- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.041
Ay ne yazmışım arkadaş özlemişim sizi valla hakkınızı helal edin içinizden gözlerinizle okuyun yazdıklarımı ağzınız kurumasin susuzluk cekmeyin
goldenheart canım ramazanda bildirimleri perşembe iftar öncesi yapsak sende is yerinde cuma günü düzenlersin bilgisayardan tabi kızlar da kabul ederse...
kızlar benide alabilirmisiniz lütfennnn
Diyetisyenle görüşmedim daha kafama gore takiliyorum simdilik listemin boyle olduğuna bakmayın hastalık döneminde hic dikkat etmedim. Tatlı da yedim pide de yedim mantı da yedim yedim de yedim yani. Evde menüler eşime gore belirleniyor o da oruç olunca neler istiyor neler iftara benim ramazanda sınav 2 tane
Allah razı olsun canım ben çalışan bir anneyim ve kilolarımdan dolayı çok mutsuzum 1,5 yaşında bir prensesim var doğum sonrası 85 kilo idim şu an 71,7 hedefim inşallah 60 kğ olmak herkez zayıflamamı istiyor ama sanırım ben çabuk pes ediyorum çok iradesizimoyy kıyamam canım ya, estağfurullah ne demek,
canım doğal ve doğaçlama olsun mu sen tabii ki yaz istediğin zaman bize..
arkadaşlık veya samimiyet zamanla ilerlerse ilerler, ne kimseyi kırmak ne kimse yüzünden kırılmak isteriz.
çok naif arkadaşlarımızla aylardır incinmeden yazışıyoruz.
Allah razı olsun canım ben çalışan bir anneyim ve kilolarımdan dolayı çok mutsuzum 1,5 yaşında bir prensesim var doğum sonrası 85 kilo idim şu an 71,7 hedefim inşallah 60 kğ olmak herkez zayıflamamı istiyor ama sanırım ben çabuk pes ediyorum çok iradesizim
Aramıza hoşgeldin çoğu gitmiş azı kalmis biz birbirimize destek oluyoruz bizimde pes ettiğimiz dibe vurduğumuz oluyor ama birbirimizi motive edip toparliyoruz. İnşallah sende düzene koyup kurtulursun kilolardankızlar benide alabilirmisiniz lütfennnn
Bugün menüsü belli yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
1.5 litre su
İftar
3 köfte 1 kase salata 1 bardak ayran
1 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum iftar sonrası halim olursa
Öyle isterim ki Fatmam,goldenheart canım çok çok tebrik ederim 6li rakamlar 65 görürsün ramazan sonuna insallah
bazen çok güzel sağlık li beslendim bazen ise çok abarttım canım Spor yaptım bir dönem şimdi çok sıkıcı geliyor spor yapmak bana ama başarmak zorundayım eşim de istiyor zayıflama mı o çok yazık ben kilolu olunca görsel bozukluğu oluyor aramızdaOoo maşallah arkadaşım 15 kilo vermişsin,
Nasıl bir yol yöntemle gitti 15 kilo?
Allah bağışlasın prensesini
Ooo kraliçem 6 li rakamlar hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?