- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.441
İnşallah canım ya Allah yardımcımız olsun bizim gösteriler salıya ertelendi yagmur sebebiyle. Oğlum 3. Sınıfta 23 nisan kutlamalarını 3.sınıflar düzenliyor. Koro halk oyunları fülüt çalışmaları aktif durumdaydık ama vardır bi hayır. Kandilimiz mübarek olsun Allah herkesi dilediğine hayırlısı ise kavuştursun inşallahBol su içeceğim Fatmacım. Ütüm var zaten diz boyu...
Üstte tam çıkmamış.. "neyime güvendiysem" diycektim. Ankara da kar var miniklerin şansına..
23 Nisan'ımız kutlu, Miraç Kandilimiz mübarek olsun. Hedefimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım inşallah.
Bugün AVM gezdik yorgun yemek yapmayı göze alarak dışarda yemedim çünkü kolasi tatlısı kaçacakti malum tartı yarında var yarın ne çıkarım bilmem ama pazartesi tartısı bende işe yaradı hemen misafiri küçük kaçamak la geçirdim e bugün pilav yemiş olsam da dışarda yemekten daha masum diye düşünüyorumAynen öyle.. hem acıktım hem boşboğazlık ettim.. Bu hafta +100 geldim üstelik. NeyimeP.tesi tartılmak iyi olacak..
Aynen canım çok iyi yapmışsın hele o kola tatlı yerine çok daha iyi bir secim olmuş. Bravo vallaBugün AVM gezdik yorgun yemek yapmayı göze alarak dışarda yemedim çünkü kolasi tatlısı kaçacakti malum tartı yarında var yarın ne çıkarım bilmem ama pazartesi tartısı bende işe yaradı hemen misafiri küçük kaçamak la geçirdim e bugün pilav yemiş olsam da dışarda yemekten daha masum diye düşünüyorum
İyi akşamlar menum
10 da 2 ceviz bı tatlı kaşığı bal
13.00 2 dilim kepekli ekmek 1 kk koy peynir tavada 1 yumurta
10 fındık
17.00 1 küçük tavuk incik fırında 4 kaşık pilav
40 dk tempolu yürüyüş 2.5 lt su
Günün müthiş akşamın ise müthiş ötesi...Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek domates 2 ceviz yeşillik 1 dilim peynir cay
Öğle 14.00
3 köfte 1 kase salata 2 lokma ekmek
Ara 17.00
1 galeta
Aksam 19.30
1 kase salata 1 bardak ayran 4 yk haşlanmış yeşil mercimek
Su 2.5 olur
Spor yapmadım henüz yapabilirsem 45 dk eliptik yaparım
Çok pardon ben akşam bir kase de cacık yedim unutmusum yaazmaayi ben hergun şekersiz kahve Yeşilçay adaçayı içiyorum bunlarida yazmıyorum pek yeşillik ten skldim bu aralar yarın pazar var tekrar alırımSalata veya yeşillik yok onun dışında şahane bir gün geçirmişsin. Bravo.. yeşillik de illa olcak değil zaten. Ama haftada 4 5 günü salatalı yeşillikli geçirmek iyi olur.
Kızlaaar
Sabah 10.30 biber domates 7-8 adet patates kızartması peynir zeytin ve 2 dlm tb ekmek
Ara sütlü türk kahvesi
16.00 da yoğurtlu çorba ve karnıbahar yemeği
20.30 da bir muz ile yulaf ezmesi
Bugün oturma odasını temizledim. Cam perde.. yemek yap ortalığı topla derken gün bitti daha ütü yapacağım.
Spor yok
Su 2 lt.
Az önce regli oldum...[/QUOTE
Şahane hem sporda yapmış sayılırsın
Çok güzel akşam zaten yok gibi ben 3 kofteyle doymiyorum maalesefMenüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek domates 2 ceviz yeşillik 1 dilim peynir cay
Öğle 14.00
3 köfte 1 kase salata 2 lokma ekmek
Ara 17.00
1 galeta
Aksam 19.30
1 kase salata 1 bardak ayran 4 yk haşlanmış yeşil mercimek
Su 2.5 olur
Spor yapmadım henüz yapabilirsem 45 dk eliptik yaparım
Canım valla başlarda bende doymuyordum ama mecbur alıştımÇok güzel akşam zaten yok gibi ben 3 kofteyle doymiyorum maalesef
Gayet güzel gecmiş günün sporu yapmışsın canım daha ne olsun. Ayrıca senin +100ün sebebi anlaşıldı benceKızlaaar
Sabah 10.30 biber domates 7-8 adet patates kızartması peynir zeytin ve 2 dlm tb ekmek
Ara sütlü türk kahvesi
16.00 da yoğurtlu çorba ve karnıbahar yemeği
20.30 da bir muz ile yulaf ezmesi
Bugün oturma odasını temizledim. Cam perde.. yemek yap ortalığı topla derken gün bitti daha ütü yapacağım.
Spor yok
Su 2 lt.
Az önce regli oldum...
Tmm canım bence de eksik parçayı koymuşsun, cacık gayet de yeterli. Ben de bıkıyorum bazen dediğin gibi iki üç gün başka şey arıyor insan. Haftasonu işten güçten bitkiçayımı bile içemedim. Çok şükür işe geldim!Çok pardon ben akşam bir kase de cacık yedim unutmusum yaazmaayi ben hergun şekersiz kahve Yeşilçay adaçayı içiyorum bunlarida yazmıyorum pek yeşillik ten skldim bu aralar yarın pazar var tekrar alırım
Günaydın kuzucuğum..Gunaydinlaarr ay bacilar iki gun gelmedim neler olmus oyle tezbitsin yolun acik olsun .kimse kimseyi sevmek zorunda degil arkadaslar ki burada kimse birbirini gormuyor tanimiyor ama hetkes saygili olmak zorunda laf soyleyerek hicbir yere varilmiyor..neyse simdi tarti gunumuzu pazartesiye mi aldik
Hakikaten alışıyor insan.Canım valla başlarda bende doymuyordum ama mecbur alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?