• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

EMELinEMELi EMELinEMELi çook sağol canım.
Senin için 2011 haziran ayından kalma fotomu paylaşıyorum..
Zaman Çizelgesi.jpg

istersek herşeyi yapabiliriz..

Bi elimle de karnımı tutmuşum sanki kapatacakmışım gibi..
Bu ama itiraf edeyim doğumdan 9 ay sonrası, hala doğum şişliği var üzerimde. Benim şişliğim çook çok geç iniyor e tabii kilodan da öyleyim.

Bi elimle de karnımı tutmuşum sanki kapatacakmışım gibi..
Bu ama itiraf edeyim doğumdan 9 ay sonrası, hala doğum şişliği var üzerimde. Benim şişliğim çook çok geç iniyor e tabii kilodan da öyleyim.

Millet doğumdan 3 ay sonra hiç doğum yapmamış gibi dönebiliyo ne de olsa :KK70:

krizantem3 krizantem3 guzelim bende glikofen icmeyi dusunmuyor degilim istahim cok acik

goldenheart goldenheart . Buyuk degisim benim en cok kizginligim 76 ya dusmusken hayvan gibi yeyip tekrar 95 olmam cok takinti yaptim

Tekrar yaparsın Emelciğim.
Hiç bir şey için geç değil. Hayvan gibi yemek demek ki bizim sorunumuz! Sen yazabilme cesareti gösterdiğin için yazdım. Affet! Bir çatal deyip üç çatal fıstık ezmesi yemek üstüne ekmek arası fıstık ezmesi yaparak şişene kadar yemek!
Şimdi bu yanlışa düşmemeye çabalamaktayız. Ahh şu 40 kilo Ece'nin yarısı kadar olabilsek!

İnanamıyorum gerçekten çok büyük değişim. Kutluyorum seni kraliçem.

Sağol canımmm..
Tabii güzel çıktığım için de paylaştım sarı tişörtlü fotoyu,
Ama vallahi bugün sabah çektim o fotoyu.
70 'e inince baya baya normalleşiyor insan. Ah bir 5 kilom daha gitse nasipse..

Bir de Sidelya'm orada emziren bir kadınım, 9 ay geçmiş ama süt verirken de biraz değişiyor, şişkin oluyor insan. Tabii ki kilom 84!!

Kızlar
Su
Aspir yağı

9.00Sabah muzlu yulaf ezmesi pişirdim ama nedense bu defa muz çok kötü oldu, çiğ muz gibiydi..
Yarısını zor yedim.
Onca da uğraşmıştım pişirmeye..

10.30 sütlü türk kahvesi
1 kuru kayısı + 2 ceviz

12.30 ayran

13.30 --- 5 kaşık etli şehriye pilavı + 3 kaşık yoğurt

16.00 sütlü nescafe + 1 adet kare bitter çikolata

Akşama düdüklüde sebze pişireceğim ondan bir tabak yerim (bezelye veya fasulye)

Su 2,5 lt. Spor 20 dk tempolu yürüyüş

Bende yazayim menumu

...... MENUM......
SABAH (10.00)(veli ziyaretinde)
1 kete(iki dilim ekmek kalinliginda ve bir dilim ekmek boyutunda)
10 y. Sarma
Yarim biskuvili pasta
1kurabiye

ÖĞLE (14.00 )
4 kofte kadar firinda tavuk
1sb ayran
Salata

ARA (18.00 )
1 muz

AKSAM (19.30)
1 kase kabakli yogurtlu dereotlu salata

SU 2.6 lt

Slm kızlar benim kilo 66.5 yine artıdayım ama nedenini gayet iyi biliyorum. Deli gibi yiyorum hemde neler neler ne kadar zararlı şey varsa yedim yarin kontrolüm var kendimden nefret ediyorum desem yeridir tam 2 ayim çöpe gitti moral diplerde spor yapamıyorum içimden gelmiyor su içemiyorum diyet berbat gidiyor nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum

günaydınn
fatmacım moral bozmak yok
hepimiz insanız zaaflarımız var yediysen telefi edersin ipin ucunu bırakma moralini bozma yaz bizeee

Slm kızlar benim kilo 66.5 yine artıdayım ama nedenini gayet iyi biliyorum. Deli gibi yiyorum hemde neler neler ne kadar zararlı şey varsa yedim yarin kontrolüm var kendimden nefret ediyorum desem yeridir tam 2 ayim çöpe gitti moral diplerde spor yapamıyorum içimden gelmiyor su içemiyorum diyet berbat gidiyor nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum

Canım benim, karamsar bir anına denk gelmiş bana sorarsan,
Sen ki,
Menüleriyle bize örnek olan arkadaşlarımızdansın ayrıca 74'lere yelken açmışken şimdi 66'yı beğenmiyorsun bu büyük bir sıçrama bana sorarsan. ve doğrusun arkadaşım! Beğenmemelisin! Hedefinde 60 olmalı artık sen de zaten bu duygu ve çabadan dolayı karamsarlığa kapılmışsın.
Ne yapalım! Hayat bu! Kadınlar kulübüne gelmemiz birbirimizi bulmamız da bu yüzden değil mi zaten? Yılmak yıkılmak yok. Hedeflediğimiz kiloya ulaşıp ilk hediyelerimizi alalım inşallah.
;)
Hepimize güveniyorum ben.

Back