Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Fatmacım ne güzel perçinledik birbirimizi..
İnşallah dua ediyorum Rabbime.. güç versin irade versin.

Dün onca yiyip de, sabah yine de 70 olduğumu görünce, çabalamanın ne kadar güzel, pes etmenin ne kadar kötü olduğunu anladım.
Dört dörtlük listelerimizi ve sporlarımızı paylaşarak el ele verelim kızlar! M Melek1450 serraz krizantem3 Muttapa7555 @Sidelya95

Günaydın kızlar bugün malum dönemin ilk günü ve karnım ağrıyor artı nöbetçiyim şimdiden ayaklarım zonkladı ay ben çok üzgünüm yaa tartım 72.4 hani o döneme bağlıyorum da ama kilo almak zoruma gidiyor haftaya bomba gibi bir tartı görürüm inşallah

Sabah iki bardak ılık su + çörekotu yağı

9.00 zeytin peynir iki köy biberi bir dilim tb ekmek.

11.00 t.kahvesi + 1 sarı kuru kayısı

13.30 yoğurtlu yarmalı çorba + ızgara tavuk + salata + 1:ymk kş makarna.. bilinçli bir ymk kaşığı yedim tamamen kesmeyi doğru bulmuyorum. Hem nefsimi körelttim hem bir lokmalık karbonhidratımı aldım.

15.00 SÜTLÜ nescafe

16.00 1 elma

akşam19.00 : tarhana çorba + semizotu yemeği + yoğurt + 1 dilim tambuğdaylı çavdarlı ekmek

bugünkü sözümü tuttuğuma inanıyorum.
Su 2.5 litre
Evi derlemece toplamaca

Sabah..yarım simit ,yeşillik,1kaşık lor,4zeytin,1haşlanmış yumurta
Öğle..1kase ton balıklı salata,1kase yoğurt
Akşam..salata tavuk ızgara,1kaşık bulgur pilavı,3 4 kaşık yoğurt,3 4 kaşık domates sos
Üstüne sade Türk kahvesi
Öğleden sonra bi yarım saat kadar yürüdüm şimdi küçüğü uyutuyorum az sonra stepler yapıcam

İyi geceler kızlar bugün menü yazmayacagım kusura bakmayın. Benim doğum günümdü. Eşim dışarda yiyelim gezelim dedi kıramadım akşama kadar kaçamak yapmadım ama akşam yemeği akıllara zarar oldu o yüzden hiç yazmıyorum. Söz de verdim o kadar ama bu günlük beni affedin. Pazartesiye telafi etmiş bir şekilde bildirim yapacagım inşallah

İyi ki doğduuuuun Fatmacığım...

Biliyor musun arada yiyince bir şey olmuyormuş.. ama arada
Öpüyorum canım. Sağlıkla huzurla nice güzel yaşların olsun.

Gayet güzel olmuş Serrazcım.

İyi ki doğduuuuun Fatmacığım...

Biliyor musun arada yiyince bir şey olmuyormuş.. ama arada
Öpüyorum canım. Sağlıkla huzurla nice güzel yaşların olsun.
Teşekkür ederim canim. Sanırım haklisin dune göre sadece 100 gr fark var çok şükür bu 2 gun telafi menüsüyle hallederim inşallah

Telafi menüsü
Sabah 9.00
1 dilim ekmek ve peynir 1 yumurta 2 ceviz yeşillik domats salatalık çay
Ara 11.00
1 salatalık
Öğle 12.30
11 kase salata 2 kaşık yogurt 1 kepçe corba
Ara 16.00
1 üçgen peynir bitki çayı 1 galeta
Akşam 18.30
1 kase salata 5yk taze fasulye 1 bardak ayran
Su 2.5 spor 45dk eliptik

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hafta sonu bakalım benim küçük kız hasta gece boyunca uyumadık dün ve bugün kü listem
Sabah..1kase nesfit,biraz süt
Öğle..1kase kısır bol salata(aslında 1porsiyon nohut yemeği vardı onu yemedim)1kaseyoğurt tan 2 3 kaşık aldım
Akşam..bol salata sebze ve 1dilim ekmek vardı ben geç yendiğim için 1 elma yedim
Liste bugün de aynı dün bulgur yendiğim için hemen 700 gram artı gördüm beni çok şişiriyor bulgur çok ta severim tam bir kısırdöngü

Emelciğim diyetisyen ne diyor? Metabolizmanla ilgili bir olay mı? Yapılacak birşey var mı? İnsülin veya farklı bir durum mu bu kadar zorlayan şey? Bir başka uzmanın görüşünü almanda fayda olabilir.

Kızlar ben bilemiyorum biraz kötü bir hafta geçiriyorum diyet için. Dün 40 dk step merdiveni ile çok tempolu hareket ve yürüyüş yaptım. Bugün de sporumu yapmadan yatmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…