- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.121
napıyon yasminnaber canım
nasıl gidiyor hayat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyon yasminnaber canım
nasıl gidiyor hayat
napıyon yasmin
sağol canım hamdolsun iyiyiz, zayıfladım kız neredeyse 59 ları görecemiii canım sen npyy
nasıl çoluk çocukk
zayıfladın mııı
Tabiki deeee ne sandın kiiiii
sağol canım hamdolsun iyiyiz, zayıfladım kız neredeyse 59 ları görecem
sen nasılsın canım
15 martta 68 kg dım , dün akşam 60.7 kg çıktımKaç kilodan düştün 59 a arkadaşım? Tebrik edeyim seni şimdiden, Allah bize de nasip etsin.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Allah yardımcın olsunKızlar nasılsınız ben çok kötüyüm robocop gibiyim bel fıtığım atak yaptı 3 gündür dünyam alt üst Allah ım beterinden saklasın inşallah tartılmayı unuttum kızlar kusura bakmayın yarın tartılayım Ramazan'ı yarıladık bile ne çabuk geçiyor di mi zaman
Eveeet gelelim kritik yapmayaaa
BENDENİZ@kralicem77
13 Ocak: 74.9
09 Haziran 69.3
5,6 kilo ARTIK İNSANLAR ZAYIFLADIN diyorlar bana
@fatma7454
03 Şubat 73.2
09 Haziran 64.3
9 kilo! Dile kolay tam 9 kilo gitti.. Şekil değiştirmiş olmalısın! @fatma7454 TEBRİKLER!
EMELinEMELi
03 Şubat 95.5
14 Nisan 89.0 /
CANIM HAYDİ BEKLİYORUZ SENİ..
@Melek1450
10 Şubat 74.2
12 Mayıs 73.3
Melekciğim nerelerdesin sen?
@serraz
10 Mart 72.7
02 Haziran 71.4 /
@serraz canımmm hiç kilo almadığın için mutlu ol sen de, Şimdi 71'sin üstelik. Takip ve azim olmasaydı belki kilon artacaktı.
@Sidelya95
10 Mart 62.7
09 Haziran 58.2
Aslında Sidelya 57 kilosun birtanem, harika bir şey! Ne olur bu güzelliği koru.
@krizantem3
24 Şubat 68
09 Haziran 64.4
Vayyy arkidişşşş öyle böyle 4 kiloyu atmışsın vallahi tebrikler.
Bu kacinci serraz cimm ama bende bayram sonu adanaya gidince mtlaka dr gidicem ve devam edicem. Tskler destegin icin.Emel çiğim pes etmiyoruz Ramazan dan sonra gerçek sil baştan a var mısın ben inanıyorum başaracağız ama lütfen bırakma canım
Kuzum benim esim hic bisey demez hatta ugrasma der ama ben kizginim kendime ne guzel dusmustum76 ya ciktim gene 95eCanım çok iyi anlıyorum lakin aynı şeyi iki yıldır yaşıyorum ben de artık eşim bile her dikkat edeceğim dediğimde yine mi demeye başladı o derece
15 martta 68 kg dım , dün akşam 60.7 kg çıktım
Bu kacinci serraz cimm ama bende bayram sonu adanaya gidince mtlaka dr gidicem ve devam edicem. Tskler destegin icin.
Canım çok iyi anlıyorum lakin aynı şeyi iki yıldır yaşıyorum ben de artık eşim bile her dikkat edeceğim dediğimde yine mi demeye başladı o derece
Kuzum benim esim hic bisey demez hatta ugrasma der ama ben kizginim kendime ne guzel dusmustum76 ya ciktim gene 95e
Artik bitsin bu Zulum bu Kabus
selam canlarrr
yaseminim saraycam iyiyim canlarım kuşlarımm
biz buranın müdavinleriyiz demi krizantem3 @_SARAYCA_aaaaa emelcimm diyeti bırakmak var yemek içmek var ama asla pes etmek yokk bugün yesen bile yarın ilk günki inatla tekrar başlaa
insanız nefsimiz var genciz yiyeceğiz tabiki ama dengeleyerek
yasminle sarayca beni yıllardır tanırlarrr canım istediği zaman yerimm ama abartmadan
kız allah muhafaza depresyona neyim girersindee çıkaramayız bakk
annem kızar benim bilmediğim yerlere girmem sende girme