Sıkıldıma artık hep ayni şeyler

Sen çok şanslısın biliyormusun çünkü seni ona bağlayan bir şey yok ayrıl bence hemen bir dakika bile durma onun yanında çocuk olursa düzelir felan deme hersey daha kötü olur inan bana.
Şu an tek avantajim o aramizda bi bağ yok bebek işi hep askida kaldı herkes kizip elestiriyor tedavi olmadim diye ama sebebim var

Minnie
Emin ol insanlarin tek bildikleri anlamadan dinlemeden elestirmek. Eger calisiyorsan esinden boşan ve baska bir sehire taşın eĝer imkanının varsa başka bir ülkeye git ortamdan ne kadar uzaklaşırsan o kadar iyi

Minnie
Emin ol insanlarin tek bildikleri anlamadan dinlemeden elestirmek. Eger calisiyorsan esinden boşan ve baska bir sehire taşın eĝer imkanının varsa başka bir ülkeye git ortamdan ne kadar uzaklaşırsan o kadar iyi
Calis
Minnie
keşke uzaklasmam çekip gitmem mümkün olsa şu an calismiyorum ama üniversite mezunuyum ailemde her koşulda arkamda durur.

Calis
keşke uzaklasmam çekip gitmem mümkün olsa şu an calismiyorum ama üniversite mezunuyum ailemde her koşulda arkamda durur.
E ne güzel işte ailende arkanda. emin ol gitmek vereceğin en doğru karar olur .

E ne güzel işte ailende arkanda. emin ol gitmek vereceğin en doğru karar olur .
Çok mücadele ettim ama hep tek tarafli oldu bazi seyler .işin üzücü yani ayrilik olursa konuşmadan bitip gitcek çünkü karsimdaki adam hep kendini haklı gören karsisindakinin fikirlerini onemsemeyen birisi

Ayrılmam diyorsan, bir süre sende aynı onun gibi davran ailesine hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç değer verme, bakalım birde öyle dene.

Ayrılmam diyorsan, bir süre sende aynı onun gibi davran ailesine hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç değer verme, bakalım birde öyle dene.
Aslında ayrilik karari bi kaç aydir hep aklimin bi köşesinde bunu ne eşim ne de ailem bilmiyor belki de kendimi hazırlıyorum yavaştan bazen yaptığı hareketleri onemsemiyorum nasil olsa bitecek minnie diyorum. Ben kendimce bi süreç yaşıyorum şu an o süreçte de ailesini yok sayicam

Sanirim babasiyla ayni iste calismalari da kayinvalidenin boyle davranmasinda etken. Esiniz sanirim her sey benim istedigim gibi olacak inadinda. Sizin de bir birey oldugunuz pek de umurunda degil. Sanki bir kole almis kendine. Karisi eger onun ailesine gelin geldiyse ailesini unutmali, onun ailesi artik benim ailem gorusunde. Kaya kovugundan cikmadiniz siz sonucta. O anne ve babasini atamazsa siz de atamazsiniz. Bunu anlamasi lazim ama sanirim pek de duzelecek kafada degil. Ne diyecegimi bilmiyorum ama evlilik yoruyorsa sizi orda bir anormallik var demektir.

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsanız çözümü güç bişey demekki. Anlattıklarına bakarsam eşim gereksiz çıkış yapıyor.Farkında değilse çözümü zor gibi

Sanirim babasiyla ayni iste calismalari da kayinvalidenin boyle davranmasinda etken. Esiniz sanirim her sey benim istedigim gibi olacak inadinda. Sizin de bir birey oldugunuz pek de umurunda degil. Sanki bir kole almis kendine. Karisi eger onun ailesine gelin geldiyse ailesini unutmali, onun ailesi artik benim ailem gorusunde. Kaya kovugundan cikmadiniz siz sonucta. O anne ve babasini atamazsa siz de atamazsiniz. Bunu anlamasi lazim ama sanirim pek de duzelecek kafada degil. Ne diyecegimi bilmiyorum ama evlilik yoruyorsa sizi orda bir anormallik var demektir.
evet eşim tam da anlattiginiz kafada benimde bunlara boyun eymemi istiyor onlarin hayati içinde yaşayalim ben kirk yilda bir aileme gideyim gitsem bile ona dokunmayim istiyor aslina bakarsaniz son bi kaç aydir gelmesini bende istemedim onun da dediği gibi yarim ağız söyledim hep isteksiz oldugunn farkindaydim kendim gidip geleyim istedim. Çünkü anneler Gününde de anneannesinin hastaligini bahane ederek bütün günü orda geçireceğini söyledi anneannesi hemen karsimizda oturuyor önce ona ugrayalim sonra da anneme gideriz dedim ben hastalari bırakıp saglamlarla ugrasamam dedi ben anneme kendim gittim.sonra akşam geldi ama çok kırıldım ondan sonrada çağırmayı biraktim.
Söylediğiniz gibi bu evlilik beni yoruyorsa ters giden bişeyler var demektir aslında duzelmeyecek şeyler değil ama eşim mükemmel oldugunu düşünüyor beni dinlemiyor

