- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.261
İnşallah öyle olur su iki gün benim ilk tercihin yürüyüş çıkamazsam zumba zumba yapacak enerjinim yoksa lesli yapıyorum daha önce diyet yaparken aç karnına yapıyordum leslie şimdi yapamıyorumOlabilir.
Bugün ve yarın bol su
Bugün ve yarın 3 fincan yeşil çay
Spora devam (leslie en güzeli hafif terletici sıkılaştırıcı ve yıpratmaz)
Çokça salata + sağlıklı yemek
İşte bu menüden sonra neden artı oldum ona moreljm bozulduKıııız bişi yok menün şahane!
Tebrik ederim. Ölçülü yemişsin sağlıklı seçimler yapmışsın. Suyunu içmişsin, sporunu yapmşsın ohh daha noolsun.. mis miss..
İşte bu menüden sonra neden artı oldum ona moreljm bozuldu
Alemsin kraliçem bende kızıma eksik etmiyorum kuruyemiş meyve günlük vermeye çalışıyorum cevize bı çay kaşığı bal koyup sabah veriyorum çok seviyor günlük pekmez haftada 2 et bir balık ama neden hala değerleri bu kadar düşük rengi bile yerinde değil hayret sebze salata onlarında seviyor baklagil de çorba ve pilavlar a köy tavuğu suyu hazırlayıp atıyorum buzluga ve de kemik suyu onları kullanıyorum daha da napilir gerçekten bilmiyorumEmelimm
Hiiç kaçamak yapmadım.
Bolca su da içtim
Akşam sinemadan gelince saat 10.00 da 5 fındık + 4 kaju + 4 badem ama tuzluydu bunlar yani hakikaten avcumu ancak dolduracak kadar kuruyemiş yedim. O kadar pahalı kiiiiidaha fazla yiyemezdim. Kuruyemişi çocuklara aldım aburcubur yerine iki avuç içi kadar koyuyorum vitaminini alsınlar istiyorum.
Sinemadan döndük çocukları yıkadım, yatırdım. Yeşil çayımı içtim.
Ben saçlarımı boyadım
Boya beklerken 20 dk. leslie yaptım daha da yapçaktım ama uykum gelmişti deli olma dedim git de dinlen...
Duşumu aldımmm
Huzurla yattım
Dün bitti regl neyse dediğin gibi 2 gün var herşey olabilirMelekciğim başka etken vardır üzülme.
Regli mi olacaksın acaba?
Canim yaaa tesekkurler sozunu tuttugun icin cok sevindim.Emelimm
Hiiç kaçamak yapmadım.
Bolca su da içtim
Akşam sinemadan gelince saat 10.00 da 5 fındık + 4 kaju + 4 badem ama tuzluydu bunlar yani hakikaten avcumu ancak dolduracak kadar kuruyemiş yedim. O kadar pahalı kiiiiidaha fazla yiyemezdim. Kuruyemişi çocuklara aldım aburcubur yerine iki avuç içi kadar koyuyorum vitaminini alsınlar istiyorum.
Sinemadan döndük çocukları yıkadım, yatırdım. Yeşil çayımı içtim.
Ben saçlarımı boyadım
Boya beklerken 20 dk. leslie yaptım daha da yapçaktım ama uykum gelmişti deli olma dedim git de dinlen...
Duşumu aldımmm
Huzurla yattım
Selaaam kızlaaar
Size katılıyım mı ben de
Birlikte şu kiloları pırt pırt verelim
Alemsin kraliçem bende kızıma eksik etmiyorum kuruyemiş meyve günlük vermeye çalışıyorum cevize bı çay kaşığı bal koyup sabah veriyorum çok seviyor günlük pekmez haftada 2 et bir balık ama neden hala değerleri bu kadar düşük rengi bile yerinde değil hayret sebze salata onlarında seviyor baklagil de çorba ve pilavlar a köy tavuğu suyu hazırlayıp atıyorum buzluga ve de kemik suyu onları kullanıyorum daha da napilir gerçekten bilmiyorum
Selaaam kızlaaar
Size katılıyım mı ben de
Birlikte şu kiloları pırt pırt verelim
Geldiiim o zamanCanim yaaa tesekkurler sozunu tuttugun icin cok sevindim.
Menum icin yorumunda cok guzel tsklerrrr kaptannn
Gel kuzum gell bu topigin en siskosu benim kilomuzda yakin yarisiriz senle :)
Aaa grup doluyor mu öyle hiç bilmiyordumSelaaam...
Grubumuz dolmuştutezbitsin
Senin lakabını sevsinler emiiii.. " tezgitsin" de güzel olurmuş.
Sen takıl bize bakalım sürekli katılım sağlayabilecek misin? Geleni geri çevirmek güzel bir şey değil, ama süreklilik olmayınca bizlerin de kafası karışıyor.
Canim menunu aksam topluu yaz bence birde sadece cuma bildirim yapiyoruzMenü bildirimi yapıyım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy ekmeği, 50 gr lor peyniri (393 kalori)
Ben haftada 2 kere tartılıyorum, cuma ve pazartesileri. Siz hergün mü?
Aaa grup doluyor mu öyle hiç bilmiyordum
Olsun ben okuyup yazayım bakalım belki de fikir alış verişi iyi olur sizlerle...
utanmalımıyım evett evettt utanmalıyım pişmanmıyım cııkkk değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?