• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ben eğer tam diyetteysem film izliyoruz ya bı masa sofra varsa iyice yaklaşıp bakıyorum ayyy neler yiyorlar acaba diye hatta bu kaç hafta önce bı rüya gördüm ben puzzle parçalarını yiyordum çikolata gibi kıtır kıtır çok güzeldi sonra ben naptim naptim bosa gitti puzzle diye ağlıyordum
.. sonunda ben ne yaptım da yedim diyeti bozdum diycen sandım, meğer puzzle a ağlıyormuşsun. ilahi..
:KK48:

Ayy ilahi kizlar guldurdunuz beni kiz ittiriverikemiyo benim cocuklar annee annee diye yapisigiz bi de babaya duskun derler kiz cocuguna lontano yu cok severek okudum 2. Yi ben de bekliyorum

Eki Görüntüle 1987002

Peynirim büyük mü sizce ne dersin Muttapa7555 Muttapa7555 cığım? Burada 3 çiğ biber, 2 çeri domates, 2 ceviz, 10 zeytin var. Biraz limon ve zeytinyağı gezdirdim üzerine. Bu benim kral kahvaltım.. ekmek yerine ceviz tercih ettim.
Canım çok güzel ölçülerin sadece zeytin tuzlaysa eğer vücutta su tutar o yüzden 10 değil de 5 veya 6 tane yap gerisi super roka seviyorsan o da güzel olur bu tabağın icinde

Nasıl da güldüm kızlar valla alemsiniz :)) kaçamak planlarımız rüyalarımız diyette olmayan kitap kahramanlarımız 10 numara grup olduk valla. Puzzle bende aldım yeni bi tane 2000 lik çok öyle önce meselelerde sabırlı değilim ama hayırlısı ile yaparız inşallah ev ahalisinin ortak kararı puzzle yapacağız. Kitap okumaya fırsat bulamaz oldum be aralar ev cocuklar spor yemek derken bitiyor günüm ya :(

20170425_131518.jpg
Gerçekten tesadüfün böylesi, 1 aydır sürünüyor elimde.. sürükleyicileşecek demek ki.. sağolun kızlar.
Ben bayılırım bu tarza hele ki Tess Gerritsen'in kitaplarına.. kendisi favori yazarımdır. (malumunuz ben bir kütüphaneciyim) Grange'ın "Leyleklerin Uçuşu" nu ve "Koloni" yi severek okudum ama bu bi ilerleyemedi nedense..

İttiriverilemeyen bebeler hepimizin başında :) ben biraz olsun büyüttüm de bazen parka gidiyoruz ben yürüyüş yolunda yürürken pat diye önüme çıkıyo kızım kollarını açıveriyo sarılcam deyip duruyo"yahu yağ yakımım durucak çekil be çocuğum" diyorum oyun gibi geliyor

Eki Görüntüle 1987078
Gerçekten tesadüfün böylesi, 1 aydır sürünüyor elimde.. sürükleyicileşecek demek ki.. sağolun kızlar.
Ben bayılırım bu tarza hele ki Tess Gerritsen'in kitaplarına.. kendisi favori yazarımdır. (malumunuz ben bir kütüphaneciyim) Grange'ın "Leyleklerin Uçuşu" nu ve "Koloni" yi severek okudum ama bu bi ilerleyemedi nedense..

İttiriverilemeyen bebeler hepimizin başında :) ben biraz olsun büyüttüm de bazen parka gidiyoruz ben yürüyüş yolunda yürürken pat diye önüme çıkıyo kızım kollarını açıveriyo sarılcam deyip duruyo"yahu yağ yakımım durucak çekil be çocuğum" diyorum oyun gibi geliyor
Ben uyumasını bekliyorum eliptik için bazen kucağıma alıyorum o da omzuma koyuyor başını çıkıyoruz bisikletin tepesine :) abisine de el sallıyor sanki biyere gidecekmişiz gibi çok yorucu oluyor ama care kalmayınca katlanıyorum

Menumu vereyim kizlar..

...... MENUM......
SABAH (07.00)
1 dlm ç.ekmek
1 kkb.peynir
3 zeytin
Yesillik

ARA (10.30)
Yarim salatalik

ÖĞLE (13.30)
6dlm karpuz
1kkb.peynir
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (16.00)
2salatalik

AKSAM (19.30)
1 kkb peynir
4dlm karpuz
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (21.00)
1 Salatalik

SU 2.8

İyi akşamlar kızlar yeşilce yedim okaadar açtı m ki bugün bende coook yoruldum cam perde evi sil banyoz derken pilim bitti
Kahvaltı 1 kepekli ekmek 1 yumurta 1 kk peynir salatalık domates roka tere

Ara 1 Bardak ayran 8 fındık

Öğle 6 kaşık taze fasulye cacık yeşillik

3 hurma 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık fasulye

17.30 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 2 çilek yarım krep

Offf offf

Menumu vereyim kizlar..

