Sıkıldıma artık hep ayni şeyler

Misafirlik olaylari benim icin de bitmistir birtanemm de ve bundan sonra anasina danasina asla gitme sen de. Bosan diyemem ama bu adamdan cocuk yapmani da onermem

ah minnie
düzelmeyecek bu adam..

Siz de gitmeyin bakalım ne olacak ? Kesinlikle çocugu da erteleyin zaten.

Her şey karşılıklı 3-5 de sen problem çıkart annesinin planına gitme gelme olayına anlasın. Ayrıca istemezse gelmez annene ama sen gidince de burnundan getiremez. Onunki anaysa seninki de tahta değil ya.

Siz de gidip gelmeyi kesin. Herkes kendi ailesi ile gorussun. Madem oyle. :/

Sende aynını yap.
zaten gitmem bu tavrı devam ederse herşeye alınıyor.ne desem suçluyum ne yapsam hatalıyım.kendimi ifade edemediğimi hissediyorum artık

bu annen doldurursa düşüncesinde olan erkekleri anlamıyorum. kusura bakmasınlarda demekki kendi anaları dolduruyo ki bizim annelerimizi de öyle sanıyolar.. bende neler yaşadım iyi anlıyorum ahh ahh
bende aynı senin gibi düşünüyorum.bana talimatla hareket ediyosun diyor halbuki kendisi annesinin kukulası gibi davranır

Kendimi gördüm sanki hatta yeni konu bile açtım kısa süre önce. Benim eşimde böyledir. Kendi annelerine gidileceği zaman sabahtan kahvaltıya gider akşam yemeğini yer çayını içer öyle geliriz eve. Ama benim annemlere gittiğimiz zaman ki eşimin geldiği sayılıdır oflaya puflaya oturur. Kendi annesi bir tane. Onun ailesi kıymetli benimkiler değil. Tabi çocuk oldumu daha beter. Benim kızım var yedi aylık. Neymiş annem kucağından indirmiyormuş çocuğu rahat bırakmıyormuş. Kendi annesi farklı gibi. Bana huzur vermiyor. Kendi gelmediği gibi bana giderken elli tane tembih geriyorda geriyor beni. Annesinin haksız olduğu çok konu var. Bir kerede sen haklısın dediğini duymadım. Annesi bana en ağır lafı söylediğinde bile o benim annem bir şey diyememdi tek lafı. Kendim için konuşuyorum bu şekilde evlilik idare etmek gerçekten zor nereye kadar devam eder bilinmez.

anlattıkların benim yaşadıklarıma çok benziyor bunu yaşamayan anlamaz çok basit bi sorun gibi gelir ama öyle olmuyor çok yıpratıyor insanı eşim beni kimliksiz kişiliksiz bi şekilde dediğini yaptırtmak istiyor ha bu arada ailemi de unutmamı

evet küçük şeyler gibi görünse de öyle olmuyor insanı üzüyor değersizleştiriyor benim ailem onaa hep iyi davrandı oğlum diye hitap etti önüne sofralar kurdu kişiliğine ailesine bi saygısızlık yapmadılar ama gördükleri değer bu.oturmaya yemeğe gelip gidiyordu ama son zamanlarda bıraktı yine

ailesiyle çok yakın oturuyoruz babasıyla birlikte çalışıyor onlar birbirlerini sık görüyorlar o yüzden onlarada sık gitmiyoruz ama kaynanam dakka başı bende yani yeterli şekilde görürüşüyolar.bi planları olunca sorgusuz sualsiz uyum sağlarım ama benim ailem bişey dediği zaman bana stres basıyor çünkü eşimin problem yaratacağını biliyorum iftara çağırılıyor muhtaç değilim diyor.ya sabır diyorum artık

ailemin maddi sıkıntıları var onlarla boğuşuyoruz kendi sağlık problemim bi yandan çok bunaldım.eşimde boş boş şeyleri kafayı takıp beni üzüyor

Oğlumun evi deyip,istediği gibi gelebiliyor..
yani senin gitmemekle yaptığın tavrı,o gelerek yapıyor..
Baştaki hata bu,yakın yerde oturmak
ve yönetmesi için eşinin o yüzü,annesine vermiş olması..
Bizde kayınvalidemlerle aynı binadaydık,yapılan tavır değiştirmiyor
mesafe kısa olunca..
Mekanı değilde,eşinin kafayı değişmesi lazım.
Köprüyü o sağlaması gerekiyor..

