Eski konularını biliyorum bu adam senin annene kafayı fena halde takmış.Arkadaşlar 5 yillik evliyim eşimle uzun süre çıktıktan sonra evlendik.evlendigimizden bu yana eşimin huyu yüzünden hep sorunlar yaşadım mücadele ettim burada konularım var hep danistim sizlere duzeldigi zamanlar olsada benzeri şeyler hep tekrar etti.ilk zamanlarda aileme belli etmedim ama bi yerden sonra gücüm bitti.
Annesine çok düşkün annesi ne derse doğru. Kendini beğenmiş ve çok yüksek egoya sahip. Kendi ailesiyle kaynasalim butunleselim annesinin planlarini uygulayalim istiyor ama benim ailemi hep dışlama çabasında. Pazartesi gunu annem yigenimi bulundugunuz şehire getirdi ablam şehir dışında çocuk bi süre annemde kalacak bende çok özledim bir gün annemlerde kalmak istedim bisey demedi sabah kapidan çıkarken ben napiyim geliyim mi aksama dedi bende istersen gel dedim(kalicagimi konustugumuz için) uzun zamandir annemlere gelmiyordu ben kendim gittim geldim o yüzden üstelemedim.
Buna alınmış whats upta yazistik bana soylemedigini birakmadi sen herseyi telefonda planliyosun annen talimat veriyor gidiyosun sürekli plan yapiyosun gelme gitme misafirlik olaylari benim için bitmiştir dedi (bu arada plan falan yapmadim 12 gündür annem olmadigi için gorusememistim)eşimin hep bu tarz takintilari var bitmedi bitmeyecekte kendi ailesi özellikle annesi bi yere gidelim bişey yapalim dediği zaman hemen yapiyoruz ben uyum sagliyorum ama benim ailem yemeğe cagirinca problem oluyor.anneler gununde de burnumdan getirdi gücüm kalmadı arkadaşlar şimdi annemler anneannemler iftara cagiricak gitmeyecek ben stres oluyorum ne yapiyim nasıl davraniyim. Beş yilda tükendim tüp bebek tedavimi hep erteledim huyu böyle ayrilmaya kalkınca düzeliyor sonra aynı şeyleri yapiyor.ben artik ciddi ciddi ayrilmayi planliyorum ona söylemedim ama durum bu yardım edin bana
ayrılmaya kalkınca düzelip sonra eski haline dönüyorsa burda huylu huyundan vazgeçmez can çıkmadıkça huy çıkmaz atasözlerimiz devreye giriyor..ya böyle kabulleneceksiniz ya da bitireceksiniz bence ortası yok..Arkadaşlar 5 yillik evliyim eşimle uzun süre çıktıktan sonra evlendik.evlendigimizden bu yana eşimin huyu yüzünden hep sorunlar yaşadım mücadele ettim burada konularım var hep danistim sizlere duzeldigi zamanlar olsada benzeri şeyler hep tekrar etti.ilk zamanlarda aileme belli etmedim ama bi yerden sonra gücüm bitti.
Annesine çok düşkün annesi ne derse doğru. Kendini beğenmiş ve çok yüksek egoya sahip. Kendi ailesiyle kaynasalim butunleselim annesinin planlarini uygulayalim istiyor ama benim ailemi hep dışlama çabasında. Pazartesi gunu annem yigenimi bulundugunuz şehire getirdi ablam şehir dışında çocuk bi süre annemde kalacak bende çok özledim bir gün annemlerde kalmak istedim bisey demedi sabah kapidan çıkarken ben napiyim geliyim mi aksama dedi bende istersen gel dedim(kalicagimi konustugumuz için) uzun zamandir annemlere gelmiyordu ben kendim gittim geldim o yüzden üstelemedim.
