• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Fatmammm çoook az geldi gözüme.
Saatler çok uzun, karbonhidrat da alsan azcık.
1 dilim ekmek biraz ceviz gibi..
Doğru diyorsun canım az çünkü aksam misafir vardı ve be3 parmak kadar pide ve 1 seker pare yedim iftarda onu dengelemek için boyle oldu bu gece dağında 1 dilim ekmek ekleyecegim. Tavsiyen için tesekkurler

P_20170602_201236.jpg ne kadar doğru bi sonuç bilemiyorum ac ve susuz olunca ama yinede moral oldu bana

Fatmacim nerdesin kız sen geçmiş olsun kardeşim
Sağol canım valla ben bende değilim kaç hafta oldu hasta olalı bitip bitip tekrar başlıyor boğazım yine fenalarda ama nasıl olur bilmiyorum valla antibiyotiği bırakınca tekrar başlıyor. Yedim yedim geldim bu hafta devamlı olur bildirimler inşallah. Ay çenem düştü yine çok yazdım

Kizlaarrr ben geldim bir kac gundur ugrayamadim ama Allahima cok sukur guzel bisey icin ev aldik kizlar onunla ugrastik Allahim borcunu odetmeyi kismet edip hayirlisiyla oturmayi nasip etsin insallah onceki evim de kem gozler sebebiyle 2 sene bile oturamadim icime bir korku girmisti deprem olursa diye kiraya cikmistim o derece yani Allahim hayirlisini versin
Bu arada kilom 71.4

Menüm
Sahur
1 yumurta 1 bardak kefir 1 dilim ekmek 1yk haşlanmış et Su 1 lt
İftar
2 tane kıymalı börek salata 1 bardak ayran 1 şekerpare
Su 1.5lt
Sapıttım yine iftarda :(

Slm kizlar o kadar yogunum ki anlatamam firsat bulup slm yazayim dedim

Fatmacim cok g. Olsun tekrardan h. Geldi

serraz serraz hayirli olsun canim eviniz gule gule gunlerde oturun

Kilo vren ark tebrik ederim ben tartilmayi unutuyorum ya sahurlu iftar li misafirim var iki gunden gelicem yogunlugum azalir canlar

Grsmk uzereeee

Malum Pazartesi ya tartıliim dedim amanın 70.9 çıktım.
İnanmazsınız daha dün 69.3 düm.
Neyse dün iftarda hayatımda ilk kez lazanya yaptım ve yedikçe yedim bol kıymalı beşamel soslu bir şey.. tam bana göre.

Ondan oldu galiba bu kilo,

Ama sahurda 1 muz 1 ceviz ve 1 lt su içerek güne başladım ;) dengelemek şart!

Hepinizi kucaklıyorum.. inşallah ramazan bittiğinde biz de 2 - 3 kilo vermiş olacağız.

Kizlaarrr ben geldim bir kac gundur ugrayamadim ama Allahima cok sukur guzel bisey icin ev aldik kizlar onunla ugrastik Allahim borcunu odetmeyi kismet edip hayirlisiyla oturmayi nasip etsin insallah onceki evim de kem gozler sebebiyle 2 sene bile oturamadim icime bir korku girmisti deprem olursa diye kiraya cikmistim o derece yani Allahim hayirlisini versin
Bu arada kilom 71.4
Rabbim hayırlısı ile oturmayı nasip etsin canım bizde ev aldık tokiden henüz teslim olmadı Rabbim hayırlısı ile oturmayı borcunu ödemeyi nasip etsin

Back