- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 28
- Konu Sahibi Myperogatve
Kizlar günaydın. Hafta sonunu kayinvalidemler de geçirdik. Oraya gittiğimizde kahvaltıda sürekli kayınvalideme çayı yanıma koy anne ben dolduruyum dememe rağmen israrla benim yanımda kalsın ben koyarım diyen bir insan. Herneyse dün kahvaltı yaparken kayınpederim kayinvalidemin çayını koyuyordu. Bende çay bana hem uzak hemde kayinpederimin elinde diye hemen bitirip (dibinde kalmıştı zaten ) babacim sana zahmet bana da koyar mısın dedim. Kayınvalidem dönüp bana kendin doysana kayınpedere çay mi doldurtturulur. Benim kayinpederime ben asla koydurtmadim yok işte benim kayinpederim kalkın kendi cayinizida kendiniz koyun der dedi gıcık bir sekilde. Ve o sabah ki çayı ben demlemistim. Biliyordu da o çayı benim yaptığımı üstüne döndü birde bu çayı kim demledi olan çayı dökmüş içine dedi. Bende ben yaptım anne ayrıca her zaman sen ne kadar atiyorsan bende o kadar attım dedim. Ama zoruma gitti masada eşimin yanında bana o kadar laf söylemesi ayrıca 1 bardak çaydan ne zarar gelir ki? İlk defa istedim. Kayinvalidemin benle alıp veremediği var sürekli bana laf sokup duruyor. Bebeğime patik öruyorum. İnsan bı hevesimi kırmaz güzel olmuş filan der. Gelmiş işte hiç güzel yapamamissin çok sıkı olmuş. Yok işte bu örgü kısımları çok kötü duruyor becerememissin filan dedi. İnanın sinirimden o kadar patigin hepsini söktüm. Sorun bende mı ben mi çok kötü niyetli düşünüyorum. Kayınvalidem mi kötü davranıyor anlamadım. Bir keresinde görümcem evleniyor diye ağlıyordu herkesin içinde eşimde üzülme anne tek değilsin Şeyma var ya işte dedi. O da dönüp Şeyma benim kızım mi O benim gelinim o turgayin kızı demesin mi.. nebileyim zoruma gidiyor....