Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Korkarak tartıldım..
Dün de sürpriz regli oldum 4 - 5 gün vardı daha..
Acaba ne çıkçak dedim,
Malum cuma patlayasıca ben baya bildiğin doyana kadar pizza ayran menüsü yapmıştım. C.tesi kek yedim annemlere de pizza yapmıştım iki dilim yedim.. Pazar günü de işte tartı korkusuyla biraz elimi çekmiştim
Kızlar misafir için koşturmaktan evi silip süpürmekten ve regli olduğumdan kilo almamışım.
İlk çıktım 71.2 geldim sonra üzüntüyle telefonumu almaya gittim foto için VALLAHİ ve Billahi 2 kez tartıldım 70.9 um. Cuma ile aynıyım! Kim tutar beniiiii.... Yaşasın Sağlıklı Yaşam!

Günaydın kızlar ben şaşkın ben şok
Cumartesi 73.7 yani sabit
Pazar 73.6
Bugün 74.0 menum ortada cabam boşuna mı sabit kalmaliydim pilav mı yani tek neden sporda yaptım erken bitti su çay allah ne verdiyse içtim ayrıca çok aktif birgundu

Moral bozmak yok!
Lütfen! Sakın bırakma canım.. Aynen hareket! su! bitki çayı! sağlıklı beslenme!
Emeğinin karşılığı gelecek inan bana. +400 görünüyor şişlik, tuvalete çıkamama vb herşey olabilir. Sen yolundan dönme.

Aaa gerçekten sana güzel bı sürpriz olmuş sevindim belki artı olmussundur ama dün çok güzel telafi ettin çabuk topladin onunda etkisi olabilir bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah

Hiç bı sebep bulamadım gayet hafif hissediyorum tuvalet sorunu yok uykusuzluk yok aslaaa vazgeçmek yok demek ki yesem kaç olacakmış bugün yaprak sarma yapacaktım hemen vazgeçtim hafif birşeyler yesem iyi olacak

Slm kızlar ben foto çekmedim ama 67.2 geldim sanırım 300 gram eksideyim. Yılmak yok vereceğiz bu kiloları. @Sidelya95 Canım hedefine ulaştın yolu yarıladın darısı koruma döneminin başına inşallah. Özgüvenin de güzelliğinde eksik olmasın inşallah M Melek1450 Canım sislik oluşmuştur dert etme o kadar.

İyi oldu bu p.tesi işi.. şişsek de biraz insek de çifte takiple daha etkili olacağız sanırım. moralimizi bozmadan emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.

Kizlar ece ece dediniz hafta sonu baya bi inceledim azmine iradesine hayran kaldim maasallah diyorum dun du sanirim yamuna korseden bahsetmis nedir o bileniniz var mi
evet Serrazcığımm hak vermişsindir bize, onun kadar olamasak da yarısı kadar olsak yeticek
Yok korseyi bilmiyorum, memnunsa o iyidir kesin. sana mantıklı geldiyse araştır kullan canım. Şimdilik ben düşünmüyorum.

İyi oldu bu p.tesi işi.. şişsek de biraz insek de çifte takiple daha etkili olacağız sanırım. moralimizi bozmadan emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.
Bence de iyi oldu canım hafta sonu frenliyor insan kendini. Daha kontrollü oluruz. Yanlız ben foto koyacağımızı bilmiyordum haftaya inşallah ya da yarın da koyabilirim

Kızlar bi bakin isinize yararsa netten bulmuştum daha önce.

Allahııımmm
Ne güldüm..
Hani düdükkü tencere tatil ayakkabı vs bakıyosun da gazete veya kadınlar kulübünde baktığın siteler reklam olarak çıkıyor ya, "Allah Allah nasıl da ilerlemiş hayat, kabızlık yazdık onla ilgili reklam çıktı" diye düşündüm bir an.
Sağol canım iyi olmuş bu bilgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…