• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart goldenheart Muttapa7555 Muttapa7555 EMELinEMELi EMELinEMELi
Çok sağolun kızlar hepiniz çok kibar siniz şimdi içim rahatladı gerçekten seviyorum burayı hakkiniza girmek istemedim sizin için sorun yoksa ben okeyim
Bugün um güzel geçti ama kotam bitti sadece bildirim günleri gelebilirim zaten 1 hafta sonra paketim yenilenecek cuma günü görüşmek üzere

Sabah peynir zeytin domates bir dilim tb ekmeği

Ara t.kahvesi

Öğlen iki kadınbudu köfte bir kase mercimek çorba üç çatal muhallebi

Saat 4 de iki tane etipuf

Akşam 7 de yoğurt 5 çilek 1 dilim ananas

Çok acıktım 21.30 da iki dilim tb ekmeğinden tost iki bardak ayran..

Biraz saçmaladım.. hayırlısı olsun. Herkesi öpüyorum. İyi geceler.

Geç kaldım bugün menü paylaşayım
Sabah 9.00
1 dilim ekmek ve peynir 5 zeytin çay yeşillik 1 yumurta
Öğle 12.30
5 köfte 1 kase salata
Akşam 20.30
1 avuç içi kadar çerez yedim çayla
Kızlar ani misafirim geldi akşam evdekilere makarna yaptım l yüzden yemedim. Sadece çerezden yedim biraz.
Spor ev temşzledim yapamadım su 2lt

Geç kaldım bugün menü paylaşayım
Sabah 9.00
1 dilim ekmek ve peynir 5 zeytin çay yeşillik 1 yumurta
Öğle 12.30
5 köfte 1 kase salata
Akşam 20.30
1 avuç içi kadar çerez yedim çayla
Kızlar ani misafirim geldi akşam evdekilere makarna yaptım l yüzden yemedim. Sadece çerezden yedim biraz.
Spor ev temşzledim yapamadım su 2lt

Gece yoğurt yedin mi Fatmacığım?
Bu menü şahane... Yiyememiş olman da iyi cuma tartı günü ne de olsa.. Makarna da yememişsin, vallahi şahane bravo canım benim.

Bugün tempolu sporuma geri dönmem lazım, en son cumartesi günü yapabildim.
Sonra çokça gezme tozma oldu, evimi de çok dağıtıım ne güzel geçen hafta derli topluydu.

Hayat! Seni güzel yaşamak mühimse!
Yapacağız kızlar! İnşallah daha da iyi olacağız.

Gece yoğurt yedin mi Fatmacığım?
Bu menü şahane... Yiyememiş olman da iyi cuma tartı günü ne de olsa.. Makarna da yememişsin, vallahi şahane bravo canım benim.
Çok sağol canım yoğurt değil de hurma yedim arkadaşım getirmiş gelirken yaninda soda ile eksiyi geçtim artı olmasın yeter bana spor yapamiyorum eskisi gibi fırsat olmuyor bi türlü inşallah bugün yaparım

Günaydııııın!
Fatmacımmm bugün güzel bir gün olmalı, sağlıklı beslenilmiş ve spor yapılmış bir gün!
İnşallah canım yarin 65 li bildirim yapabilmeyi umut ediyorum. Bu hafta diyetisyene de gidemedim haftaya kaldı artık. Ayrıca yeni birşey deniyorum 1 tam cevizi geceden 1 bardak suya koyup sabah cevizi yiyip suyunu iciyorum. İse yarıyormuş bakalım bende ne olacak

Gunaydin kizlar bugun okuldaki arkadsla 10 gunluk bir liste uygulamaya basladik menum belli yazayim
Uyaninca 1 tatli kasigi corekotu yagi ve 1 bardak kimonlu su
Sabah..5 zeytin.1 dilim peynir.1 haslanmis yumurta.yesillik.2 dilim ekmek
Ogle..1 kase salata haslanmis tavuk.1 kase yogurt ..ben ton baligi getirdim tavuk yerine
Aksam salata .1 haslanmis patates veya 4 kasik sebze yemegi
Bol yesil cay.su yuruyus ve ip atlama

Gunaydin kizlar bugun okuldaki arkadsla 10 gunluk bir liste uygulamaya basladik menum belli yazayim
Uyaninca 1 tatli kasigi corekotu yagi ve 1 bardak kimonlu su
Sabah..5 zeytin.1 dilim peynir.1 haslanmis yumurta.yesillik.2 dilim ekmek
Ogle..1 kase salata haslanmis tavuk.1 kase yogurt ..ben ton baligi getirdim tavuk yerine
Aksam salata .1 haslanmis patates veya 4 kasik sebze yemegi
Bol yesil cay.su yuruyus ve ip atlama
:KK36::KK9:
Bu liste beni de motive etti..
Harikasın!
10 gün! Size katılayım ben de uzaktan ;)

Fatma cigim ceviz ne icin canim
Canım hem zayıflamaya hemde bağırsakları çalıştırmak için ise yarıyormuş güya deneyeceğim belki ise yarar. Ayrıca listen çok güzel dengeli bi liste sadece aksam ki patates olmasa daha mi iyi olur acaba onu bilemedim. Ama denenmiş bi listeyse vardır hazırlayanın bi bildiği:KK66:

Back