Ben bi ara ciddi ciddi tavir koydum ama dedigim gibi kayinvalidem geldi dolayisiyla onlara bişey olmadi.yakin oturmamiz esimin isinden dolayi mecburi ama mecbur olmasakda o burda otururdu yine. Eşim kafasinu degistirmez i her türlü fedakarlığı benden bekler önemli olan annesi ve onun mutlulugudur ben artık böyle hissediyorum

Çok basit senin için misafirlik bittiyse benim içinde bitmiştir
O senin ailense bu da benim ailem, sen gitmezsen ben de gitmeyeceğim
Ne olursa olsun sonu de resti çek ve gerçekten yapma da
En kötü senaryo zaten iki şekilde de boşanma

O senin ailene gitmiyorsa sen de gitme. Mecbur degilsin.
Gidecegi bir saat iki saat onun da tafrasini yapan erkeklere gicik oluyorum. Benimki de oyle, neymis bayramda benim aileme gitmeyecekmis, gecmis bitmis olaylarin kinini tutuyor. Ben de sasirdim napacagimi... Eslerini iki arada bir derede birakinca ellerine ne geciyor acaba?

sen de onun ailesine gitme demek çözüm değil ki 1 2 3.de gene kavga çıkaracak adam ille gel dicek kV çıkıp gelecek ya da, bence boşanmalısın tüm konularına göre yazıyorum

Zaten elimden başka bişey gelmiyor anca yaptıklarıyla karşılık veriyorum.veriyorum.yoruyor beni

Ah ahh bi bayramda tek başıma gittim aileme kapidan tek başıma girerken utandim onun yaptığı hareketten dolayi ama elden bişey gelmiyor herkes kendi terbiyesini gösteriyor

sen de onun ailesine gitme demek çözüm değil ki 1 2 3.de gene kavga çıkaracak adam ille gel dicek kV çıkıp gelecek ya da, bence boşanmalısın tüm konularına göre yazıyorum
O benim aileme gitmediği sürece beni kendi ailesine gitmeye zorlayamaz zorlasada sonuç alamaz bunu çok iyi biliyor ama kayinvalidem gelmeye devam ediyor ister istemez benim koydugum tavir boşa gidiyor kayinvalidem de evliliğimi olunsuz yönde çok etkiledi

işte onu demeye çalıştım sen gitme kadın geliyo ister istemez bi kuru çayı önüne koyuyosun senin annen çıkıp çıkıp gelecek mi

işte onu demeye çalıştım sen gitme kadın geliyo ister istemez bi kuru çayı önüne koyuyosun senin annen çıkıp çıkıp gelecek mi
benim annem normalde sık gelmez öyle bi durumda hiç gelmeyecektir zaten aman onun annesi aynen devam ediyor mecbur hizmet ediyorum az önce annesi burdaydi ben niyetliyim yine de kahvesini yaptım saygısızlık eşime mahsus ben yapamıyorum

Sen çok şanslısın biliyormusun çünkü seni ona bağlayan bir şey yok ayrıl bence hemen bir dakika bile durma onun yanında çocuk olursa düzelir felan deme hersey daha kötü olur inan bana.

o zaman ezilip yıpranırsın canım çok Üzgünüm

o zaman ezilip yıpranırsın canım çok Üzgünüm
Yok yok beş sene ümit ettim düzelir değişir diye. alttan aldim olmadı üste çıktım yine olmadi her yolu denedim.ama artik tukendim bundan sonrasi ya ayriliriz yada ben aynen onun kopyasi gibi davranicam ona ve ailesine sabrim tükendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…