- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.061
Doğru diyorsun canım az çünkü aksam misafir vardı ve be3 parmak kadar pide ve 1 seker pare yedim iftarda onu dengelemek için boyle oldu bu gece dağında 1 dilim ekmek ekleyecegim. Tavsiyen için tesekkurlerFatmammm çoook az geldi gözüme.
Saatler çok uzun, karbonhidrat da alsan azcık.
1 dilim ekmek biraz ceviz gibi..
Sağol canım valla ben bende değilim kaç hafta oldu hasta olalı bitip bitip tekrar başlıyor boğazım yine fenalarda ama nasıl olur bilmiyorum valla antibiyotiği bırakınca tekrar başlıyor. Yedim yedim geldim bu hafta devamlı olur bildirimler inşallah. Ay çenem düştü yine çok yazdımFatmacim nerdesin kız sen geçmiş olsun kardeşim
Rabbim hayırlısı ile oturmayı nasip etsin canım bizde ev aldık tokiden henüz teslim olmadı Rabbim hayırlısı ile oturmayı borcunu ödemeyi nasip etsinKizlaarrr ben geldim bir kac gundur ugrayamadim ama Allahima cok sukur guzel bisey icin ev aldik kizlar onunla ugrastik Allahim borcunu odetmeyi kismet edip hayirlisiyla oturmayi nasip etsin insallah onceki evim de kem gozler sebebiyle 2 sene bile oturamadim icime bir korku girmisti deprem olursa diye kiraya cikmistim o derece yani Allahim hayirlisini versin
Bu arada kilom 71.4
Rabbim hayırlısı ile oturmayı nasip etsin canım bizde ev aldık tokiden henüz teslim olmadı Rabbim hayırlısı ile oturmayı borcunu ödemeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?