• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Tamamen katılıyorum canım.
Lakin evdeyken nasıl düzen kurarız nasıl güzel beslenir ve tatillerde tuhaf yaratıklara dönüşmeyiz bilmiyorum.
Ben şöyle bı karar aldım diyet yapınca aslında güzel yapıyorum ama sonra bı saldırma hali o yüzden menülerim daha doyurucu olacak cok kasmadan ölçülü herşeyden yicem zaten çok aciliyetim yok ayda 1 kilo versem 5 ayda 5 kilo yapar hem artiya cikmaktan iyidir sporla da biraz toparlanır daha iyi görünurum 1 hafta böyle denicem

Gunaydiiin bacikolar hava kotu yagan yagmur insanin nesesini sonduruyor resmen ama yenilmek yok menum
Sabah...1 dilim ekmek.2 zeytin.1 catal zeytin.1 kucuk domates..3 4 ceviz unuttum kac taneydi
Ara nescafe.yesil cay
Ogle...1 kase yogurt pulbiber ve chia li
Aksam da soyle bol eksili bir kabak yemegi ve salata yogurt uclemesi dusunuyorum allah kismet ederse

Ben de bugün evdeki tartıyla tartilayim dedim. Çok ilginç bir rakam gördüm doğrusu. Diyetisyenim 800 Gr fark olabileceğini söylemişti ama ben 57.5 çıktım. Neden sizce kızlar. Dünkü menüm hemen etkilemiş olabilir mi

Zaten zor olanı toplamak bende dolapları elden geçirdim Arap sabunuyla sildim atılacaklari attım sana dün tatildi galiba ondan bu kadar fırsat buldun bahar temizliği mı yaptiracaksin cam kapı
Ohh mis gibi olmuş canım.. Güle güle kirlet.
Allah temizlikten düzenden ayırmasın insan nasıl rahat ediyor.

Ben de bugün evdeki tartıyla tartilayim dedim. Çok ilginç bir rakam gördüm doğrusu. Diyetisyenim 800 Gr fark olabileceğini söylemişti ama ben 57.5 çıktım. Neden sizce kızlar. Dünkü menüm hemen etkilemiş olabilir mi

Aman kuzum ya, iyi ki de bakmışsın. Bilmiyorum tartı farklı olduğundan mı ama, korumayı 1 yıl iyi takip etmek lazım.
Takipte kalman ve kontrol etmene sevindim.
Sen şimdi sabit 56 kilo mu gelmek istiyorsun.
Tartıldığın vakitler tartının hep 56'yı göstermesi için mi çabalayacaksın?

Slm kizlar goldenheart goldenheart . Valla ayne uc gun ben cok yedim esim bi tatil var ondada diyetten bahsetme dedi yedirdi. :KK43:

Bugun daha iyi basladim cumartesiye birak eksiyi sabit olsam bari

Yok yok.. boşver iyi etmişsin, tez toparlarız Allahın izniyle. Boll su iç canım. Zaten az yiyorsun o yüzden az ye diyemiycem ;)

Ben şöyle bı karar aldım diyet yapınca aslında güzel yapıyorum ama sonra bı saldırma hali o yüzden menülerim daha doyurucu olacak cok kasmadan ölçülü herşeyden yicem zaten çok aciliyetim yok ayda 1 kilo versem 5 ayda 5 kilo yapar hem artiya cikmaktan iyidir sporla da biraz toparlanır daha iyi görünurum 1 hafta böyle denicem

Haftada -200 gr versen yeter! Doğru yoldasın.. zaman alır ama kalıcı olur. Ammaaa bu sınır çok ince sınır. Yine pür dikkat etmezsen, hareket etmezsen, unlu yağlı şekerli ve geç saatte az da olsa yersen -200 bile olamazsın.
Sakın kızma Meleğimmm..
Ben de senin gibi düşünüyorum, çok az yersem gözüm iyice aç kalacak. Ama akşamları yemeyi kesmek şart! 7'de haydi 7,5 da çok sağlıklı ve az yemek şart.

