Sil Baştan Başlamak İsteyenler

İnşallah canım ya Allah yardımcımız olsun bizim gösteriler salıya ertelendi yagmur sebebiyle. Oğlum 3. Sınıfta 23 nisan kutlamalarını 3.sınıflar düzenliyor. Koro halk oyunları fülüt çalışmaları aktif durumdaydık ama vardır bi hayır. Kandilimiz mübarek olsun Allah herkesi dilediğine hayırlısı ise kavuştursun inşallah

Slm kizlar

Bazen insanin kelimeleri yanlis anlasiyor olabilir. Ne olursa olsun yolumuzdan donmeyelim insallah. Allah gonlumuze gore versin.

23 nisanngosterimiz hava sartlari ndeniyle yarina ertelendi.

Esimin ablasi unv hoca o ogrc getirmis bizde gorustuk biraz kacti ama telafi edicem mutlaka

İyi akşamlar menum
10 da 2 ceviz bı tatlı kaşığı bal

13.00 2 dilim kepekli ekmek 1 kk koy peynir tavada 1 yumurta

10 fındık

17.00 1 küçük tavuk incik fırında 4 kaşık pilav

40 dk tempolu yürüyüş 2.5 lt su

Aynen öyle.. hem acıktım hem boşboğazlık ettim.. Bu hafta +100 geldim üstelik. NeyimeP.tesi tartılmak iyi olacak..
Bugün AVM gezdik yorgun yemek yapmayı göze alarak dışarda yemedim çünkü kolasi tatlısı kaçacakti malum tartı yarında var yarın ne çıkarım bilmem ama pazartesi tartısı bende işe yaradı hemen misafiri küçük kaçamak la geçirdim e bugün pilav yemiş olsam da dışarda yemekten daha masum diye düşünüyorum

Aynen canım çok iyi yapmışsın hele o kola tatlı yerine çok daha iyi bir secim olmuş. Bravo valla

Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek domates 2 ceviz yeşillik 1 dilim peynir cay
Öğle 14.00
3 köfte 1 kase salata 2 lokma ekmek
Ara 17.00
1 galeta
Aksam 19.30
1 kase salata 1 bardak ayran 4 yk haşlanmış yeşil mercimek
Su 2.5 olur
Spor yapmadım henüz yapabilirsem 45 dk eliptik yaparım

Kızlaaar
Sabah 10.30 biber domates 7-8 adet patates kızartması peynir zeytin ve 2 dlm tb ekmek

Ara sütlü türk kahvesi

16.00 da yoğurtlu çorba ve karnıbahar yemeği

20.30 da bir muz ile yulaf ezmesi

Bugün oturma odasını temizledim. Cam perde.. yemek yap ortalığı topla derken gün bitti daha ütü yapacağım.
Spor yok
Su 2 lt.
Az önce regli oldum...

Salata veya yeşillik yok onun dışında şahane bir gün geçirmişsin. Bravo.. yeşillik de illa olcak değil zaten. Ama haftada 4 5 günü salatalı yeşillikli geçirmek iyi olur.

Günün müthiş akşamın ise müthiş ötesi...
Harika olmuş. Tebrik ederim.

Salata veya yeşillik yok onun dışında şahane bir gün geçirmişsin. Bravo.. yeşillik de illa olcak değil zaten. Ama haftada 4 5 günü salatalı yeşillikli geçirmek iyi olur.
Çok pardon ben akşam bir kase de cacık yedim unutmusum yaazmaayi ben hergun şekersiz kahve Yeşilçay adaçayı içiyorum bunlarida yazmıyorum pek yeşillik ten skldim bu aralar yarın pazar var tekrar alırım

Çok güzel akşam zaten yok gibi ben 3 kofteyle doymiyorum maalesef

Gayet güzel gecmiş günün sporu yapmışsın canım daha ne olsun. Ayrıca senin +100ün sebebi anlaşıldı bence

Merhaba arkadaşlar gündüz internete giremiyorum malesef internetim bitti gece yazabileceğim bir müddet.
Tekrar konuyu açmak istemem. Ama Sevgili kardeşimizi biz iyi karşıladık aramıza aldık ama iyi ki kötü niyetli olmadan o mesajı yazmışsın Muttapa7555 son yazdığı mesajdaki çirkin ve manasız laflarıyla gerçek kişiliğini görmüş olduk. Ama ben korktum şimdi ya istediğimiz kilodayken bile kendimizi özgüvensiz ve kilolu hissedersek Neyse yaa artık o Kendi işine biz kendi işimize. Ona da başarılar dileriz. Umarım istedigi kiloya ulaşır.
Ben kendime geleyim biraz zira hiç kendimde değildim bu hafta sonu :) yarın artı çıkarım muhtemelen ama bu hafta içi uygulayabildiğim kadar diyet listemi uygulayacagim.

Gunaydinlaarr ay bacilar iki gun gelmedim neler olmus oyle tezbitsin yolun acik olsun .kimse kimseyi sevmek zorunda degil arkadaslar ki burada kimse birbirini gormuyor tanimiyor ama hetkes saygili olmak zorunda laf soyleyerek hicbir yere varilmiyor..neyse simdi tarti gunumuzu pazartesiye mi aldik

Çok pardon ben akşam bir kase de cacık yedim unutmusum yaazmaayi ben hergun şekersiz kahve Yeşilçay adaçayı içiyorum bunlarida yazmıyorum pek yeşillik ten skldim bu aralar yarın pazar var tekrar alırım
Tmm canım bence de eksik parçayı koymuşsun, cacık gayet de yeterli. Ben de bıkıyorum bazen dediğin gibi iki üç gün başka şey arıyor insan. Haftasonu işten güçten bitkiçayımı bile içemedim. Çok şükür işe geldim!

Günaydın kuzucuğum..
Şaşırmakta haklısın.. M Melek1450 güzel bir öneride bulundu biz de uygun bulduk. Haftasonunu abartmadan geçirebilmek için p.tesi de kontrol tartısı olsun diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…