• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Muttapa7555 Muttapa7555 . goldenheart goldenheart

Canlarim ben iki hsfta zaten dikkat edemedim arti olmayi bekliyordum cok abartmadim ama diyet de yapmadim

Soyleki bu hafta ucretsiz gidiyorum diyetisyende birakicami anladi bu hafta oyle gel bi bakalim olmadi ara ve takinti haline getirdin dedi ki kendiyle uzun Yillardir taniyoruz birbirimizi

Bu hafta sikayim biraz olmadi diyetisyen degistircem cumartesi netlik kazandiricam

Muttapa7555 Muttapa7555 . goldenheart goldenheart

Canlarim ben iki hsfta zaten dikkat edemedim arti olmayi bekliyordum cok abartmadim ama diyet de yapmadim

Soyleki bu hafta ucretsiz gidiyorum diyetisyende birakicami anladi bu hafta oyle gel bi bakalim olmadi ara ve takinti haline getirdin dedi ki kendiyle uzun Yillardir taniyoruz birbirimizi

Bu hafta sikayim biraz olmadi diyetisyen degistircem cumartesi netlik kazandiricam
Emelcim yanlış anlamazsan bence dikkat etmediğin halde böyle olması senin için çok iyi daha fazla da olabilirdi. Ayrıca kas artmış yani yarım kiloluk bi artı var. Kasların artması yağ yakımının artması da demek aynı zamanda o yüzden olumsu tarafından bakalım duruma. Dediğin gibi bu hafta çok dikkat et bakalım ne olacak duruma göre hareket edersin ama sakın zayıflamaktan vazgeçme canım tamam mı. Hepimizin çok uzun yolu var. yola çıktık sonunada varacağız inşallah

Emelcim yanlış anlamazsan bence dikkat etmediğin halde böyle olması senin için çok iyi daha fazla da olabilirdi. Ayrıca kas artmış yani yarım kiloluk bi artı var. Kasların artması yağ yakımının artması da demek aynı zamanda o yüzden olumsu tarafından bakalım duruma. Dediğin gibi bu hafta çok dikkat et bakalım ne olacak duruma göre hareket edersin ama sakın zayıflamaktan vazgeçme canım tamam mı. Hepimizin çok uzun yolu var. yola çıktık sonunada varacağız inşallah

Sonuna kadar hakkin var katiliyorum. Sana tum samimiyetimle. Dikkatliyim insallah bu hafta

Gunaydinnn bu aradaaa fatmacim herkese

20170508_083132 (1).jpg

Günaydııııın :)))

Kızlar bugün kilo bildirecektik biliyorum, tartıda pek parlak çıkmadım ama üstte göründüğüm gibi sarı tişört giyecek kadar iyi hissediyorum ;)

Herkese günaydın ben sabitim 73.6 cuma günü dışarda yedik akşama kadar gez ye iç öyle geçti ama tabi sağlıklı şeyler yemeye çalıştım muhtemelen yine de artı olmusumdur evde de kek yapmıştım onu yedim 2 dilim ama hafta sonu güzel dikkat ettim ve spor su çay şükür sabitim

Gelmişken dün ve bugünu yazayım
Dün
1 sucuklu yumurta 1 dilm tambgdy 1 dl. Peynir

Öğle 2 kabak dolma 1 bardak ayran

1 bardak ayran

Akşam yoğurt 1dlm elma 1 dilim armut

3 su 3 mil leslie

Bugün 1 yumurta teraygda 1 küçük kepekli tost

Öğle 1 küçük kase bezelye ayran

Akşam yoğurt 1 dlm ekmek belki birde meyve olur
Zumba yaparım 30 dk

Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından beş dk kafa dağıtma molasında gelip size merhaba demek istedim küçüğüm hala ateşli de a gidicez az sonra babamızı bekliyoruz ben de haliyle evdeyim çocuğun hastalanması çok zor hele de ben yaşadığınız yerde kimseniz yoksa hayat felç kilomu da yükleyebildim evde olunca cuma ya inşallah daha güzel bir resim olur
Bu arada kraliçem süper görünüyorsun maaşallah

Eklentiler

• IMG_0071.JPG
    IMG_0071.JPG
    36,5 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba kızlar menülerimi yazamıyorum. Hafta sonu abartiyorum biraz hafta içi de mümkün oldugunca diyet listemi uygulamaya çalışıyorum dengelemek için. Ama tartıda artı çıkıyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama bu koruma işi diyetten zor imiş :) Bilmiyorum nasıl olacak.
Cuma günü 58 kilo gelmiştim bu sabah 57.8 geldim. Adet döneminde oluşumdan da kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum.

oo kraliçem seni görmek güzel

;) :KK36:

Teşekkür ederim, küçük bir sürpriz yapmış oldum size.
Canımm iyi bari, cumaya kadar malum gün çoktaaan biter.

Krizantemimm, kızlar.. can arkadaşlarım, bazen çok ümitli oluyor ve gaza geliyorum.. sağlıcakla bir dolu saat geçiriyorum. Ama bazen de.. ne hikmetse hala eğitemedim kendimi yedikçe yiyorum.. fil gibi..

Ece'yi o kadar iyi anlıyorum ki bugünlerde, hala yemiyor ya, biliyor ne olacağını belki de, 70'i görünce çok şımardım galiba, yedim.. ne hikmetse misfirlikler vs doğum günü şudur budur vesile oldu hep ama ben ki mc donalds a dahi yeşil çayımı götürüp içen bir tiptim. Nooluyo da bazen böylesine dağılabiliyorum!!

Merhaba kızlar menülerimi yazamıyorum. Hafta sonu abartiyorum biraz hafta içi de mümkün oldugunca diyet listemi uygulamaya çalışıyorum dengelemek için. Ama tartıda artı çıkıyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama bu koruma işi diyetten zor imiş :) Bilmiyorum nasıl olacak.
Cuma günü 58 kilo gelmiştim bu sabah 57.8 geldim. Adet döneminde oluşumdan da kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum.

Şimdilik iyi gidiyorsun Sidelya'cığım.
Hakikaten korumak zor olmalı.
Kelin ilacı derler ya.. sana verebilecek akıl yok ki bende, işallah yakaladığın bu güzelliği sürdürürsün canım.

Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından beş dk kafa dağıtma molasında gelip size merhaba demek istedim küçüğüm hala ateşli de a gidicez az sonra babamızı bekliyoruz ben de haliyle evdeyim çocuğun hastalanması çok zor hele de ben yaşadığınız yerde kimseniz yoksa hayat felç kilomu da yükleyebildim evde olunca cuma ya inşallah daha güzel bir resim olur
Bu arada kraliçem süper görünüyorsun maaşallah

Çook teşekkür ederim Serraz'ım, çok çok geçmiş olsun, Rabbim sana da güç kuvvet versin ki miniğinle ilgilenebilesin.
71.6 gayet iyi görünüyor. Tebrikler.

Back