Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
Diğer egzersizlerle birlikte ya da tek başına Slim & Six Pack yapanlar ,bu başlık altında toplanalım istedim .
:KK56:

Evet videomuz bu :KK8:

[video=youtube;-TP4sMCX0tc]http://www.youtube.com/watch?v=-TP4sMCX0tc[/video]

Bende yapıyorumm daha yeni başladım umarım faydasını görürüz. Henüz yanında ek olarak yapıcağım egzersize karar veremedim bi gün call bi gün jillian bi gün pilates şimdilk böyle gidiyorm inşallah bir tanesinde istikrarı sağlamayı başarıcam :KK1::KK1:

Sen ne zamandır yapıyosun slim & six pack i?

Son düzenleme:
Umarım öyle olur canım ya .

Ben jillianda level 1 /4 deyim .Öncesinde 13 gün call yapmıştım hareketler felan çok sıkıcı geldi buna geçtim .
Jilliana ek olacak eklediğim bacak hareketini ve bunu yapacağım .Bugun başlıyorum yani :KK56:

Son düzenleme:
bushracım ben dün gece yapmaya çalıştım fakat ,hareketler beni çokkkkkkkkk zorladı:KK50: .
Dinlene dinlene yapmaya çalıştım .Sende durumları nasıl :KK56:

Jillian'ın arkasından bunada bir 10 dk ayırabilirim sanırım.Ne kadar zor olsada ufaktan ufaktan alışır vücut.

Süpersiniz kızlar :KK56: yaptıktan sonraki düşüncelerinizi merak ediyorum :13:

Merhaba kızlar!! Bu videoları indirme konusunda realplayer'ı kullanabilirsiniz,ben öyle yapıyorum.Real player indirip kurduktan sonra artık internette açtığınız her videonun sağ üst köşesine gelince dowload this video yazıyor,tıklayıp indirdiğiniz taktirde indirilen video programın library kısmında kayıt oluyor.İndirmekte zorluk çekenler bu programı deneyebilirler.
Ben şimdi Slim in 6'yı indirdim.Jill'den sonra birde bunu yaparım artık.Herkese Fit günler Diliyorum :KK16:

Ben dün akşam Jillian sonrası ek olarak bunuda yaptım çok güzel çalıştırıyo.Son 1 dk sında dayanamadım bıraktım tabi.

Ben dün akşam Jillian sonrası ek olarak bunuda yaptım çok güzel çalıştırıyo.Son 1 dk sında dayanamadım bıraktım tabi.

Süpersin canım :KK56: zorlamadan onlar gibi yapabildin mi :26: ben dinlene dinlene yapıyorum .

Süpersin canım :KK56: zorlamadan onlar gibi yapabildin mi :26: ben dinlene dinlene yapıyorum .
Her ne kadar zorlansamda yapabildim geçen haftadan itibaren programıma karın egzersizlerinide ekledim.Bu haftada call egzersizlerine başlamıştım o daha çok zorluyo tabi.Bunuda rahatlıkla yapabildim her ne kadar yansada.Son 1,5 dk kala bıraktım en sonunda.Ama böyle yapa yapa alışıcaz azar azar dinlene dinlene yapsaksa bir müddet sonra ne kadar ilerlediğimizi de görecez.

2 gündür yapıyorum.tam olarak yapabildim.Biraz sonra bugünü yapacağım.Bence çok etkili karın kasların hala acıyorr....

bende jillian arkasindan bunu yapmaya karar vermistim dun. ama 8 dk yapabildim.sonlandiramadim.hatta jillian basinda 2 mil leslie yapsam iyice isinsam sonra jillian en sonda bunu yapsam diyorum

X