- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 40
-
- Konu Sahibi Madamgonca
Squat yapıyorum günlerdir ama selilütlerim hala inmedi delireceğimHanımefendi 20 kgluk dumbel al diyerek yanlıs yönlendirmeyin yıllarca fitness yaptıysanız bunu zaten bilmeniz gerek.
Kaldırabileceğiniz ağırlıkları alın kadınlar genelde 2.5-3-5 kgluk dumbellarla çalışır. Deadlift , hipthrust gibi hareketler halterle yapiliyor 50 kiloluk halter seti isinizi görecektir hatta birçok squat hareketleri bos halterle yapılıyor
Ok tamamHanımefendi 20 kgluk dumbel al diyerek yanlıs yönlendirmeyin yıllarca fitness yaptıysanız bunu zaten bilmeniz gerek.
Kaldırabileceğiniz ağırlıkları alın kadınlar genelde 2.5-3-5 kgluk dumbellarla çalışır. Deadlift , hipthrust gibi hareketler halterle yapiliyor 50 kiloluk halter seti isinizi görecektir hatta birçok squat hareketleri bos halterle yapılıyor
Hicbir egzersiz tek basina yeterli degildir kaldi ki gereğinden fazla yapılan squat öne bombeli bir görüntü yaratıp eklemlere zarar verir.Squat yapıyorum günlerdir ama selilütlerim hala inmedi delireceğim((
Selilütlerimi görünce çok moralim bozuluyor evet kiloyla alakalı bir durum değil Peki sporu kaç saat yapıyorsunuz günlük ?İnan benim popomdan dizime kadar her yerim selülitti su an baya azaldılar.Kaldi ki ben 48 kiloyum.Zayif olunca kilo vereyim toparlansin diyemiyorsun.Tek care Zaman+antrenman+su+düzenli beslenme
Degisiyor kendimi sınırlandırmıyorum hareketleri tamamlayana kadar ne kadar sürerse artikSelilütlerimi görünce çok moralim bozuluyor evet kiloyla alakalı bir durum değil Peki sporu kaç saat yapıyorsunuz günlük ?
Bence en sagliklisi 2 dumbell + pilates seti (markanın önemi yok hepsi ayni kalitede oluyor sadece pilates matın kaliteli olsun)Degisiyor kendimi sınırlandırmıyorum hareketleri tamamlayana kadar ne kadar sürerse artik
Pilatesle hem kilo verip hem sıkılaşma olduğunu göreceksin tabi zaman ve sabır istiyor :)
Yoga ve pilates net ve kesin çözümMerhaba arkadaşlar ,
Ben kilo verince kollarımda sarkmalar oldu ve de selilütlerim var. Evde yapılabilecek egzersiz arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar vs var mı ?
Günlük mü yaptınız yoksa haftada birkaç gün mü ?3-4 ay kadar pilates yaptım çok güzel sıkılaştırıyor ama maalesef hiç zayıflatmadı. Mari Winsor videosunu yaptım.
Tesekkür ederim :)Bence en sagliklisi 2 dumbell + pilates seti (markanın önemi yok hepsi ayni kalitede oluyor sadece pilates matın kaliteli olsun)
Önerebileceğiniz video vs var mı ?Ben ağırlık çalışıyorum.
Haftada 2 cardio yapiyorum. Celulit birazda genetik malasef. Bundan birkaç yıl önce sağlık sorunları sebebinle 80 kiloya çıkmıştım (161 boy) celulitim yoktu mesela.
Cardio icin evde zumba yapabilirsin.
Ağırlık içinde eve bir set alman yaterli. İlk haftalar gerek bile yok- 2 litrelik dolu su şişesi işini görür.
Önerebileceğiniz video vs var mı ?
Ben yeni başlıyorum da video takip ederek yapacağım
Çok teşekkür ederim :)))Zumba icin - Strong by Zumba
Karin kaslari icin-
Katie Dunlop, Standing Abs Barre Bootcamp ve Linda Penkhues, Happy And Fit
popo ve bacaklar icin-
Sophia Thiel, Bein Workout (malasef almanca ama insan anliyor, zaten haraketleri yapiyorsun )
Kol icin-
Katrina scott, tone it up- pump it up Quick arm Routine
zumbayi haftada iki yapsan
digerlerini haftada 3 kere yapsan (arada birgün mola ver) 3 ay sonra tas gibi olursun AMA yemene full dikkat etmen lazim.
yani spor yaparak sikilasirsin ama tas gibi gibi bir vucut mutfakta yapiliyor.
Haftanın 5 günü evde kendim 19 dk lık bir videosu var orayı izleyerek yaptım. İlk günler çok zorladı sonra alıştım.Günlük mü yaptınız yoksa haftada birkaç gün mü ?
merhabalarMerhaba arkadaşlar ,
Ben kilo verince kollarımda sarkmalar oldu ve de selilütlerim var. Evde yapılabilecek egzersiz arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar vs var mı ?
Dambıl Dediğiniz şey halter mi :)merhabalarsıkılaşma için eve dambıl alabilirsiniz. 2 ya da 3 kiloluk dambıllarla YouTube'taki kol egzersizlerine bakıp ön ve arka kol çalışabilirsiniz. Sevgiler
Dumbell farklı halter farklı googledan bakın bence :)Dambıl Dediğiniz şey halter mi :)
evet ama pilates öncesi zumba yapıp ısınıp sora pilates yaparsanız işe yarıyor ben öyle yaptım :)3-4 ay kadar pilates yaptım çok güzel sıkılaştırıyor ama maalesef hiç zayıflatmadı. Mari Winsor videosunu yaptım.