- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.741
Maaşallah canım benim. Tebrikler.Günaydın kızlar 73.6 mutluyum pazartesi o kadar artıyi gördükten sonra kâfi benim için
İyi geceler kızlar bugün menü yazmayacagım kusura bakmayın. Benim doğum günümdü. Eşim dışarda yiyelim gezelim dedi kıramadım akşama kadar kaçamak yapmadım ama akşam yemeği akıllara zarar oldu o yüzden hiç yazmıyorum. Söz de verdim o kadar ama bu günlük beni affedin. Pazartesiye telafi etmiş bir şekilde bildirim yapacagım inşallah
Gayet güzel olmuş Serrazcım.Sabah..yarım simit ,yeşillik,1kaşık lor,4zeytin,1haşlanmış yumurta
Öğle..1kase ton balıklı salata,1kase yoğurt
Akşam..salata tavuk ızgara,1kaşık bulgur pilavı,3 4 kaşık yoğurt,3 4 kaşık domates sos
Üstüne sade Türk kahvesi
Öğleden sonra bi yarım saat kadar yürüdüm şimdi küçüğü uyutuyorum az sonra stepler yapıcam
Teşekkür ederim canim. Sanırım haklisin dune göre sadece 100 gr fark var çok şükür bu 2 gun telafi menüsüyle hallederim inşallahİyi ki doğduuuuun Fatmacığım...
Biliyor musun arada yiyince bir şey olmuyormuş.. ama arada
Öpüyorum canım. Sağlıkla huzurla nice güzel yaşların olsun.
Yağdan giden yok mu canım. Geçen sefer verdiğin halde almış gözüküyordun yine öylemi oldu acabaGunaydin kizlar iki haftada bir kilo daha almisim guncel kilom 91.6
Yag ve kastan yarimsar almisim fatmacimYağdan giden yok mu canım. Geçen sefer verdiğin halde almış gözüküyordun yine öylemi oldu acaba
Sağlık olsun bozma moralini tekrar vermeye başlarsın inşallah ama senin ins direncine hiç birşey vermemesi çok ilginçYag ve kastan yarimsar almisim fatmacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?