• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Allahııımmm
Ne güldüm..
Hani düdükkü tencere tatil ayakkabı vs bakıyosun da gazete veya kadınlar kulübünde baktığın siteler reklam olarak çıkıyor ya, "Allah Allah nasıl da ilerlemiş hayat, kabızlık yazdık onla ilgili reklam çıktı" diye düşündüm bir an.
Sağol canım iyi olmuş bu bilgiler.
Ay ne güldüm ya. Simdi baktım da dediğin gibi çıkmış reklam gibi duruyor.

Kızlar..
Sabah 1 tatlı kş. aspir yağı ve iki bardak elma sirkeli su

9.00 da domates salatalık biber 2 kk tulum peyniri 1 dlm tb ekmek 6 zeytin
11 de türk kahvesi
12 de ayran (ev yoğurdundan)
13.00 de salata + yoğurt + 6 minik parça tavuk şiş
15.30 da 10 fıstık + 2 hurma + 1 galeta (öğlen fazla hafif kaldı sanırım)

Akşam için. SİZE SÖZ VERİYORUM Kİ! Yoğurtlu çorba + karnıbahar + biraz salata!
Reglimin ilk günü spor yapmayıp ütü yaparım (ne alakaysa :KK70:) ütü en azından hem bir iş bitirmiş olurum hem oturup kalmamış olurum.
Su 2,5 lt.

Kızlar..

11 de türk kahvesi

Reglimin ilk günü spor yapmayıp ütü yaparım (ne alakaysa :KK70:) ütü en azından hem bir iş bitirmiş olurum hem oturup kalmamış olurum.
Su 2,5 lt.
Cok iyi afiyet olsun canim

Kızlar..

11 de türk kahvesi

Su 2,5 lt.
Afiyet olsun gayet güzel ama sabah ki peynir ölçüsü 1 olsa daha iyi gibi sanki bide 15.30 da kilerden birini secseydin de yeterli olur gibi geldi bana öğle öğünü tam ölçü çok güzel. Kızmazsın umarım bana :olamaz:

Menüm
Sabah 10.00
Yeşillik 1 yumurta 6 çiğ fıstık(canım çekti listemdeki 2 ceviz yerine yedim) 1 dilim ekmek 1 dilim peynir cay
Öğle13.30
3 köfte 1 kase salata 2yk haşlanmış yeşil mercimek
Ara 16.00
1 galeta 1 üçgen peynir
Aksam 1 kase salata 1 bardak ayran 1 tavuk baget
Su 2.5 olur Spor 45dk eliptik yaptım 30 dk ağırlık sıkılaşma yapacağım

Sabah..1 krep .4 zeytin.2 3 yesil biber.2 e dilim havuc
Ogle ..1 kucuk kepce patesli havuclu bezelyeli guya tas kebabi(okuldaki yemek),2 kucuk kepce cacik.1 kase yogurt
Ara..turk kahvesi.su 25 kurusluk bitter cikolatalardan
Aksam..2 kucuk haslanmis tavuk but.salata.belki 1 kasik bulgur pilavi ondan emin degilim
Su bitki cayi yazmiyorum 3 lt oldu
Yuruyebilirsem insallah bantta 45 dk yururum yuruyemessem leslie

Afiyet olsun gayet güzel ama sabah ki peynir ölçüsü 1 olsa daha iyi gibi sanki bide 15.30 da kilerden birini secseydin de yeterli olur gibi geldi bana öğle öğünü tam ölçü çok güzel. Kızmazsın umarım bana :olamaz:
Aslaaa! Kızmam tabii ki.. :KK48:
yarın 1 porsiyon peynir olacak haklısın Fatmam.. bugün de peynirin birazı kaldı yiyemedim. Akşam üstü aç gözlülük ettiğimi de kabul etmek zorundayım. Yine haklısın. Doğru söze ne denir?? :KK36:

...... MENUM......

SABAH (07.00)
1 dlm ç.ekmek
1 kkb.peynir
3 zeytin
Yesillik

ARA (10.00)
Salatalik

ÖĞLE (15.30)
6dlm karpuz
4yk yogurt

AKSAM (19.30)
2 kkb peynir
5dlm karpuz
1dlm ç. Ekmegi
Yesillik

SU 2.5

Kizlar bence menuler guzel

Muttapa7555 Muttapa7555 sporunda cok iyiiii

...... MENUM......

