Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Canlarım
Sabah iki büyük bardak ılık su + çörekotu yağı

9.00 8 biberli zeytin + 1 dilim peynir + 2 çeri domates + roka + 1 dilim tb ekmek (gel de doyma bunlarla)

11.00 t.kahvesi + 1 kuru kayısı

12.00 bir avuç fıstık

13.30 bir kabak dolma + yoğurt + 4 kaşık kısır + bol yeşillik + yarım dilim ekmek (iki lokma desem yeridir, dolmayla iyi olmadı ama yedim)

14.30 sütlü nescafe

Akşam babamın d.günü ve kısmetse dışarda olacağız ama en masum seçeneği seçerim.

Ay kızlar ne düzen kaldı ne bisey menü denemez ama yazayım
Sabah 9.00
1 dilim ekmek 2 zeytin yeşillik cay 1 dilim peynir
Öğle 5 hurma 5 findik
Ara 16.00
1 galeta 1 üçgen peynir
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası 5yk taze fasulye yarim dilim ekmek
Su 2.5 lt

+800 geldim..
Hala 70'im geç saat yemiş ve yatmış olmama rağmen.

Bugün bu rakamı gördüğüm için şevkliyim. Bana ders olsun. Pişman olmaktansa demek ki başka metotlar uygulanacak. 71.0 ve üstü olsaydım baya moralim bozulurdu eminim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, biz öyle çok sık restoran vs giden tipler değiliz, babam tek maaşla 4 kız okuttu :) onlar da hiç gidebilmiş insanlar değiller, ne zaman okuduk ünv bitti hepimiz iş güç sahibi olduk öyle başladı gezmeler.
Annem 59 babam 73 yaşında, insan zamanı güzel geçirmek güzel geçirtmek istiyor..
Ayrıca bunca yemenin altında "bir daha mı gelicez.. kırk yılda bir geldik" felsefesi mi var ki... ama iki - üç ayda bir gidiliyor artık, bunu söylemek nankörlük olur.

NEDEN KAÇAMAK YAPIYORUM BEN ARKADAŞIM?
BU KADAR ÇABUK PES EDİP NEDEN KOLAY YOLU SEÇİYORUM?
YARIN YENİ BAŞLANGIÇ DİYORUM. TAMAM YARIN YENİ BAŞLANGIÇ
YAPAYIM AMA BİLİYORUM Kİ YARINLAR BİTMEZ! BIKMADIM MI
HALA YARIDA BRAKIP BIRAKIP BAŞLAMALARDAN

KARARLIYIM! GÜÇ BENİMLE!

SÖZ VERİYORUM SİZE gücüme güç katan canım arkadaşlarım! Bugün itibariyle hırsımı kararlılığımı göreceksiniz!

Valla içindeki sesin söylediklerini yazmışsın resmen aynen Bende söz veriyorum hem spor hem liste dört dörtlük olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…