- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.556
Teşekkür ederim kuzum.Ama Cumadan itibaren Allah nasip ederse Türkiye ‘ye geliyorum.Orda çok müsait olamam hastane işlerim olacak.Bir sonraki sefere inşAllah katılırıım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum.Ama Cumadan itibaren Allah nasip ederse Türkiye ‘ye geliyorum.Orda çok müsait olamam hastane işlerim olacak.Bir sonraki sefere inşAllah katılırıım.
İnşallah canım önemli birşey yoktur inşallahTeşekkür ederim kuzum.Ama Cumadan itibaren Allah nasip ederse Türkiye ‘ye geliyorum.Orda çok müsait olamam hastane işlerim olacak.Bir sonraki sefere inşAllah katılırıım.
Canım yurt dışında yaşadığımdan burda doktora gitmek sıkıntı bir genel tarama ve bebek için gidelim dedik inşAllah hayırlı haberler alırızİnşallah canım önemli birşey yoktur inşallah
Canım ben katilirim fakat günlük okuyamadım mi stres olurum.o yüzden bı dua grubunda olayın simdilik
Kişi başı 100 defa okuyacaz canımSayı yüksek olmazsa ben katılırım
TM kuzumBaciskom bi daha ki sefere inşallah katılırım diğer gruplarda var zorlanırım yine liste oluşturulsun katılım fazla olup sayı az olursa eklersin benide canım ❣
Önemli değil kuzumCanım ben katilirim fakat günlük okuyamadım mi stres olurum.o yüzden bı dua grubunda olayın simdilik
Ben de katılırımŞu aralar hepimiz de bi sıkıntı stres gelin birlikte şu salavat zikredelim kişi sayımız 10 olunca başlarız kişi başı 100 günlük bi kişiye toplam 1000 adet okuyacaz okuyacağımiz salâvat La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.)
Ekliyorum canımBen de katılırım
Senide aldım kapandıliste kapandı mı
Evet canım yarın akşam 9 kadar okumuş olacağız