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsanız çözümü güç bişey demekki. Anlattıklarına bakarsam eşim gereksiz çıkış yapıyor.Farkında değilse çözümü zor gibi
Karşımda eşim gibi bi insan olduğu için çözüm yok ona göre bişey de yok zaten olan bana oluyor bi şekilde ufak şeyleri takinti yapıyor herseyin altinda bi kötülük ariyor benim tam tersim yani.kendimi dolandirilmis gibi hissediyorum evlenmeden önce hiç böyle değildi çünkü

bak canım hu adama şans vere vere kendi ömrümden çalışıyorsun ya yarın yaşın geçipte çocuğun olmazsa, ha bilemem tabi çocuk hayatının neresinde, ben mesela illa ki çocuğum olsun diyen anaç biriydim şükür oldu, senin içinde önemli ise eşinle benden günah gitmiş olsun babında bir konuşma yap anlarsa ne ala anlamazsa artık bir yol çiz

evet eşim tam da anlattiginiz kafada benimde bunlara boyun eymemi istiyor onlarin hayati içinde yaşayalim ben kirk yilda bir aileme gideyim gitsem bile ona dokunmayim istiyor aslina bakarsaniz son bi kaç aydir gelmesini bende istemedim onun da dediği gibi yarim ağız söyledim hep isteksiz oldugunn farkindaydim kendim gidip geleyim istedim. Çünkü anneler Gününde de anneannesinin hastaligini bahane ederek bütün günü orda geçireceğini söyledi anneannesi hemen karsimizda oturuyor önce ona ugrayalim sonra da anneme gideriz dedim ben hastalari bırakıp saglamlarla ugrasamam dedi ben anneme kendim gittim.sonra akşam geldi ama çok kırıldım ondan sonrada çağırmayı biraktim.
Söylediğiniz gibi bu evlilik beni yoruyorsa ters giden bişeyler var demektir aslında duzelmeyecek şeyler değil ama eşim mükemmel oldugunu düşünüyor beni dinlemiyor
Esiniz mukemmel oldugunu dusunur tabi. Cunku hersey onun istedigi gibi. Siz birlikte bir hayati paylasmak yerine onun hayatini yasiyorsunuz. Onun kurallariyla. Kurallara uymadiginizda da bir sekilde cezalandiriliyorsunuz. Bir nevi psikolojik siddet. Ailenize gitmemesi gibi.
Soyleyecek bir sey bulamiyorum. Evlilik fedakarliktir, guc savasi degil. Neyi ispatlamaya calisiyir ki. Ya da kime neyi ispatlamaya calisiyor? Guc savasi onu da yorar sizi de yorar ve bir sure sonra ikinizi de yipratir. Kararlar ortak alinmali. Iki aileye de mesafe esit olmali. Ve en onemlisi artik ikinizin de ailesi sizsiniz. Tamam kimse annesini babasini atamaz ama artik oncelikli olan birbiriniz olmali. Esiniz bunu anlamadigi surece bu evlilik zedelenir.

Size tavsiyem bir ise girin. Hem kafanizi dagitirsiniz hem de annesi zirt pirt gelemez. Sizin de sosyal cevreniz buyur kafanizi dagitirsiniz. Bu kafadaki esinizin degisecegini sanmiyorum ben. Insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Herseyin en kotusune hazirlik yapmak lazim. Ise girin bence. Asla yuvanin yikilmasini istemem ama aranizdaki sorunlari cozmeden de cocuk yapmayin sakin. Kusura bakma eger seni uzduysem ama lutfen bir ise gir. Bunu kendin icin yap.

sizi hatırladım,
uzun zaman önce yine buna benzer bir konunuza cevap yazmıştım.
o kadar zaman geçmiş, siz hala aynı sorunlarla boğuşuyorsunuz
demek ki zamanla hiç birşey değişmiyormuş
ya bu adamı böyle kabullenip kendinizden vazgeçeceksiniz
ya da boşanıp hayatınızdaki bu problem makinesinden kökten kurtulacaksınız
ama düzeleceği zamanı beklemeyin artık.

