sıkıldım artık bu durumdan offf :((

durdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
24
0
merhaba sizi uzun zamandan beri takip etmekteyim sessiz takipciniz yani:) neyse konuma girmek istiyorum müsadenizle sizin düşünceleriniz çok önemli benim için ben evliyim 6 yıllık eşimle biz akrabayız ilk eşimin babası gördü beni bir aile toplantısında iken o zamanlar 21 yaşındaydım neden eşimin babası diyorum çünkü eşimin annesi benim dayımın kızını istiyordu eşimin babası da beni görünce onu unuttu tabbi bu bilgilerde ben evlendikden sonra ortaya cıkdı eşimin ailesi tarafından biraz konuyu ayrıntılı anlatıcam kusura bakmayın kızlar yorumunuzu ve fikirlerini almak için neyse bunlar beni istemekde kararlıydılar bunlar sürekli bize gelmeye başladılar onca zaman gidip gelme yok hiç bir şey yok böyle birşeyde de hemen nasıl yüz göz oldular neyse tabbi eşimin ailesi bize sürekli gelmeye başladılar gel zaman git zaman biz istemedik ayrı ev olacak diye eşimin ailesininde 4 katlı bir binaları var 2 sinde kiracılar var neyse bunlar bizi ikna etmeye çalıştılar telefonlarda falan biz razı gelmedik eşimin babasıda tamam dedi o zaman bizim catı katını yaparız bir daire otururlar birde söz keseriz dedi o sırada da bunlar konuşurlar ısınırlar birbirlerine dedi bizde öle yapıyorduk tabbi eşimin babası son hastalandığı ana kadar o gece bizim eve telefon geldi eşimin ailesi tarafından ki eşimin babası vefat etmiş bizimkilerde gittiler neyse o arada da eşimin annesi ablaları dedilerki bize bizim kimsemizde yok bir annem olacak dairesinde bi 1 yıl kadar gecdi tabbi ama eşim ağzımdan burnumdan getirdi telefon ederdi bakkala gitmeyeceksin dışarı cıkmayacaksın annenle birlikde cıksan bile benim haberim bilgim olacak bundan diye sürekli beni arıyordu yinede bende artık dayanamdım telefonda söyledim senin derdin ne diye falan diye aman nn bana söylemediğini bırakmadı gelme istemiyorum seni kal babanın evinde neler neler benim iki gözüm iki çeşme tabbi ama sonra alttan almalar başladı bu sefer başardı da neyse biz bu arada sağdan soldan laflar da duyuyorduk eşimle ilgili o ailesini hiç takmazmış dinlemezmiş gidermiş bir yerlere 2-3 kaybolurmuş bunu kendi ailemde söledi bana ama tabbi ben inanmadım kulak asmadım işde neyse bizde kabul ettik herşeye rağmen kınaydı nişandı nikahdı felan derken evlendik kaynanama yerleştik bir 3 yıl kadar oturdum ama siz gelin bana sorun otursam laf olurdu yatsam laf olurdu büyük görümcem gelip annesini dolduruşa getirirdi o bir yandan annesi bir yandan konuşurlardı bana ki gelin kısmısı erken kalkar temizlik yapar oturur şuraya biz gelinken böyle değildik felan da filan ve bu arada bi 3 görümcem daha var evliler onlar da gelirlerdi ve yardım etme gibi bir lüksleride yokdu devamlı ben koşuyordum elimden geldiğince onlarda cekilirdi kenara fısfıs konuşurlardı ben yanlarına gidince yüzüme gülerlerdi neyse bu arada bende anneme gittim anlattım anne böyleyken böyle diye ben kendi evimin olmasını istiyorum diye rahat değilim böyle diye dönmedimgeldiler ikna ettiler yine ki kaynanam kiracı cıkarıp bizi oturtcakdı oldu da ama bu seferde eşimin evine karşı sorumsuzlukları başladı bana karşı bir değişmeler hiç bir isteğini de geri çevirmiyordum işegiderken sabah kahvaltısı yapar ütülenmiş kıyafetlerini alıp giyip giderdi işten gelirdi surat 5 karış sorardım ne oldu diye cvp vermez tv başına oda olmadı pc başına ama sürekli yemek içmek bişiler istemesini biliyordu maddi acıdan sıkıntı cekiyoduk sürekli maaşı soruyordum çünkü aldı maaşı anında fıyy oluyordu bana sölemez anlatmaz sorduğumda sanane benim paramdan derdi ne sorsam terslerdi yani yemeye bişiy bulamıyordum annesine cıkıp alıyordu ve annesi de bizim ondan yiyip içmemizi sölerdi ve bu arada 4 yıl içinde de 2 düşük birde ölü doğum 9 aylık kız çocuğu oldu yine istiyorlar biz bakarız biz ederiz çocuk kısmetiyle gelir diye ama aslaaaa diyorum benn bunlar hariçin de canım sıkılır bunalırım evde kendi gezer eder bende desem ki gidelim bir yere felan götürmez bir yürüyüş yapalım derim olmazz yani işde anneme bile gidemiyorum aramızda 3 saatlik bir yol var anneme gitmem için 2 ay felan geciyor neymiş parası yokmuş hiç olmadıki zateen ona göre tabbi bu tıkdı eve beni ancak balkondan camdan dışarı yüzü görebiliyorum ha birde kıskanclığı var hale dayımalar bize geldiler erkek kuzenlerimden bile kıskanır neymiş sen niye güldün orda hemen beni çağırdı ahiret soruları sordu o gün bugündür böle devam ediyor işde bu huyları halle konuştuğum zaman da birşey desem sorsam susda motorun soğsun demezmi bana ne saygı kaldı ne sevgi işdeee ailem her zaman arkamda benim cık gel diyorlar işde ne bilimmm kafam çok karışık kızlar kusura kalmayın ilk kez katıldığım için aranıza ondan uzun oldu böle hadi bekliyorum sizden gelen yorumlarınızı fikirlerinizi

