Cookiie NİYETİNE kişi başı 100 okuduğumuz salavat ( la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.)
Cookiie
M MaviMabellee
burcusami
M Morlale8
B Black93
mavikelebek34
Cuel
sepulik
Merayyy
Diloss1
Aktif Lora
Bildirim saati her akşam saat 21.00
Cookiie NİYETİNE kişi başı 100 okuduğumuz salavat ( la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.)
Cookiie
M MaviMabellee
burcusami
M Morlale8
B Black93
mavikelebek34
Cuel
sepulik
Merayyy
Diloss1
Aktif Lora
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Ben de okudum Allah duanızı kabul eylesin inşallah
TM canım sıkıntı yok. Akşam çıkarırım seni üzülmeAy kizlar ben okuyamayacagim sanirim kusura bakmayin okurum sandim ama yogunluk cok fazla oluyo vakit bulamiyorum kusura bakmayin lutfen
Cookiie
M MaviMabellee
burcusami
M Morlale8
B Black93
mavikelebek34
Cuel
sepulik
Merayyy
Diloss1
Aktif Lora
Okudum Rabbim kabul etsin ins..Cookiie NİYETİNE kişi başı 100 okuduğumuz salavat ( la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.)
Cookiie
M MaviMabellee
burcusami
M Morlale8
B Black93
mavikelebek34
Cuel
sepulik
Merayyy
Diloss1
Aktif Lora
canim okudum gündüz ama giremedim buraya. ❤
Ben okuyamadım
TM kuzum sıkıntı yokBen okuyamadımkızım biraz rahatsızlandı bugün 200 tane okurum bal perisi ve burcusami arkadaşımız için olur mu..??
Daha olmaz dikkat ederim.. İlk günden böyle oldu lütfen kusura bakmayın arkadaşlar oyunbozan gibi oldum ama gerçekten aklımdan tamamen çıktı
Canım liste kapandı tekrar başlarsak ekliyeyim olurmuBende katılırım