- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.541
Canımsın cıldırmak ne kelime bu alemden uzaklaştım resmen. Keklerle de üstüne cila çektimMelekciğim menün güzel.. gayet az iki üç kaşık hem de sağlıklı seçimler..
Emelciğim senin de zaten öyle.. karpuz güzel miydi ki bari
Afiyet olsun bol bol eksi olsun.
Fatmammm çıldırmış olmalısın lokmalık kek haaa! Bi tane atınca ağzına gerisi geldi sanırım. Şaka bi yana aylardır ölçülü yiyor sporunu yapıyorsun afiyetler olsun. Emelciğime katılıyorum yarın yakarsın hepsini. Çiğ köfte ayranla o kadar kötü değil ama bulgurun şişirme özelliği var.
Börek dışında bence çok güzel onu da zaten akşam dengelemişsin bravoGelelim banaaaaa
Sabah biraz çok zeytinli ama çook sağlıklı kahvaltı
Öğlen salata kıymalı talaş böreği kıymalı yeşil mercimek
Akşam bir koca kase mercimek çorbası dört lokma haşlama tavuk
Ara yapmadım öğlen çok yemişim..
Su 2 lt
20 dk hafif tempo yürüyüş
Ayyy meleğimmmSenin menün hala diyet menüsü sidelya özgüvenin ne alemde57 kilosun ama mutsuz musun zayifsin ama özgüvensiz misin
Kız Allah iyiliğini versin iyi güldürdün beni. Gerçi bugün çok güzel muhabbet varmış yaa hepinize çok güldüm. Keşke ben de burda olsaymışım dedim. Sen puzzle yedim dedin yaa benim içim bir hoş oldu inanBen eğer tam diyetteysem film izliyoruz ya bı masa sofra varsa iyice yaklaşıp bakıyorum ayyy neler yiyorlar acaba diye hatta bu kaç hafta önce bı rüya gördüm ben puzzle parçalarını yiyordum çikolata gibi kıtır kıtır çok güzeldi sonra ben naptim naptim bosa gitti puzzle diye ağlıyordum
Doktor kontrolü altında mısın canım danıştın mı bu konuyu. Belki zamanla düzene girecekdir bide yediklerin etkiliyor diye biliyorum mesela kuru meyveler hurma karpuz gibi meyveleri tüketmemen gerekiyor diye biliyorum kulaktan dolma olsa da azıcık bilgim var malum diyetisyenlik taslıyorum ya ben :)günaydın canlarım
ins direnci ilacına başlayalı 1 ay oldu. ve ben 1,200gr vermişim sadece
Börek iş yerinde çıkmıştı 1 milföyden börekti. Günaydın Emelciğim.
Haha maden suyuyla eriyor mu kız bize niye demedinkızlar bugün altınvuruş yaptımm nasılsa zayıflayamıyorum diye sabah kahvaltıdan sonra katmer yedim
öğlen nohut yemeği ile 100 grma yakında helva yedim oda yetmedi bi kasede çekirdek çitledim
eriteyim diyede üstüne madensuyu içmeyi ihmal etmedim
Yani yagcoz içtik sen sonra hayatta kalacağına inanıyorsun tövbe de kız biz normal yolları deneyelim boşver. Bugünü unut yarin sil baştan yap...çok çaresizdimm napayım derim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?