Sıkılaşmak için ne önerirsiniz ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
40
Merhaba arkadaşlar ,

Ben kilo verince kollarımda sarkmalar oldu ve de selilütlerim var. Evde yapılabilecek egzersiz arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar vs var mı ?

Dumbell alabiliyorsaniz iki tane iyi olur yoksa pilates bantlari oluyor direnc bandi da deniliyor onlarlada kollar icin egzersizler yapabilirsiniz suan icin elinizde hicbirsey yoksa bu hareketle baslayabilirsiniz

Eve halter alacağım faydalı olur mu sabah akşam yapsam ?
Fitness salonuna gitmeyi çok isterim ancak hiç vaktim yok
20 kgluk iki dumble al decathlondan günde 20şer kol hareketi hatta dumble bacak hareketi yap ip de al önden ip atla terle hem yağ yakarsın hem sıkılaşırsın yok ip atlamam diyosan mezdeke aç göbek at çok ciddi yağ yaktırıyor çok ciddiyim yıllarca fitness yapmış biriyim bana güven dans ederek de kardio yapabilirsin yani

Evet onu duymuştum dansta kilo verdiriyor diye o da olabilir aslında ilk etapta sporu bi deneyeyim de

Aletliyi ben de denemistim çok etkiliydi ancak zamanı olana güzel zamanı olanlara tavsiye ederim

Tesekkür ederim :) bende bir bakayım

Hanımefendi 20 kgluk dumbel al diyerek yanlıs yönlendirmeyin yıllarca fitness yaptıysanız bunu zaten bilmeniz gerek.
Kaldırabileceğiniz ağırlıkları alın kadınlar genelde 2.5-3-5 kgluk dumbellarla çalışır. Deadlift , hipthrust gibi hareketler halterle yapiliyor 50 kiloluk halter seti isinizi görecektir hatta birçok squat hareketleri bos halterle yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…