Offf Offf, bu şekilde davranan kaynanaların ve görümcelerin hepsini kaynar kazanda yakmak istiyorum.Ne kadar anlayışsız oluyorlar ya.Bizim büyüklerimiz evlenip ayrılan kızlarına, oğullarına; ''biz sizden birşey istemiyoruz, iyi olun iyi haberleriniz gelsin yeter'' der.Ve gelinlere olabildiğince müdahale edilmez, hor görülmez.Neden kendi kızları gibi göremezler gelinlerini, kendi kardeşleri gibi bakamazlar gelinlerine.O eve bir ''hizmetçi'' geldi muamelesi nedendir?
Canım kusura bakma ama eşin çok görgüsüz biriymiş.O nedir öyle annenlere 2 ayda zor gidiyorsun, kuzennle konuşuyorsun kıskançlık krizi tutuyor, para yok kaynanda yemek yiyorsun, seninle bi yerlere çıkmıyor, saygısı yok.Ee o zaman evliliğin ne anlamı var ki?Bir de üstüne bebek kaybetmişin sana daha fazla ilgi göstermesi gerekirken önemsemiyor.Bence uzunca bir süre çocuk düşünme, şu anda para yok diyen adam çocuk doğduğunda masrafları nasıl karşılıcak.Olacak şu ki kaynananla birlikte oturmayı önerecek yine.Allah kolaylık versin, umarım yazdıklarım; köstek değil, destek oluşturur.

saol canım zaten bu forumda olmassa ben kafayı yemişdim en azından burda kafa dağıtıyorumda rahatlıyorum sizlerin sayasinde evet canım katılıyorum sana eşim birde onu da dedi zaten eşim bir gün dediki bana oturduğumuz daireyi kiraya veririz dedi annemin yanına taşınalım dedi zaten önceki versiyona döneceğiz güya aklı sıra bunu görümcemde dedi bana eşimde ayrıca eşim tansiyon hastası bir sinirlendiği zaman varya etrafa eşyalara vurup kırıp döküp dağıtıyor zaten eşimin annesinin eski eşyalarını bana verdiler o yeni döşedi evine bendekileri de da kırıyor işde eşim böylece

Hazır çocuğunda yokken ailende sana destek veriyorken ayrıl o kocadan.

evet ailemde öle dior cocuğun olursa diolar iyice elin kolun bağlanır diorlar ama işde gel gelelimki 6 yılı biranda nasıl silip atıcam birde el alem ne der düşüncesi beni çok endişelendiriyor açıkçası

bırak elalemı mılletı dusunmekden kendımıze bakamaz oluyoruz bazen be gıt bencede bak ben kolay kolay bosan dıyen bırı değilimdir ama bence git yanı bosan bosuna cekılmez o adam

erkeğin sorumsuzluğu saygısızlığı kadar kötü birşey olamaz.senin eşinde ikiside var artı abartılı kıskançlığı da var.bu adam düzelse 6 yılda kendine çekidüzen verirdi.bundan sonra da değişmez aynı kalır bence.madem ailen sana destek çocuğun yok iyi düşünüp kararını vermelisin

ben yerinde olsam 1 dakika bile durmam,tabi eşini sevmiyorsan.seviyorum diyosan onu bilemem...ama hiç kimse için değmez bana göre.her geçen gün ömürdenmiş değmez bu adam için sen onun için dünyaya gelmedin heralde

Yol hala yakın,çocuk yok,bırak git,belli ki çok da sevmiyorsun, şu halinden daha iyi olursun ailen yanındayken..

