Sıkılaşmak için ne önerirsiniz ?

Squat yapıyorum günlerdir ama selilütlerim hala inmedi delireceğim ((

Ok tamam

Squat yapıyorum günlerdir ama selilütlerim hala inmedi delireceğim ((
Hicbir egzersiz tek basina yeterli degildir kaldi ki gereğinden fazla yapılan squat öne bombeli bir görüntü yaratıp eklemlere zarar verir.
Haftada 3 gün fitness ve tempolu yuruyüs düzgünce beslenme selülitlerini azaltıp bacaklarını inceltir.Fitness programi olaeakta ağırsağlam veya tuğçe alpayı tavsiye ederim.

İnan benim popomdan dizime kadar her yerim selülitti su an baya azaldılar.Kaldi ki ben 48 kiloyum.Zayif olunca kilo vereyim toparlansin diyemiyorsun.Tek care Zaman+antrenman+su+düzenli beslenme

İnan benim popomdan dizime kadar her yerim selülitti su an baya azaldılar.Kaldi ki ben 48 kiloyum.Zayif olunca kilo vereyim toparlansin diyemiyorsun.Tek care Zaman+antrenman+su+düzenli beslenme
Selilütlerimi görünce çok moralim bozuluyor evet kiloyla alakalı bir durum değil Peki sporu kaç saat yapıyorsunuz günlük ?

Ben ağırlık çalışıyorum.
Haftada 2 cardio yapiyorum. Celulit birazda genetik malasef. Bundan birkaç yıl önce sağlık sorunları sebebinle 80 kiloya çıkmıştım (161 boy) celulitim yoktu mesela.
Cardio icin evde zumba yapabilirsin.
Ağırlık içinde eve bir set alman yaterli. İlk haftalar gerek bile yok- 2 litrelik dolu su şişesi işini görür.

Önerebileceğiniz video vs var mı ?
Ben yeni başlıyorum da video takip ederek yapacağım

Önerebileceğiniz video vs var mı ?
Ben yeni başlıyorum da video takip ederek yapacağım

Zumba icin - Strong by Zumba

Karin kaslari icin-
Katie Dunlop, Standing Abs Barre Bootcamp ve Linda Penkhues, Happy And Fit

popo ve bacaklar icin-
Sophia Thiel, Bein Workout (malasef almanca ama insan anliyor, zaten haraketleri yapiyorsun )

Kol icin-
Katrina scott, tone it up- pump it up Quick arm Routine

zumbayi haftada iki yapsan

digerlerini haftada 3 kere yapsan (arada birgün mola ver) 3 ay sonra tas gibi olursun AMA yemene full dikkat etmen lazim.
yani spor yaparak sikilasirsin ama tas gibi gibi bir vucut mutfakta yapiliyor.

Çok teşekkür ederim :)))

Denemeye başlayacağım sonucu yazarım :))

Merhaba arkadaşlar ,

Ben kilo verince kollarımda sarkmalar oldu ve de selilütlerim var. Evde yapılabilecek egzersiz arıyorum. Önerebileceğiniz kanallar vs var mı ?
merhabalar sıkılaşma için eve dambıl alabilirsiniz. 2 ya da 3 kiloluk dambıllarla YouTube'taki kol egzersizlerine bakıp ön ve arka kol çalışabilirsiniz. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…