Şimdi 200 tane okuyayım dimi?? Dün benim okumadığım sayı hala tamamlanmamış duruyor dimi?? 100 bal perisi arkadaşımız için 100 de burcusami arkadaşımız için okuyacağım??TM kuzum sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi 200 tane okuyayım dimi?? Dün benim okumadığım sayı hala tamamlanmamış duruyor dimi?? 100 bal perisi arkadaşımız için 100 de burcusami arkadaşımız için okuyacağım??TM kuzum sıkıntı yok
Ben okuyamadım kızım biraz rahatsızlandı bugün 200 tane okurum bal perisi ve burcusami arkadaşımız için olur mu..??
Daha olmaz dikkat ederim.. İlk günden böyle oldu lütfen kusura bakmayın arkadaşlar oyunbozan gibi oldum ama gerçekten aklımdan tamamen çıktı
Evet canım öyle yapŞimdi 200 tane okuyayım dimi?? Dün benim okumadığım sayı hala tamamlanmamış duruyor dimi?? 100 bal perisi arkadaşımız için 100 de burcusami arkadaşımız için okuyacağım??
Atrşlendi.. Hastaneye gittik fitil falan koydular.. İlk kez yaşıyoruz biraz panik olduk ama çok şükür iyi şimdi..sadece biraz halsiz gibi.. Ama normalmiş yani biz ilk kez anne baba olduk ister istemez panikledik ama bebekler böyleymişçok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah
Çok büyük geçmiş olsun canım 2. De olsa ilk defa olmuş gibi yaşıyorsun ben dedim ilk kızımda deneyimledim 2. De yapmam dedim ve en panik bendimAtrşlendi.. Hastaneye gittik fitil falan koydular.. İlk kez yaşıyoruz biraz panik olduk ama çok şükür iyi şimdi..sadece biraz halsiz gibi.. Ama normalmiş yani biz ilk kez anne baba olduk ister istemez panikledik ama bebekler böyleymiş
Allah daha büyük dert vermesin inşallah.. Hepimiz sağlıkla büyütelim
Evet yaa söz konusu evlat olunca eminim 3.de olsa aynı paniği yaşarız.. Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın..Çok büyük geçmiş olsun canım 2. De olsa ilk defa olmuş gibi yaşıyorsun ben dedim ilk kızımda deneyimledim 2. De yapmam dedim ve en panik bendim
Amin canım en büyük dert bu olsun
Evet yaa söz konusu evlat olunca eminim 3.de olsa aynı paniği yaşarız.. Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın..
Bundan öncesinde 2 bebek kaybettim çok yıprandım biraz da normalden fazla pimpirik yapıyorum. Hep bi kaybetme korkusu var içimde.. Ama yavaş yavaş alışıyoruz işte
Sizinde evlatlarınızı Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah
Dilinize sağlık kızlar Rabbim sizlerinde dualarınızı kabul etsin inşallah bende kendim için okudum
Canım okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın