Sil Baştan Başlamak İsteyenler

ve bendeniz bugün sahursuz oruçluyum
işin kötüsü iftardan hemen sonra uyuduğum için suda içemedim
allahım kolaylığını versin napalım

kraliçem ben düdüklüyü çok kullanırım patates haşlarım yemeklerin çogunu onda yaparım
güle güle kullan
benimki a101 düdüklüsü
evde 3 tane varrr
ikisi çeyizimdendi.sonra 1 daha aldım

kraliçem ben düdüklüyü çok kullanırım patates haşlarım yemeklerin çogunu onda yaparım
güle güle kullan
benimki a101 düdüklüsü
evde 3 tane varrr
ikisi çeyizimdendi.sonra 1 daha aldım

kıııız bedava almışın ya
Allah benim canımı almasın

Baktım da 55 TL senin düdüklü

Ben de dün iftara iki saat kala hastalandım bugün karın ve baş agrısı ataklarım var sersem gibiyim düdüklü ben de pek heveslenirim Yeni nesil olanlara benim de iki tane annem işi eskiden kalma

Ben de dün iftara iki saat kala hastalandım bugün karın ve baş agrısı ataklarım var sersem gibiyim düdüklü ben de pek heveslenirim Yeni nesil olanlara benim de iki tane annem işi eskiden kalma

İtiraf ediyim hata mı ettim diyorum Serraz'ım o fiyata düdüklü alarak ama taşşş gibi diyebileceğin bişi aldım, ne diyelim, bolca kullanayım inşallah.
Sen de oruç değilsin bir hafta kadar demek ki..
Şimdilik benim kilo işi iyi gidiyor

Slm kızlar uzuuuuuun zamandır uğrayamadım döne döne hasta oluyoruz evde ben iyilestim küçüğüm hasta oldu. O da çok şükür toparladı biraz. Ben bugün ik defa tutuyorum oruç malum günler yeni bitti. Spor yapamadim diyet yapamadim doğal olarak da kilo almışımdır. Kilo bildirimini aksam iftar öncesi yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…