- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.761
Emelcim yanlış anlamazsan bence dikkat etmediğin halde böyle olması senin için çok iyi daha fazla da olabilirdi. Ayrıca kas artmış yani yarım kiloluk bi artı var. Kasların artması yağ yakımının artması da demek aynı zamanda o yüzden olumsu tarafından bakalım duruma. Dediğin gibi bu hafta çok dikkat et bakalım ne olacak duruma göre hareket edersin ama sakın zayıflamaktan vazgeçme canım tamam mı. Hepimizin çok uzun yolu var. yola çıktık sonunada varacağız inşallahMuttapa7555 . goldenheart
Canlarim ben iki hsfta zaten dikkat edemedim arti olmayi bekliyordum cok abartmadim ama diyet de yapmadim
Soyleki bu hafta ucretsiz gidiyorum diyetisyende birakicami anladi bu hafta oyle gel bi bakalim olmadi ara ve takinti haline getirdin dedi ki kendiyle uzun Yillardir taniyoruz birbirimizi
Bu hafta sikayim biraz olmadi diyetisyen degistircem cumartesi netlik kazandiricam
Emelcim yanlış anlamazsan bence dikkat etmediğin halde böyle olması senin için çok iyi daha fazla da olabilirdi. Ayrıca kas artmış yani yarım kiloluk bi artı var. Kasların artması yağ yakımının artması da demek aynı zamanda o yüzden olumsu tarafından bakalım duruma. Dediğin gibi bu hafta çok dikkat et bakalım ne olacak duruma göre hareket edersin ama sakın zayıflamaktan vazgeçme canım tamam mı. Hepimizin çok uzun yolu var. yola çıktık sonunada varacağız inşallah
Günaydın kraliçem maşallah gayet güzel görünüyorsun hiç öyle fazlalık varmış gibi değil
Günaydın kraliçem maşallah gayet güzel görünüyorsun hiç öyle fazlalık varmış gibi değil
Ben pek iyi görünmüyor um ama haftaya bende denicem resim yüklemeyi belki kilo verirrsem karşılaştirma yaparızBir de o fazla kilolar gitse ne kadar iyi görüneceğiz değil mi Melekciğim. Tebrik ederim canım seni de hafta sonunu güzel geçirmişsin.
oo kraliçem seni görmek güzel
Merhaba kızlar menülerimi yazamıyorum. Hafta sonu abartiyorum biraz hafta içi de mümkün oldugunca diyet listemi uygulamaya çalışıyorum dengelemek için. Ama tartıda artı çıkıyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama bu koruma işi diyetten zor imiş :) Bilmiyorum nasıl olacak.
Cuma günü 58 kilo gelmiştim bu sabah 57.8 geldim. Adet döneminde oluşumdan da kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum.
Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından beş dk kafa dağıtma molasında gelip size merhaba demek istedim küçüğüm hala ateşli de a gidicez az sonra babamızı bekliyoruz ben de haliyle evdeyim çocuğun hastalanması çok zor hele de ben yaşadığınız yerde kimseniz yoksa hayat felç kilomu da yükleyebildim evde olunca cuma ya inşallah daha güzel bir resim olur
Bu arada kraliçem süper görünüyorsun maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?