Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu evliliğin olumlu yanlarını bir kağıda yazın.. mutlu olduğunuz zamanları.. bir de olumsuz,sizi mutsuz eden yanlarını.. sonra bir 6 yıl sonrasını düşünün.. evliliğiniz ne durumda olabilir diye..
ya bazen öyle bir duruma geliyorum ki mantıklı bile düşünemiyorum bir kal geliyor bana gecem gündüzüm birbirine karışdı uyku düzenim bozuldu yemeden içmeden kesildim bi sabah kahvaltısıyla duruyorum eşim bir ekmeği bile annesinden istiyor ve her sabah bunları düşünmekdeyim ne hazırlıcam diye annesi yardım ediyor faturaları bile annesi yatırıyor ama nereye kadar annesi şimdi hacca gidecek bir de bu sıkıntı var işin içinde neden annesi giderse ne olur durumumuz ayrılsam şimdi acaba annesinin dönmesinimi beklesem ne biliiim işde bir kararsızlık var acabalarla hep gidip gelmekteyim ruh sağlığım bozuldu resmen sağlıklı düşünemiyorum işde
Annesınden ekmek,yiyecek vs istemesinin sebebi bütün maasini annesine vermesi ve zamaninda altinlarini da yine ona vermesidir. Yani esin ev gecindirmeyi ya bilmiyor ya da gecindirmek istemiyor. Annesinin yardimi ile yapiyor. Söyle bir düsün. Sence sizin ki normal bir evlilik mi daha dogrusu evlilik mi? Hic mi televizyon izlemiyorsun? Annen, babandan da mi görmedin? Normal bir evlilik de esler birbirleri ile herseyi paylasir. Birlikte yer icer. Birlikte zaman gecirirler. Sana hic bir sey anlatmadigini tersledigini söylüyorsun ne malum disarida baska biri ile görüsmedigi? Belki de aldatiliyorsun haberin yok sana hic birsey anlatmiyor ki! susup oturuyorsun. O evden ilk gitmen gereken zaman ilk zamanlardi hani kayinvalidenle oturdugun zamanlar. Ama gitmemissin. E o zaman simdi bir önlem almalisin. Arkanda ailen var o kadar sanslisin ki surdaki konulari bir oku tek tek istersen. Ya ailende arkanda olmasaydi otur deseydi? Ya da bebegin olsaydi bize "bebegim icin katlaniyorum" diye bir yazi yazsaydin?
Yol bence hala yakin.
Ha bu arada kayinvalide hacca gidince ne olacak diye düsünme. Merak etme o senin altinlarindan ve de esinin maasindan bir miktar size ayirir verir.Insafli kadin. Karin tokluguna yasarsiniz.
öff içim şişti valla sizi de tebrik ediyorum 6 sene nasıl dayandınız bravo doğrusu peygamber sabrı varmış.bende arkadaşlar gibi düşünüyorum yol yakınken ve aileniz arkanızdayken boşanın.saygı sevgi olmayan bir evlilik ne kadar yürür ki zaten.tamam siz hep alttan almışsınız ama kendinizi bu kadar da yıpratmayın
evet bunca zaman sustum sessiz kaldım neden fevri çıkış yönleri yüzünden kendisi suçuma suçum demeyen toz kondurmayan hep ben diyen bencilce biri işde sabır taşı çatladı ama artık ( sıra bende ) işden eve gelmesini bekliyorum gelsin bi hepsini tek tek konuşucam bugün..... kaynanaya söyledim bu oğluyla ilgili bana diyo ki onun ne dayağı ne dövmesi var diyo bende dedim ki ya anne ben o zaman yalan mı söylüyorum uyduruyormuyum bunları dedim de bilmem diyor ayyy ondan sonra cıldırdım ya bana durmuş oğlunu övüyo o yüzden yanına bile cıkasım gelmiyor işde derdimi onlarla paylaşamıyorum ki bundan ötürü
canım sıkılır bunalırım evde kendi gezer eder bende desem ki gidelim bir yere felan götürmez bir yürüyüş yapalım derim olmazz yani işde anneme bile gidemiyorum aramızda 3 saatlik bir yol var anneme gitmem için 2 ay felan geciyor neymiş parası yokmuş hiç olmadıki zateen ona göre tabbi bu tıkdı eve beni ancak balkondan camdan dışarı yüzü görebiliyorum
allah allah şuraya bak beyefendi sizi gezmeye götürmüyor yetmezmiş gibi sizin gezmenize de izin vermiyor nasıl şey anlamadım doğrusu.iyi hadi balkona çıkmanıza izin veriyor.böyle erkeklere gıcık oluyorum resmen tamam evlendin de kendine köle almadınya hepimiz insanız yeri geldi mi evde oturulur ama hep evde otur insan kafayı yer valla benim eşimde kıskançtır.evimizin oturma odası yola doğru bakıyor diye arabaların camlarına takılan siyah camdan taktıracaktı.bende oldu olacak demir parmaklıkta taktır da tam olsun dedim.vazgeçti