- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
her bahar ve yaz aylarında başlar benim maceram..
elimde bir şişe su düşerim yollara...
bu sene bugün başladım, geçen senelere göre geç kalmış bir zayıflama macerası..
bu yüzden çabucak vermem gereken 14 kilom var. yediklerimi 1/3e indirerek, hayatıma spor katarak ki bunu çok sıkı bir şekilde yapacağım.,14 iloyu en kısa zamanda vermem lazım... özellikle tatile çıkmadan önce memleketlere gitmeden...
bugün kendime gülerek, kendimle dalga geçerek düştüm yola, şapka vardı kafamda güneş geçmesin diye. bir gören,tanıyan olmasın diye kafamı eğerek siteden dışarı çıktım... yürüyüş yoluna doğru...
daha geçen sene 23 kilo vermiştim. dyetisyene ve spor salonuna çok para döktüm...
yazdan beri 84 kilo oluvermişim.
artık üzülmüyorum. ben bu diyet maceralarım sayesinde kendimi tanıdım. beni zayıflatmayan diyet yok ama zayıflayınca kilomu korumamı sağlayacak hiçbir öğreti, kanun, kural, diyet,diyetisyen,ilaç.... YOK!
ben de bu inançla kilo alıp alıp vermeye mahkum ederek kendimi, yeniden düştüm yollara...
yine alışılmış, tombul, kırmızı-mor karışımı suratımla eve döndüm...
elimde bir şişe su düşerim yollara...
bu sene bugün başladım, geçen senelere göre geç kalmış bir zayıflama macerası..
bu yüzden çabucak vermem gereken 14 kilom var. yediklerimi 1/3e indirerek, hayatıma spor katarak ki bunu çok sıkı bir şekilde yapacağım.,14 iloyu en kısa zamanda vermem lazım... özellikle tatile çıkmadan önce memleketlere gitmeden...
bugün kendime gülerek, kendimle dalga geçerek düştüm yola, şapka vardı kafamda güneş geçmesin diye. bir gören,tanıyan olmasın diye kafamı eğerek siteden dışarı çıktım... yürüyüş yoluna doğru...
daha geçen sene 23 kilo vermiştim. dyetisyene ve spor salonuna çok para döktüm...
yazdan beri 84 kilo oluvermişim.

ben de bu inançla kilo alıp alıp vermeye mahkum ederek kendimi, yeniden düştüm yollara...
yine alışılmış, tombul, kırmızı-mor karışımı suratımla eve döndüm...