Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Emel'im sabah zaten yakılır ohh afiyet şeker olsun!
Yağ olmaz bence çünkü sonrasında yediklerinle onları yakmamış olman mümkün değil.
Tebrikler!

Sabah çörekotu yağı ve 1 büyük bardak ılık su

9.00 1 közlenmiş kırmızı biber+ dereotu + 1 kkb tulum peyniri + 6 zeytin + 1 etimek

10.30 t.kahvesi

12.00 1 muz + 1 kase yoğurt

15.30 yarım kase yoğurt + 1 elma + 2 etimek

Akşam 1 tabak bezelye + ton balıklı salata + yoğurt olacak

Su 2,5 lt.
spor yapamayacağım sanırım

Vayy cok begendim canim afiyet olsun

...... MENUM......

SABAH (10.30)
1 yuvarlak kete
1dlm kek
1tuzlu kurabiye
Aci sos

ÖĞLE (15.30 )
Ton balikli Salata

ARA (17.30 )
1 elma

AKSAM (19.30)
6yk patlican yemegi
1kase cacik
salata
1 dlm cavdar ekmegi

SU 2.6 lt

...... MENUM......

SABAH (10.30)
1 yuvarlak kete
1dlm kek
1tuzlu kurabiye
Aci sos

ÖĞLE (15.30 )
Ton balikli Salata

ARA (17.30 )
1 elma

AKSAM (19.30)
6yk patlican yemegi
1kase cacik
salata
1 dlm cavdar ekmegi

SU 2.6 lt
Senin veliler keteci hep Emelciğim. Ben bugünkü menünü de çok beğendim. Şimdilik ben de listeme sadık kaldım çook şükür. İyi geceler.

Selam canlar. Benim dün ve bugün günüm var dikkat ediyorum az az yiyorum. Dün akşam yemeği yemedim bugün de yemem diye düşünüyorum.
Sabah da kahvaltıda annemdeydim.
Çeyrek ev yufkası , 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz ,2 zeytin, 1 kk peynir, 1 kk kaymak yedim
Öğle
1 küçük yufkalı börek, 2 mercimek köftesi, 1 kase kumpir, 1 simit kurabiye yedim. Poğaçalara elimi sürmedim. Ama kumpir fazla oldu Tatlılara da biraz sonra gecicem.

Dikkati elden bırakma. Akşam normal yemeği tamamen kesmek yerine bir kase yoğurt dengeler seni sanırım.

Selam kızlar nasılsınız pek sakin gördüm buraları benimde paketim bugün yenilendi çok şükür menü paylaşmaya devam edebilirim
10da kepekli küçük tost sal. Dom.

12.30 1 kepçe yayla çorba

15 de ızgara köfte saymadım baya yedim doyasıya galiba salata bol yeşillik ayran

2 bisküvi kremalı
2 lt su spor yok reglm kalkmaksizin yatıyor um

Acikirsam ev yapım ayran içerim

selamlarrr
bu sabah 2 tabak keşkek yedim 2 tane susamlı kandil helvası yedimm
pişmanmıyım değilimmm
pişman olunca kilo yapıyorr daaaaa
Keşkek ve sabah alaka kuramadım benim bildiğim yemek olan keşkek galiba tabak da yazdığına göre afiyet olsun bende 65 66 olsam yediklerime pişman olmazdim tabi

Slm kızlar nasılsınız. Sizi çok ihmal ettim kusura bakmayın. Kendimi toplayıp döndüm Allahın izniyle. Diyetisyen kontrolüm vardi. 1.5 kilo vermişim yağdan direniyor vücudun kilo alma döneminde uzun sure bu kilolarda kaldıysan onu karşılıyor vücudun dedi. Listemi değiştirdi sporu da 1 gun 50 dk eliptik 1 gün leslie 5 mil şeklinde karar verdik plates çok yapmasan da olur kalori yaktirmaz dedi.ara öğünlerime de meyve ekledi. Bende kuzenin oğlunun sünnet düğünü için gittim kendime M beden elbise aldım kabine L ve XL alarak girmiştim L büyük gelince eşim M beden getirdi ve çok rahat oldu. Sonra da gidip bordo bi ayakkabı aldim. Kendimi şımarttim moral depolayıp geldim. Ay ne çok yazdım

Emel sanırım kayseride kete oralara özgü diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…