...... MENUM......
SABAH (07.00)
1 dlm ç.ekmek
1 kkb.peynir
3 zeytin
Yesillik

ARA (10.30)
Yarim salatalik

ÖĞLE (13.30)
6dlm karpuz
1kkb.peynir
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (16.00)
2salatalik

AKSAM (19.30)
1 kkb peynir
4dlm karpuz
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (21.00)
1 Salatalik

SU 2.8
Emel bravo iki gündür yemek yemedin bı arınma detoksu gibi bişey mı diyetisyen mi verdi

Eki Görüntüle 1987078

Gerçekten demi tesadüfe bak ben gece kitabı ters çeviriyorum okudukca kapaktaki resim urkuttu eşimde malum genelde gece çalışıyor bu kez kurmaya başlıyorum

Ma
Nasıl da güldüm kızlar valla alemsiniz :)) kaçamak planlarımız rüyalarımız diyette olmayan kitap kahramanlarımız 10 numara grup olduk valla. Puzzle bende aldım yeni bi tane 2000 lik çok öyle önce meselelerde sabırlı değilim ama hayırlısı ile yaparız inşallah ev ahalisinin ortak kararı puzzle yapacağız. Kitap okumaya fırsat bulamaz oldum be aralar ev cocuklar spor yemek derken bitiyor günüm ya :KK43:
Masllah diyelim bence çok eğlenecek siniz eşimde bı baktı berbat bişe insan bunla uğraşmaz demişti ama şimdi bana fırsat vermiyor

İyi akşamlar kızlar yeşilce yedim okaadar açtı m ki bugün bende coook yoruldum cam perde evi sil banyoz derken pilim bitti
Kahvaltı 1 kepekli ekmek 1 yumurta 1 kk peynir salatalık domates roka tere

Ara 1 Bardak ayran 8 fındık

Öğle 6 kaşık taze fasulye cacık yeşillik

3 hurma 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık fasulye

17.30 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 2 çilek yarım krep

Offf offf
Ay sen buna yedim mi diyorsun tövbe de kuzum :) bak simdi ben yazayım da moralin düzelsin yemek nasıl oluyormuş deyip teselli ol

Ma

Masllah diyelim bence çok eğlenecek siniz eşimde bı baktı berbat bişe insan bunla uğraşmaz demişti ama şimdi bana fırsat vermiyor
Bi oturup başlasak gelecek devamı inşallah eşimin izin gününü bekliyoruz hep gece çalışıyor o yüzden de uyuyor gündüz.

Romantik komedi tadında başlayıp korku filmi gibi biten Menüm
Sabah 8.30
2 yk yulaf 2 ceviz 1yk kuru üzüm 1 bardak süt
Öğle 16.00
Miktarı belli olmayan bi ölçüde çiğ köfte yedim yeşillik ve 1 bardak ayranla beraber
Arkasindan da 1 dilim browni 5 tane danke o lokmalık yedim
19.30
10 çiğ fıstık 1 bardak ayran ne alaka bilmem ama yedim
Su 1.5 ancak olur
Spor yok bugün 23 nisan kutlamaları vardı oğlum gösterilerde olunca sabah ile öğle arası o kadar uzun tam sopalık oldum bugün. Ama kızlar nasıl da özlemişim çiğ köfteyi şuan şahane bi huzur var içimde:KK70::KK70::KK70:

Menumu vereyim kizlar..

...... MENUM......
SABAH (07.00)
1 dlm ç.ekmek
1 kkb.peynir
3 zeytin
Yesillik

ARA (10.30)
Yarim salatalik

ÖĞLE (13.30)
6dlm karpuz
1kkb.peynir
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (16.00)
2salatalik

AKSAM (19.30)
1 kkb peynir
4dlm karpuz
1dlm ç. Ekmegi
Marol

ARA (21.00)
1 Salatalik

SU 2.8
Detoks mu yapıyorsun emelcim menü şahane bisey olmuş

Emel bravo iki gündür yemek yemedin bı arınma detoksu gibi bişey mı diyetisyen mi verdi

Detoks mu yapıyorsun emelcim menü şahane bisey olmuş

Diyetisyen verdi persembe de yaparim sanirim yarin ogrencilerimi ve velilerimi at ciftligine goturcem kahvalti orda yapilacak

Umarim + lar gider yaa

Melekcim senin menun karisik gibi gozuksede miktarlari az bide gun boyu ugrasmisin tebrikler

Fatmacim sende yedinsede abartmamisindir abartmissanda afiyet olsun yarin yakarsin

Iyi gecelerrrrrrrr bolllllcana eksilerrrrrr

Melekciğim menün güzel.. gayet az iki üç kaşık hem de sağlıklı seçimler..

Emelciğim senin de zaten öyle.. karpuz güzel miydi ki bari :KK56:
Afiyet olsun bol bol eksi olsun.

Fatmammm çıldırmış olmalısın lokmalık kek haaa! Bi tane atınca ağzına gerisi geldi sanırım. Şaka bi yana aylardır ölçülü yiyor sporunu yapıyorsun afiyetler olsun. Emelciğime katılıyorum yarın yakarsın hepsini. Çiğ köfte ayranla o kadar kötü değil ama bulgurun şişirme özelliği var.

Gelelim banaaaaa
Sabah biraz çok zeytinli ama çook sağlıklı kahvaltı
Öğlen salata kıymalı talaş böreği kıymalı yeşil mercimek
Akşam bir koca kase mercimek çorbası dört lokma haşlama tavuk

Ara yapmadım öğlen çok yemişim..
Su 2 lt
20 dk hafif tempo yürüyüş

Back