Haftada -200 gr versen yeter! Doğru yoldasın.. zaman alır ama kalıcı olur. Ammaaa bu sınır çok ince sınır. Yine pür dikkat etmezsen, hareket etmezsen, unlu yağlı şekerli ve geç saatte az da olsa yersen -200 bile olamazsın.
Sakın kızma Meleğimmm..
Ben de senin gibi düşünüyorum, çok az yersem gözüm iyice aç kalacak. Ama akşamları yemeyi kesmek şart! 7'de haydi 7,5 da çok sağlıklı ve az yemek şart.
Yok asla gayet iyi anladım zaten akşam 6 7 son olmalı ben abur cubur çok yesem de aslında gece yemelerim diyetten önce de yoktu öğle sonu çayı en büyük problemim tabi ki TİKA basa yemicem sadece ben yapınca çok skl yapıyorum iki üç gün sonra olmadık şeyler yiyorum bunun önüne geçmek sağlıklı beslenmeyi gerçekten hayat tarzı haline getirmek 1 hafta yazayım menumu siz de bı görün tartiyi da bı görelim ona göre yorumlarız

Aman kuzum ya, iyi ki de bakmışsın. Bilmiyorum tartı farklı olduğundan mı ama, korumayı 1 yıl iyi takip etmek lazım.
Takipte kalman ve kontrol etmene sevindim.
Sen şimdi sabit 56 kilo mu gelmek istiyorsun.
Tartıldığın vakitler tartının hep 56'yı göstermesi için mi çabalayacaksın?
Yooo aslında 56 58 arasında kalmak istiyorum. Biraz iner biraz çıkar bunlar normal. Bir de yarın bakayım ya

Yooo aslında 56 58 arasında kalmak istiyorum. Biraz iner biraz çıkar bunlar normal. Bir de yarın bakayım ya
Kesinlikle tartı farkıdır emin ol kendi tartimi bile süpürür ken kaldirsam farklı tartiyor kızını bı kaç kez çıkarıyorum sabit çünkü kilosu öyle düzenlediğini anlıyorum sen artık evde tartilacagn için yarın bak artık o kilo yu baz al takibini ona göre yaparsın

Benim başlangıç ve menüm!

Sabah bir çay kş. çörekotu iki büyük bardak limonlu su
9,30 1 domates + 1 salatalık + 2 kk tulum peyniri + 10 minik yeşil zeytin + 1 dlm tb ekmeği

10.00 yeşil çay

11.00 t.kahvesi

12.00 soda

13.00 Öğlen bol salata + et döner + yoğurt + 1 ymk kş. pilav

15.00 tkahvesi + 1 hurma

16.45 yoğurt

Akşam kesin 1 muz + 5-6 çiğ badem
Yeşil Çay
Sinemaya gideceğiz ve ben yanıma bunları aldım! Çook mutluyum!

9,30 1 domates + 1 salatalık + 2 kk tulum peyniri + 10 minik yeşil zeytin + 1 dlm tb ekmeği

10.00 yeşil çay

11.00 t.kahvesi

12.00 soda

15.00 tkahvesi + 1 hurma

16.45 yoğurt

Yeşil Çay
Cok iyii canim su yazmamisin

Lutfen sinemada dikkat kacamak yok tartiya az kaldi dikkkkkkkkattt

10.00 yeşil çay

11.00 t.kahvesi

12.00 soda

15.00 tkahvesi + 1 hurma

16.45 yoğurt

Yeşil Çay
10 numara:KK9: senin menunden sonra ben utandım yazmaya

Kahvaltı kepekli yağsız tost yeşillik salatalık domates

Öğle 2 baget has. 1 ayran lahana salatası

16.00 2 çorba kaşığı puding 3 galeta (parmak büyüklüğünde bin den aldım )

18 de yarım kase kuru fasulye yicem
Baya tokum aslında ama gece çok acıkıyorum sonra

3 mil leslie 300 ip atladim 2 lt su bitti

Ayrıca toplam 1000 kalori almışım gay secter indirdim

Back