Şikayet edilmeli mi???

Bebeğim covit okdugunda ,çok yüksek ateşi vardı o zaman cagirmistim ambulansı. Ama bizi gün içinde arayan sağlık görevlileri eğer ateşi çıkmaya devam eder ve dusuremezsem hemen ambulansı çağırmami soylemislerdi. Oğlum da gece ateşten sayıklama ya başlayınca cagirmistim. Bize çok yardımcı olmuslardu sagolsunlar. Pandemi bölümüne götürüp girisimizi.yaptirmislardi. o zaman bende üzülmüştüm, ambulansı boşa meşgul ettim diye ama sağlık görevlileri söylediği için cagirmistim ben

Aynen öyle. Hâlâ haksız olduğunu kanul etmiyor. Korktum da korktum. Hadi sen bu konuda tecrübesizsin, aile büyüğün ya da bebek çocuk büyütmüş yakının eşin dostun da mı yok ara sor bi?

Bı kere o hemlich değil heimlich manevrası.İkincisi heimlich manevrasini basit tıbbi mudahale değildir.Bilmeden yapılırsa kişiye zarar bile verilebilir.
Bir kere ambulans “social hizmet” değil, sosyal hizmet hiç değil. Gerçekten ambulansa ihtiyacınız olduğu durumda bu gibi şımarıklıklarla ambulansı oyalayanlar yüzünden yakınınızı veya bizzat kendi canınızı kaybederseniz anlarsınız anca sanırım.

Bence gereksiz yere acil sağlığı meşgul ettiğiniz için sizi şikayet etmeli. 39 derece ateşte evde şurup duş vs gibi uygulamalar yapılarak ateş düşürülür. Sağlık ekibi size en yakın hastaneye isterseniz götüreyim demiş,vay efendim orası kalabalıkmış salgın riski varmış. Ne yapacaklardı acaba? Siz taksi sandınız galiba bunları? Evde tek başınıza tedirgin olduysanız ateşten bineceksiniz taksiye gideceksiniz istediğiniz hastaneye paşa paşa. Acil sağlıkta kendi işine bakacak. Acil durumlara müdahale edecek. Utanmadan bide şikayet edecekmiş.

Ne çok gittiniz kadının üstüne. Şehirden uzak olduğunu taksiyle o yolu gitmenin tehlikeli olabileceğini söylüyor konu sahibi. Herkes neden olduğunu az çok tahmin ediyordur herhalde artık. Düşüp tekrar yükselen ve düşmeyen 39 derece ateş elbette tehlikelidir. Tehlikeli değildir diyenlerin çocukları yoktur. Gün içinde elinden geleni yapmış kimsesi olmadığı için de devletten yardım istemiş. Suçlu mu oldu? Sağlık ekipleri de tabiki daha fena olaylara şahit oldukları için rahat davranmışlar ama neden götürmemeleri gerektiğini anlatmışlar. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ancak felaketler başınıza gelecek en kötüsünü düşüneceğiz ve tamam ambulans çağırma seviyesine ulaşacağız ancak. Yapmayın Allah aşkına. Konu sahibine ders olmuştur yaşadığı durum. Yine çağırabilir çaresiz kaldığı durumlarda. Neden insanı kendi ülkesinde yalnızlaştırıyorsunuz? Psikolojik olarak dibe çöktürüyorsunuz?

Şikayet etmeyin bence. Çünkü ortada bir ihmal yok. Ülkede sağlık sektörü yeterince yorucu ve sağlık çalışanlarının yükü ağır. O an belki biraz şefkate ihtiyaç duydunuz belki biraz empatiye karşılığı olmayınca böyle düşündünüz.

Terbiyesiz düzgün konuş.Yakinini kaybetmek falan.Ne utanmaz bi kadınsın sen.Banlanirsam da umurunda değil.Utanmaza utanmaz denir.Nokta.Kes sesini ve beni bi daha seninle muhatap olmak zorunda bırakma.

Terbiyesiz düzgün konuş.Yakinini kaybetmek falan.Ne utanmaz bi kadınsın sen.Banlanirsam da umurunda değil.Utanmaza utanmaz denir.Nokta.Kes sesini ve beni bi daha seninle muhatap olmak zorunda bırakma.
Mune bu üslup nedir yahu? Hem ambulansın kafamıza göre oyalanabilir bir şey olduğunu savunuyor hem de okuduğunu anlaması yok gelmiş burada ağzına geleni sayıyor. Terbiyesizliğin bu kadarı da az bulunur!

Sizin ambulansi ararkenki beklentinizin sizin 'istediginiz' hastaneye goturmeleri olduguna ve su anki hirsinizin da sizi yakindaki hastaneye goturmekte israrci olmalari olduguna eminim Cunku hastaneye goturmeyecek olan ekip neden ayaginiza kadar gelsin. Ama ozel taksi hizmetinizi yapamamislar, yine de gorevlerini yapip en yakin hastaneye goturmeyi teklif etmisler. Bunun icin sikayet ederseniz vicdaniniz rahat edecek mi?

Ayrica istediginiz hastane olmayinca diger hastaneye gitmemek icin paniginiz bir anda gecmis saniyorum ki esiniz gelene kadar bebekle evde kalabilmissiniz.

Bir hata yapmissiniz tamam ama burada bile hala kendinizi hakli gormeniz icimi sisirdi.

Kendinizin bebeği acile götürme imkanı varmış bunun için ambulans aranmaz ki. O anda epilepsi nöbeti geçiren, kalp krizi geçiren vb insanlar var ambulans bu tür acil durumlar içindir. Evet 39 yüksek bir ateş ama bebekler ateşlenir. Ekip size bir bebeğin ateşlenmesinin doğal olduğunu söylemiş. Bence abartıyorsunuz

Öyle bir comment yazmışsınız ki hangi bir point için explanation yazsam bilemedim. Ambulance keyfe keder provided edilen bir social service değildir. Bunu en yakınınız veya siz hayatınız için urgent bir şekilde ambulance beklerken daha iyi anlarsınız. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Amen.

Ateş için ambulans çağırıldığını ilk defa görüyorum. Çok daha acil durumlar varken hakka girdiğinizin farkında mısınız? Asıl bu gibi durumlar için çağıranlara bir yaptırım olmalı. Eşiniz yoksa biner taksiye götürürdünüz. Neyi şikayet edeceksiniz?

Bu sey degil mi ya? Yurtdisinda yasiyor oldugum ve kocam yabanci oldugu icin donusmesinden korktugum Turkce'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…