SABAH (07.00)
1 dlm ç.ekmek
1 kkb.peynir
3 zeytin
Yesillik

ARA (10.00)
Salatalik

ÖĞLE (15.30)
6dlm karpuz
4yk yogurt

AKSAM (19.30)
2 kkb peynir
5dlm karpuz
1dlm ç. Ekmegi
Yesillik

SU 2.5

Kizlar bence menuler guzel

Muttapa7555 Muttapa7555 sporunda cok iyiiii
Senin menüyü görünce kendimden utandım valla. Minicik minicik yemişsin herşeyden bravo. Yemek değil de kahvaltı ağırlıklı olmuş o da yoğunluktan olsa gerek bizim de yarin 23 nisan gösterimiz var

Aslaaa! Kızmam tabii ki.. :KK48:
yarın 1 porsiyon peynir olacak haklısın Fatmam.. bugün de peynirin birazı kaldı yiyemedim. Akşam üstü aç gözlülük ettiğimi de kabul etmek zorundayım. Yine haklısın. Doğru söze ne denir?? :KK36:
Sevindim kızmamana ara da insan ac gözlü oluyor ihtiyaç duymasa da yedigi oluyor yani. Bu ara da sen cuma pizza yedim dedin ya ilk defa olsa da yesek dedim:KK70::KK70: hala da öyle bi heves yok değil içimde ama dayanacağım:KK47: içimdeki sese kulak tıkadım

Ogle ..1 kucuk kepce patesli havuclu bezelyeli guya tas kebabi(okuldaki yemek),2 kucuk kepce cacik.1 kase yogurt
Aksam..2 kucuk haslanmis tavuk but.salata.belki 1 kasik bulgur pilavi ondan emin degilim
Menün çok güzel canım 1 krep 2 dilim ekmeğe eş değer oluyor yemeğin içindeki patatesleri ayıkla diyeceğim ama okul yemeklerinde geriye birşey kalmaz:KK70:. Gayet dengeli olmuş bence

Merhaba kızlar. Baktım da artısından eksiginden sabitinden hepücügünden varız bu tartı gününde :-) ben de 57.5 geldim. 200 Gr artidayim inanın daha fazla bekliyordum. İnşallah cumaya kadar o da gider.
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates, salatalık, tere

Ara
1 elma , beyaz çay

Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemeği,2 yk kereviz salatası

Ara
1 bardak ayran, 1 çb beyaz leblebi

Akşam
2 kepçe çorba, 3 yk avakadolu salata, 1 yk pilav

Gece
3 parmak kalınlığında cevizli sucuk

2.8 lt su

Merhaba kızlar. Baktım da artısından eksiginden sabitinden hepücügünden varız bu tartı gününde :-) ben de 57.5 geldim. 200 Gr artidayim inanın daha fazla bekliyordum. İnşallah cumaya kadar o da gider.
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates, salatalık, tere

Ara
1 elma , beyaz çay

Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemeği,2 yk kereviz salatası

Ara
1 bardak ayran, 1 çb beyaz leblebi

Akşam
2 kepçe çorba, 3 yk avakadolu salata, 1 yk pilav

Gece
3 parmak kalınlığında cevizli sucuk

2.8 lt su
Cevizli sucuğa kadar herşey süper hele avakadolu salata şahane ben çok severim tabi yağlı değilse. Cevizli sucuk da abartmadigin için sorun yok aslında sadece gece olmasaymış iyiymiş diyetisyen mi verdi acaba. Eğer öyleyse nerde diyetisyen bende gelem:KK48:

Serrazcığım yürüme bandı varsa tv karşısında yürümek keyifli değil mi? Evde var olunca insan üşeniyor mu acaba? Ben bantta yürümek için geçen sene spor salonuna gitmiştim.

Gunaydin kizlar telefondan yukleyemiyorum resim kilom arti 1 kilo ile 71.4 su 69 u gorsem gobek aticam wc nin etkisi oldu sanirim
Canımmm çook yakınız!
Haydi bu hafta asılalım iyicene... kim tutar bizi!
69
68
ardı ardına gelsin! Bak söz ver!

Canlarım bu hafta hepimiz ayrı bi irade gösterelim! Cumaya şu +'lar artık -------- eksi olsun!
Salı Çarşamba Perşembe! Ha gayret.
Pazartesi tartılacağımız için daha iyi yol katedeceğiz inşallah.

20170425_085457.jpg

Peynirim büyük mü sizce ne dersin Muttapa7555 Muttapa7555 cığım? Burada 3 çiğ biber, 2 çeri domates, 2 ceviz, 10 zeytin var. Biraz limon ve zeytinyağı gezdirdim üzerine. Bu benim kral kahvaltım.. ekmek yerine ceviz tercih ettim.

Canlarım sanki serraz serraz sormuştu ya da M Melek1450
Basamak inip çıkıyorum demiştim ya.. her bacak için 60 kez inip çıkıyorum 20 şerden 3 set.
K30-BASAMAK-İKİLİ.jpg
O işte böyle bir basamak oluyor... Sonradan akıl ettim acayip terlettiriyor.. çok memnuniyet verici bir spor aleti oldu. Duvara dayalı tabii boştayken inip çıkmıyorum sadece alt basamağı kullanıyorum.

Back