Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Olabilir.
Bugün ve yarın bol su
Bugün ve yarın 3 fincan yeşil çay
Spora devam (leslie en güzeli hafif terletici sıkılaştırıcı ve yıpratmaz)
Çokça salata + sağlıklı yemek
İnşallah öyle olur su iki gün benim ilk tercihin yürüyüş çıkamazsam zumba zumba yapacak enerjinim yoksa lesli yapıyorum daha önce diyet yaparken aç karnına yapıyordum leslie şimdi yapamıyorum

Alemsin kraliçem bende kızıma eksik etmiyorum kuruyemiş meyve günlük vermeye çalışıyorum cevize bı çay kaşığı bal koyup sabah veriyorum çok seviyor günlük pekmez haftada 2 et bir balık ama neden hala değerleri bu kadar düşük rengi bile yerinde değil hayret sebze salata onlarında seviyor baklagil de çorba ve pilavlar a köy tavuğu suyu hazırlayıp atıyorum buzluga ve de kemik suyu onları kullanıyorum daha da napilir gerçekten bilmiyorum

Canim yaaa tesekkurler sozunu tuttugun icin cok sevindim.

Menum icin yorumunda cok guzel tsklerrrr kaptannn
Selaaam kızlaaar
Size katılıyım mı ben de
Birlikte şu kiloları pırt pırt verelim

Gel kuzum gell bu topigin en siskosu benim kilomuzda yakin yarisiriz senle :)

Vallahi yapılacakları yapmışsın, akışına bırak..
Demir eksikliği için şurup vermişti bize dr, demir depoları boşmuş benimkilerin.. hastalanmıyorsa da üzülme canım, bu saydıklarını yediği müddetçe gayet sağlıklı kalır bence

Selaaam kızlaaar
Size katılıyım mı ben de
Birlikte şu kiloları pırt pırt verelim

Selaaam...
Grubumuz dolmuştu tezbitsin
Senin lakabını sevsinler emiiii.. " tezgitsin" de güzel olurmuş.
Sen takıl bize bakalım sürekli katılım sağlayabilecek misin? Geleni geri çevirmek güzel bir şey değil, ama süreklilik olmayınca bizlerin de kafası karışıyor.

Canim yaaa tesekkurler sozunu tuttugun icin cok sevindim.

Menum icin yorumunda cok guzel tsklerrrr kaptannn

Gel kuzum gell bu topigin en siskosu benim kilomuzda yakin yarisiriz senle :)
Geldiiim o zaman
Kısaca kendimi tanıtayım
03 nisanda pazartesi günü diyete başladım..bir pazartesi klasiği...
Son zamanlarda hiçbir diyetim yolunds gitmedi ve verdiğim birkaç kiloyu hep geri aldım, motivasyon eksikliğim vardı. Şimdi gereken motivasyonu burda arıyorum inşallah...
Kendi kendime 18 kg, 23 kg filan verdiğim zamanlar oldu ama diyetisyen listeleri bana göre değil. 1-2 kere diyetisyene gittim ama bıraktım hemen.
Şimdi 90.9 kg ile başladım. Başlayalı 17 gün oldu bakalım...
Hayırlısı
Eveeeet rakip arıyorum yarışalım tabikiiii

Aaa grup doluyor mu öyle hiç bilmiyordum
Olsun ben okuyup yazayım bakalım belki de fikir alış verişi iyi olur sizlerle...

Menü bildirimi yapıyım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy ekmeği, 50 gr lor peyniri (393 kalori)
Ben haftada 2 kere tartılıyorum, cuma ve pazartesileri. Siz hergün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…