Sevgi yok,saygı yok,para yok,çocuk yok sen o evde ne diye daha duruyorsun? Anlamadım artık birşey yapma vakti gelmiş geçiyorda ! Harekete geç ,adamın sürekli seni aşağlaması ,kendine olan güvenini yitirmeni sağlamış

Ohooo böyle düşünürsen eğer bi 6 yıl daha geçer bu sefer 12 yılı nasıl atıcam dersin.
Ben de 13 yıllık kocayı attım, millet 33 yıllığını da atıyo eğer atılması gerekirse.
Ömrünü mü tüketeceksin bu şekilde, mantıklı ol biraz.
Elalem de dönsün kendi ..... baksın, sen ağzınla kuş tutsan o elalemi memnun edemezsin o yüzden o kısmını düşünme bile.

kayınvalideniz size eski eşyalarını veriyor kendine yenisini alıyor siz yeni gelin olduğunuzda zaten almamışlar bu nasıl yüzsüzlük. 6 yıldır hapis hayatı yaşıyorsunuz böyle bir ömür geçer mi sakın çocuk falan yapmayın kızınız olsa onuda göndermez hiç bir yere, bu nasıl bir mantık ya... Kaçıp kurtarın kendinizi daha gençsiniz elalem hiç bir şey demez herkesin çoluğu çocuğu var boşanmak gayet normal bir şey artık... Kendinize eziyet etmeyin bence dönün ailenizin yanına.

Baba evin mi rahat değil onada anlayiş gösteririm

kendinize nasıl bu kadar işkence çektirebiliyorsunuz. sizin yaşadıklarınızı ben yaşasaydım 6 yılımı nasıl boşa atayım diye beklemezdim hemen bitirirdim (hoş 6 yıl da beklemezdim). kusura bakmayın ama kim sizden daha değerli eşiniz mi, kayınvalideniz mi, görümceleriniz mi? siz o evde durdukça onların değişmesini beklemeyin. sadece önünüzdeki yıllara bakıp acaba daha neler yaşatacaklar bana diye düşünün....

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum destekleriniz ve yanımda olduğunuz için yorumlarınızı da değerlendirmeye alıcam ve ayrıca inanın bir özgüven bir güç hissettim kendimde çok güzel bişiy bu :)

6 yılı silip atmak elbet zor ama mutlu günlerin sayılı ise geleceğe dair umudun yoksa,ailede elle tutulur birşey değilse neden vakit kaybediyorsun?

gençliğini hayatını soldurma bence daha fazla.

bence bir işe girin çalışın. ipler iyice gerilirse gidersiniz yavaş yavaş...

canım işe girmeyide düşündüm çok istedim ama onada yanaşmadı ayrıca bunu gecdim benim düğünde takılan 14 bileziğim ve kolyem takı setim yüzüğüme varana kadar yok etti benden habersiz götürdü benim sonradan haberim oldu çünkü kasada saklıydı anahtarı da onda olunca sorduğumda net bir cevap alamazdım kem küm eder dururdu ailem yanıma geliyordu bana haşlık veriyorlardı eşim ona bile göz koyuyordu ailemle ayrıca telefonda görüştüğüm zamanlarda da gelip başıma dikilirdi sonrada konuşma süresine bakardı laf ederdi kendi telefonun dan konuşuyorum ya başka telefon yok çünkü hem aileme götürmüyor hemde telefonda görüştüğüme kızıyordu hangisini anlatayım ki sizce bunlar kolay şeylermi soruyorum....????

kaynananız ve görümceniz çok ayıp etmişler ama onların adları üstünde kaynana ve görümce o yüzden onları salla ... ama eşin bence en büyük ayıbı eşin yapmış sana.. terbiyesizce ve saygısızca davranmış.. hiç bir anne baba evladının ayrılmasını istemez.. ancak senin annen ve baban sana çocuğun yok gell demişler(ki sonuna kadar katılıyorum) demekki gerçekten evliliğin gittikçe çekilmez bir hal alıyor.. hamilelik psikolojisini hele hiç çekemezsin o ev içinde bir an önce ordan kurtulmaya bak..

ailenizin yanınızda olmasına çok ssevindim.yani babanız sizi kapı önüne de koyabilirdi ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.ilk bir iki yıl belki boşanma psikolojisiyle üzüleceksiniz ama sonra bi işe girer kendi ayaklarınızın üzerinde durup rahat bi hayata adım atarsınız.Allah yardımcınız olsun.Böyle zamanlarda insan birilerinin desteğine ihtiyaç duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…