erkekler evlenince çok değişiyor.. özelliklede çocuk olunca... ve senin çocuğun daha olmamışş .. yol yakın .. eski konularını okumadım fakat ayrılda diyemem.. restini çek artık.. kendi ailesi ailede seninkiler neymişş acaba.. şu erkeklerin evlendikten sonra eşlerini kendi ailesinin ferdi gibi davrandırmalarını istemelerine sinir oluyorum.. kısasa kısas kardeşim

Esiniz mukemmel oldugunu dusunur tabi. Cunku hersey onun istedigi gibi. Siz birlikte bir hayati paylasmak yerine onun hayatini yasiyorsunuz. Onun kurallariyla. Kurallara uymadiginizda da bir sekilde cezalandiriliyorsunuz. Bir nevi psikolojik siddet. Ailenize gitmemesi gibi.
Soyleyecek bir sey bulamiyorum. Evlilik fedakarliktir, guc savasi degil. Neyi ispatlamaya calisiyir ki. Ya da kime neyi ispatlamaya calisiyor? Guc savasi onu da yorar sizi de yorar ve bir sure sonra ikinizi de yipratir. Kararlar ortak alinmali. Iki aileye de mesafe esit olmali. Ve en onemlisi artik ikinizin de ailesi sizsiniz. Tamam kimse annesini babasini atamaz ama artik oncelikli olan birbiriniz olmali. Esiniz bunu anlamadigi surece bu evlilik zedelenir.
yazdıklarınız kelimesi kelimesine doğru. Yaşadığım şeyin adi da psikolojik şiddet. Eşim hic bi zaman empati yapamiyor hep kendi hep kendi ailesi ben hep eşit durmaya çalışıyorum ama nereye kadar bende aileme saygı ilgi bekliyorum. Ayrıca aile olma kavramini bilmiyor benimle aile okdugunun farkinda değil belki çocuğumuz olmadigindan belkide annesinin sürekli aramizda olmasından sebebini bilmiyorum. Eşimin bunlari anlaması için beni dinlemesi önce beni anlamasi gerekiyor ama konuşamiyoruz adam tartışma başlatıyor yada sen böyle yapiyorsun şöyle böyle yapiyorsun dedigim zaman misilleme yapmaya başlıyor

bak canım hu adama şans vere vere kendi ömrümden çalışıyorsun ya yarın yaşın geçipte çocuğun olmazsa, ha bilemem tabi çocuk hayatının neresinde, ben mesela illa ki çocuğum olsun diyen anaç biriydim şükür oldu, senin içinde önemli ise eşinle benden günah gitmiş olsun babında bir konuşma yap anlarsa ne ala anlamazsa artık bir yol çiz
haklısın kendi hayatimdan çalmış oluyorum. Çocuk mevzusu benim için önemli ama hep erteledim evliligim biterse de bu konu benim için kapanmış olur çünkü bi daha evlenmem zaten sağlık durumum bozuk

Size tavsiyem bir ise girin. Hem kafanizi dagitirsiniz hem de annesi zirt pirt gelemez. Sizin de sosyal cevreniz buyur kafanizi dagitirsiniz. Bu kafadaki esinizin degisecegini sanmiyorum ben. Insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Herseyin en kotusune hazirlik yapmak lazim. Ise girin bence. Asla yuvanin yikilmasini istemem ama aranizdaki sorunlari cozmeden de cocuk yapmayin sakin. Kusura bakma eger seni uzduysem ama lutfen bir ise gir. Bunu kendin icin yap.
Ne kusuru önerilerin hepsi önemli benim için ayrica yazdiklariniz içimden geçenler. İşe girmeyi bende istiyorum hem ayaklarımin üstünde durmak hemde annesinden kurtulmak için hem ayrilirsam kafami dağıtacak tutunacak biseyim olur

sizi hatırladım,
uzun zaman önce yine buna benzer bir konunuza cevap yazmıştım.
o kadar zaman geçmiş, siz hala aynı sorunlarla boğuşuyorsunuz
demek ki zamanla hiç birşey değişmiyormuş
ya bu adamı böyle kabullenip kendinizden vazgeçeceksiniz
ya da boşanıp hayatınızdaki bu problem makinesinden kökten kurtulacaksınız
ama düzeleceği zamanı beklemeyin artık.
Evet değişen bişey yok bi süre düzelir gibi oluyor sonra aynen devam adam benim bi hayatim oldugunu kabul etmiyor

X