• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sevindim kızmamana ara da insan ac gözlü oluyor ihtiyaç duymasa da yedigi oluyor yani. Bu ara da sen cuma pizza yedim dedin ya ilk defa olsa da yesek dedim:KK70::KK70: hala da öyle bi heves yok değil içimde ama dayanacağım:KK47: içimdeki sese kulak tıkadım

Canım yaaa, benim de istediğim son şey pizza yemekti ama çocuklar çook istediler, günlerden de cuma olunca haydi dedim kolları sıvadım. Bak sana ne diycem, mantar ve yeşil biber seviyorsan akşam 5 de bol ayranla veya salata ile bir dilim yersin aslında, ince hamurlu bol mantar ve yeşil biber, zeytin.. azcık kaşar.. evdekilerin bölümünü daha farklı kendime ise böyle yapıyorum bazen. İyice özendirmiş olmayayım :KK67: kızsan yerden göğe haklısın..

Diyeceğim şu ki çocukların kurbanı oldum ben de. :mad:

Arkadaşım var o da sizden tatlı olmasın çok şekerdir, yürüdü çok az yedi bir türlü veremedi, bazen vücudun sanki karbonhidrata da ihtiyacı oluyor, ya da sarsalanmaya. Eh tabii tepsi tepsi hamur işi baklava börekle değil yani :KK66::KK20::KK70:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :KK36:masallah ne kadar aktifsiniz ben dün gelemedim ama sorun yok diyetimden donmedim hiç sadece spor yapamadim okadar bugünde cam perde ev silmece var ben birde müge anlı ya takıldım nereden takıldım bilmiyorum bı cinayete bitse cozulse bir hiç acmicam öğlene kadar kalkamıyorum başından sonra yemek vs birde kitap var elimde oda polisiye cinayet noldu n'olacak meraktan sürekli okuma isteği anlicaniz benim evde bütün işler aksadı bugün biraz girişme. Zamanı

Canım yaaa, benim de istediğim son şey pizza yemekti ama çocuklar çook istediler, günlerden de cuma olunca haydi dedim kolları sıvadım. Bak sana ne diycem, mantar ve yeşil biber seviyorsan akşam 5 de bol ayranla veya salata ile bir dilim yersin aslında, ince hamurlu bol mantar ve yeşil biber, zeytin.. azcık kaşar.. evdekilerin bölümünü daha farklı kendime ise böyle yapıyorum bazen. İyice özendirmiş olmayayım :KK67: kızsan yerden göğe haklısın..

Diyeceğim şu ki çocukların kurbanı oldum ben de. :mad:

Arkadaşım var o da sizden tatlı olmasın çok şekerdir, yürüdü çok az yedi bir türlü veremedi, bazen vücudun sanki karbonhidrata da ihtiyacı oluyor, ya da sarsalanmaya. Eh tabii tepsi tepsi hamur işi baklava börekle değil yani :KK66::KK20::KK70:
Ya işte yapınca insan yemek istiyor önemli olan ölçülü yemek sonuçta hayat boyu böyle beslenemicez hem evdekilere de gunaaahhh! Bende misafir cagrcm cuma yi bekliyorum ama neler yapasim var bı bilseniz

Günaydın kızlar :KK36:masallah ne kadar aktifsiniz ben dün gelemedim ama sorun yok diyetimden donmedim hiç sadece spor yapamadim okadar bugünde cam perde ev silmece var ben birde müge anlı ya takıldım nereden takıldım bilmiyorum bı cinayete bitse cozulse bir hiç acmicam öğlene kadar kalkamıyorum başından sonra yemek vs birde kitap var elimde oda polisiye cinayet noldu n'olacak meraktan sürekli okuma isteği anlicaniz benim evde bütün işler aksadı bugün biraz girişme. Zamanı

çok merak ettim kitabın adı ve yazarı?
bravo cankuş.. azimle devam ediyoruz!

Eki Görüntüle 1987002

Peynirim büyük mü sizce ne dersin @fatma7454 cığım? Burada 3 çiğ biber, 2 çeri domates, 2 ceviz, 10 zeytin var. Biraz limon ve zeytinyağı gezdirdim üzerine. Bu benim kral kahvaltım.. ekmek yerine ceviz tercih ettim.
Şahane kahvaltın ya bende resim yüklemek istiyorum önceleri olmuştu neye göre yüklüyor yada yuklemiyor çözemedim gitti

Merhaba kızlar. Baktım da artısından eksiginden sabitinden hepücügünden varız bu tartı gününde :-) ben de 57.5 geldim. 200 Gr artidayim inanın daha fazla bekliyordum. İnşallah cumaya kadar o da gider.
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates, salatalık, tere

Ara
1 elma , beyaz çay

Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemeği,2 yk kereviz salatası

Ara
1 bardak ayran, 1 çb beyaz leblebi

Akşam
2 kepçe çorba, 3 yk avakadolu salata, 1 yk pilav

Gece
3 parmak kalınlığında cevizli sucuk

2.8 lt su
Senin menün hala diyet menüsü sidelya özgüvenin ne alemde:KK66: 57 kilosun ama mutsuz musun zayifsin ama özgüvensiz misin :rolleyes:

Kralicem evde bant var evet ama benim zamanim olmuyor aksam gelince yemek su bu derken iki cocuk la cokamiyorum kucuk te agliyodu ama bu ara artik biraz buyudu aksam 45 dk yurudum 45 .dk da bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca biraktim

Resim yuklesem iyiydi ama olmuyor yazayım
Adı Lontano yazarı Jean christophe Grance
Çok güzel tavsiye ederim hatta ikincisi çıkmış Fransa'da da çevirisi olsun direk alırım bu bitmek üzere

Ahahh şimdi elimde o kitap.. nedense başladım ama devam edesim gelmedi 5 sayfa felan okudum. Ne tesadüf yaaa.. ama önümde ve bitirilecek kitabım o şu anda.

Kralicem evde bant var evet ama benim zamanim olmuyor aksam gelince yemek su bu derken iki cocuk la cokamiyorum kucuk te agliyodu ama bu ara artik biraz buyudu aksam 45 dk yurudum 45 .dk da bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca biraktim
iyi yine de 45 dakika.. küçükler hakikaten canım.. bişey olcak diye de korkar insan bantta Allahım esirgesin. Leslie daha zararsız en azından leslie yaparken "şakaaa şakaa agu bugu" deyip ittiriverirsin çocuğu kenara oyun sanar.

Ahahh şimdi elimde o kitap.. nedense başladım ama devam edesim gelmedi 5 sayfa felan okudum. Ne tesadüf yaaa.. ama önümde ve bitirilecek kitabım o şu anda.
Bende 20 30 sayfa pişman oldum ama eşim güzel dedi hiç pişman olmazsın bence yada gerilim benim tarzım belki o yüzden sardı

bende kor adası adlı kitabı okuyorum beni acayip sardı

kitabın kahramanlarının hiçbiri diyette değil amaaaaaa
Ben eğer tam diyetteysem film izliyoruz ya bı masa sofra varsa iyice yaklaşıp bakıyorum ayyy neler yiyorlar acaba diye hatta bu kaç hafta önce bı rüya gördüm ben puzzle parçalarını yiyordum çikolata gibi kıtır kıtır çok güzeldi sonra ben naptim naptim bosa gitti puzzle diye ağlıyordum

Back