Buna alınmış whats upta yazistik bana soylemedigini birakmadi sen herseyi telefonda planliyosun annen talimat veriyor gidiyosun sürekli plan yapiyosun gelme gitme misafirlik olaylari benim için bitmiştir dedi (bu arada plan falan yapmadim 12 gündür annem olmadigi için gorusememistim)eşimin hep bu tarz takintilari var bitmedi bitmeyecekte kendi ailesi özellikle annesi bi yere gidelim bişey yapalim dediği zaman hemen yapiyoruz ben uyum sagliyorum ama benim ailem yemeğe cagirinca problem oluyor.anneler gununde de burnumdan getirdi gücüm kalmadı arkadaşlar şimdi annemler anneannemler iftara cagiricak gitmeyecek ben stres oluyorum ne yapiyim nasıl davraniyim. Beş yilda tükendim tüp bebek tedavimi hep erteledim huyu böyle ayrilmaya kalkınca düzeliyor sonra aynı şeyleri yapiyor.ben artik ciddi ciddi ayrilmayi planliyorum ona söylemedim ama durum bu yardım edin bana
Her şey karşılıklı 3-5 de sen problem çıkart annesinin planına gitme gelme olayına anlasın. Ayrıca istemezse gelmez annene ama sen gidince de burnundan getiremez. Onunki anaysa seninki de tahta değil ya.Arkadaşlar 5 yillik evliyim eşimle uzun süre çıktıktan sonra evlendik.evlendigimizden bu yana eşimin huyu yüzünden hep sorunlar yaşadım mücadele ettim burada konularım var hep danistim sizlere duzeldigi zamanlar olsada benzeri şeyler hep tekrar etti.ilk zamanlarda aileme belli etmedim ama bi yerden sonra gücüm bitti.
siz kaç kere ayrıma noktasına geldiniz ama hep vazgeçtiniz
5 yılda değişmeyen artık hiç değişmez birde çocuk olunca hep düşünüyorum bunları ben doğum yapsam annem bende kalsa
doğum zamanı lohusalık dönemi derken anneni hiç istemez bu adam eve
bu lohusalik doğum zamanlarini bende hep düşünüyorum. Annemi istemez zorla gelmiş olur annem gelse se dediginiz gibi anneme feci takti kafayisiz kaç kere ayrıma noktasına geldiniz ama hep vazgeçtiniz
5 yılda değişmeyen artık hiç değişmez birde çocuk olunca
doğum zamanı lohusalık dönemi derken anneni hiç istemez bu adam eve
aynen öyle bi yere gidiyorum tek başıma bahane uydurmak zorunda kalıyorum hep idare ediyorum ama gücüm kalmadı artık.zaten kendimi egerlide hissetmiyorum artıkböyle olunca değer vermeyen bi koca görüntüsü çiziyolar.. sana değer verse sevse senin için gelir gider annene. bu erkeklere akıl sır erdirilmiyo. zor kardeş zor. değişmiyosa ve sende kaldıramıyosan mutsuzsan boşanmak tek çare!
bebek konusunu hep erteledim etrafımdakiler bana tedavi olmadıgım için kızıyorlar yaşın geçiyor rahatsızlığın var erteleme diyorlar ama çocuk olursa büsbütün sıkar bu adam benibence sorunlarınızı çözmeden zaten bebek yapmayın, ama evlilikte sorun her zaman oluyo, insanların yapıları, huyları zaten değişmiyo, sen de bu adamı olduğu gibi kabul etmeye çqlış, değişmiyecek çünkü.
bu annen doldurursa düşüncesinde olan erkekleri anlamıyorum. kusura bakmasınlarda demekki kendi anaları dolduruyo ki bizim annelerimizi de öyle sanıyolar.. bende neler yaşadım iyi anlıyorum ahh ahhTek taraflı saygı bekliyor,tüm bencil erkekler gibi.
Sadece onlarda anne var sanıyorlar..
Evet senin yaşantının benzerini yaşadım diyelim...ben 5 senede dayanamadım..anca 1,5sene sürdü evliliğimm.
annesiyle bir program yaptığı zaman,bende uyumluydumya benden iyisi yok.
Ama annem eve gelmeyecek,gelmemesi içinde bir olay olmasına gerek yok.
Kendisi kafası içindeki düşünceleri,annem ya beni dolduruşa getirirseymiş..Sanki bizde akıl yok.Bir anne nasıl isteyebilir evladının mutsuzluğunu.
Annem yemeğe çağırdığında bahaneler..
Kısacası kendi ailesine hürmet bekleyip.
saygın olmadan sayılmayı bekleyen bir koca
sadece insanı yorar..
Bebeği bile sırf o yüzden düşünmedim.İnsan kızının evine bile gelemeyecek torununda.
Beni anlamayan insanlara,birşey anlatmaya çalışarak zaman kaybetmek istemedim..
Herkesmi böyledir bilmiyorum ama.
Eşini arkalanmayan,kendi ailesini saydırmak isteyen tüm ana kuzusu erkekler böyledir..
Annesine düşkün olması kötü bir şey değil ama
Eşiyle annesi arasında denge kuramayanda,adam değil..