neler iftara benim ramazanda sınav 2 tane :olamaz::KK70:

Ay ne yazmışım arkadaş özlemişim sizi valla hakkınızı helal edin içinizden gözlerinizle okuyun yazdıklarımı ağzınız kurumasin susuzluk cekmeyin:confused:

69.7
Allahım sana şükürler olsun.
Ayrıca açgözlülüğüm için midemi çöple doldurduğum için beni affet!
Tam 17 saat hiç birşey yiyip içmeden üstelik uykuda değil aktif yaşamda 17 saat aç kalabiliyorken bizler vücudumuza ne yapıyoruz böyle?

Eklentiler

• 02 HAZİRAN 2017.jpg
    02 HAZİRAN 2017.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 26
kızlar benide alabilirmisiniz lütfennnn

oyy kıyamam canım ya, estağfurullah ne demek,
canım doğal ve doğaçlama olsun mu sen tabii ki yaz istediğin zaman bize..
arkadaşlık veya samimiyet zamanla ilerlerse ilerler, ne kimseyi kırmak ne kimse yüzünden kırılmak isteriz.
çok naif arkadaşlarımızla aylardır incinmeden yazışıyoruz.

Diyetisyenle görüşmedim daha kafama gore takiliyorum simdilik listemin boyle olduğuna bakmayın hastalık döneminde hic dikkat etmedim. Tatlı da yedim pide de yedim mantı da yedim yedim de yedim yani. Evde menüler eşime gore belirleniyor o da oruç olunca neler istiyor neler iftara benim ramazanda sınav 2 tane :olamaz::KK70:

Fatmam işin özü mideyi biraz uzun süre aç bırakmak, o da akşamları yani akşam yemeği hafif olacak ve birşey yemeyeceksin akşam 7 sabah 7 arası 12 saat!
Ammaaaa hayat telaşında adam gibi bir şey yenmiyor iş yeri yemekleri pek de güzel olmuyor sanırım insan evine gidince dağıtası, yiyesi içesi dinlenesi geliyor olmuyor bir türlü 12-13 saatlik açlık yaratılamıyor.

Ama mübarek ramazan öyle mi, evine git ohh mis canın ne çekerse yap ye helalinden ehh 17 saat aç mide zaten bir avuçla doyuyor. İstesen de çok yiyemiyorsun. Allahım ne güzel bir düzen vermiş.

27 Mayıs Cuma 71.5
02 Haziran Cuma 69.7

1,8 kilo verilmiş inanamıyorum.
Hem de sabah tartıldım, iftara doğru 69.5 olurum sanırım.

ama sahura kalkmadım 12 gibi ayran ve tost yedim sonra su içerim diye saati 3 e kurdum ama kalktığımda 4 dü su içemedim.

Çok uzattım ama sabah 4 gibi yiyip yatmadığım için kilomu şimdi bildirdim.
Kızlar isterseniz siz iftar öncesi bildirin.

oyy kıyamam canım ya, estağfurullah ne demek,
canım doğal ve doğaçlama olsun mu sen tabii ki yaz istediğin zaman bize..
arkadaşlık veya samimiyet zamanla ilerlerse ilerler, ne kimseyi kırmak ne kimse yüzünden kırılmak isteriz.
çok naif arkadaşlarımızla aylardır incinmeden yazışıyoruz.
Allah razı olsun canım ben çalışan bir anneyim ve kilolarımdan dolayı çok mutsuzum 1,5 yaşında bir prensesim var doğum sonrası 85 kilo idim şu an 71,7 hedefim inşallah 60 kğ olmak herkez zayıflamamı istiyor ama sanırım ben çabuk pes ediyorum çok iradesizim :(

Allah razı olsun canım ben çalışan bir anneyim ve kilolarımdan dolayı çok mutsuzum 1,5 yaşında bir prensesim var doğum sonrası 85 kilo idim şu an 71,7 hedefim inşallah 60 kğ olmak herkez zayıflamamı istiyor ama sanırım ben çabuk pes ediyorum çok iradesizim :KK43:

Ooo maşallah arkadaşım 15 kilo vermişsin,
Nasıl bir yol yöntemle gitti 15 kilo?
Allah bağışlasın prensesini :KK200:

kızlar benide alabilirmisiniz lütfennnn
Aramıza hoşgeldin çoğu gitmiş azı kalmis biz birbirimize destek oluyoruz bizimde pes ettiğimiz dibe vurduğumuz oluyor ama birbirimizi motive edip toparliyoruz. İnşallah sende düzene koyup kurtulursun kilolardan

Bugün menüsü belli yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
1.5 litre su
İftar
3 köfte 1 kase salata 1 bardak ayran
1 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum iftar sonrası halim olursa

Fatmammm çoook az geldi gözüme.
Saatler çok uzun, karbonhidrat da alsan azcık.
1 dilim ekmek biraz ceviz gibi..

Ooo maşallah arkadaşım 15 kilo vermişsin,
Nasıl bir yol yöntemle gitti 15 kilo?
Allah bağışlasın prensesini :KK200:
bazen çok güzel sağlık li beslendim bazen ise çok abarttım canım Spor yaptım bir dönem şimdi çok sıkıcı geliyor spor yapmak bana ama başarmak zorundayım eşim de istiyor zayıflama mı o çok yazık ben kilolu olunca görsel bozukluğu oluyor aramızda

Back