Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Utanmadan neyi şikayet edeceksiniz?
Doktorlar instagram veya twitter da saygısız hasta ve hasta yakınlarıyla anılarını paylaşıyor. Tam oraya yazılmalık olmuş.
Neden keyfi söyleyeyim. Sizi manipüle etmemişler. Siz pandemi hastanesi ve kalabalık diye gitmek istememişsiniz. E hani inliyordu? Hani 39dan korkuyordunuz? Eşinizi beklemişsiniz demek ki inleyen 39 dereceli ateşli bebekle bekleyebilirmişsiniz. E ambulans neden geldi o zaman? Tamamen taksi yerine kullanıp sizin istediğiniz hastaneye götüemelerini istemişsiniz. Olmayınca kalmış.
Bir kere ambulans “social hizmet” değil, sosyal hizmet hiç değil. Gerçekten ambulansa ihtiyacınız olduğu durumda bu gibi şımarıklıklarla ambulansı oyalayanlar yüzünden yakınınızı veya bizzat kendi canınızı kaybederseniz anlarsınız anca sanırım.Bı kere o hemlich değil heimlich manevrası.İkincisi heimlich manevrasini basit tıbbi mudahale değildir.Bilmeden yapılırsa kişiye zarar bile verilebilir.
Terbiyesiz düzgün konuş.Yakinini kaybetmek falan.Ne utanmaz bi kadınsın sen.Banlanirsam da umurunda değil.Utanmaza utanmaz denir.Nokta.Kes sesini ve beni bi daha seninle muhatap olmak zorunda bırakma.Bir kere ambulans “social hizmet” değil, sosyal hizmet hiç değil. Gerçekten ambulansa ihtiyacınız olduğu durumda bu gibi şımarıklıklarla ambulansı oyalayanlar yüzünden yakınınızı veya bizzat kendi canınızı kaybederseniz anlarsınız anca sanırım.
Terbiyesiz düzgün konuş.Yakinini kaybetmek falan.Ne utanmaz bi kadınsın sen.Banlanirsam da umurunda değil.Utanmaza utanmaz denir.Nokta.Kes sesini ve beni bi daha seninle muhatap olmak zorunda bırakma.
Sen ne arıyorsun beğenmediğin bu yerde? Hadi üyelik iptali oradaYine sabah sabah çok bilmişler kulübü pardon kadınlar kulübü toplanmis.Size yakışan üslup tam olarak bu .
Sanane sana mı sorucam.Etiketleme beniSen ne arıyorsun beğenmediğin bu yerde? Hadi üyelik iptali oradaMune
Öyle bir comment yazmışsınız ki hangi bir point için explanation yazsam bilemedim. Ambulance keyfe keder provided edilen bir social service değildir. Bunu en yakınınız veya siz hayatınız için urgent bir şekilde ambulance beklerken daha iyi anlarsınız. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Amen.Konu sahibi neden birinin hakkına girmiş olsun ambulans çağırarak anlamadım.Bu bize sunulan bir social hizmet.Yeterli,yetersiz ambulans sayısı olmasını düşünecek kişi konu sahibi değil.Ayrica ateşli bebek için cagirilmaz uzuv kopması için çağırılır diye bi kural mi var.En değerlisi ateslenmis daha ne olabilir acaba.Kendini yalnız hissetmiş o an ve profosyonel bı destek istemiş.Bunda bile saçma sapan yorumlar var ya.Bazilarinin işi gücü linç.Sirf bunun için foruma girdiklerini dusunuyorum artık.39 derece bebek için yüksek ateştir.Ailede Allah korusun havale öyküsü varsa dahada tehlikelidir.Gecmis olsun sevgili konu sahibi.Ambulans çağırarak hata falan yapmadınız.Eger aldığınız hizmetten memnun kalmadiysaniz şikayet etmek de en doğal hakkınız.Meslek bir ücret karşılığı yapılan professional bir durumdur.Herkes işini düzgün yapmak zorundadır.
Ateş için ambulans çağırıldığını ilk defa görüyorum. Çok daha acil durumlar varken hakka girdiğinizin farkında mısınız? Asıl bu gibi durumlar için çağıranlara bir yaptırım olmalı. Eşiniz yoksa biner taksiye götürürdünüz. Neyi şikayet edeceksiniz?Merhabalar,
Bir konu hakkında kararsız kaldım aslinda belli ama ben yine de sormak istedim şimdiden herkese teşekkürler..
Geçen günlerde eşim nöbette iken
Bebeğimin ateşi 39 geçince 112 aradım
2 tane kadın ekip geldi
O an hem uyskuzkuktan hem bebeğimin ateşinden ilk bebek acemiliği ile dikkat edemedim
Bana bu ateşin normal olduğunu ,kendisinin de bebeğinin zaman zaman ateşinin çıktığını!! Gibi esnaf ağzıyla konuştu.bbegimde kronik, doğumsal herhangi bir rahatsızlık var mı yok mu sormadan bunun normal olduğunu söyledi. sizi götüreyim ama ateş normal bebeklerde siz bilirsiniz gibi yarim yamalak cevaplar verip, götürmemek için kırk takla atti attı diyorum çünkü ozlelikle biri çok baskındı dger kadın geri planda kaldı. evet geçmiş bitmiş ama şimdi düşününce ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anladım
Sizce şikayet edilmeli mi?
Öyle bir comment yazmışsınız ki hangi bir point için explanation yazsam bilemedim. Ambulance keyfe keder provided edilen bir social service değildir. Bunu en yakınınız veya siz hayatınız için urgent bir şekilde ambulance beklerken daha iyi anlarsınız. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Amen.