Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morlale8 niyetine okudum,Allah gönlünden geçenleri kabul etsin insallah.
Yaaaa canımm şuan gördüm sen hamilesiin Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim yaa tebrik ederim z
Cok şükür cnm rabbim nasip etti, İnş bu kez saglikla kavuşmayı nasip eder, dua et cnm benim icin..Yaaaa canımm şuan gördüm sen hamilesiin Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim yaa tebrik ederim z
Etmem miii dualarım sen ve bebeğinle canım.. İnan zaten burada senin gibi arkadaşlarım var bir kaç tane daha hepinize zaten dua ediyorum.. Ama gerçekten çok sevindim.. Bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallahCok şükür cnm rabbim nasip etti, İnş bu kez saglikla kavuşmayı nasip eder, dua et cnm benim icin..
Sağol cnm Allah razı olsun ins bu kez cok güzel olurEtmem miii dualarım sen ve bebeğinle canım.. İnan zaten burada senin gibi arkadaşlarım var bir kaç tane daha hepinize zaten dua ediyorum.. Ama gerçekten çok sevindim.. Bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah