- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Canım inşallah benim yüzümden eksik olmadı. Evet ben sadece buna katilamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah benim yüzümden eksik olmadı. Evet ben sadece buna katilamadim
Canım Oncelıkle Allah yardımcın olsun..Canım inşallah benim yüzümden eksik olmadı. Evet ben sadece buna katilamadim
Arkadaşlar yardım ediyor Allah razı olsun onlardan canım. Allahımda senin sıkıntılarını dindirsinCanım inşallah benim yüzümden eksik olmadı. Evet ben sadece buna katilamadim
Amin Allah razı olsun kardeşim.Arkadaşlar yardım ediyor Allah razı olsun onlardan canım. Allahımda senin sıkıntılarını dindirsin
4 aldım kalan 10KALAN SON 14 ESMAUL HUSNA
Özüre gerek yok canm biz burda birbirimizin yardımına dualarına ortak olmak için burdayız. Tamamladıkta zaten sıkıntı yokHerkesten çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Çok özel bir sebebten dolayı katılamadım.
5 tane aldım kalan 5SALAVAT GRUBU TAMAM
ESMA GRUBU NE DURUMDA??
SON 10 KALMIS HADI KIZLAR 10 TANE ESMAUL HUSNA YA BIR EL ATIN BURADA TAMAMLANSIN
Rabbim yardımcın olsun canım helali hoş olsun kendi adımaHerkesten çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Çok özel bir sebebten dolayı katılamadım.
5 i de aldım BİTTİ5 tane aldım kalan 5
Allah sendende razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah melankolimm arkadaşımıza da bu mübarek günde duanıza yer verirseniz çok makbul olur
TabıkıAllah sendende razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah melankolimm arkadaşımıza da bu mübarek günde duanıza yer verirseniz çok makbul olur
Yok cnım gruplar tamam ALLAH razı olsun